|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nameštanje stana
9.7.2010 10:54:55   
Mari86
Evo dnevne sobe iz drugog ugla...ova peć koju vidite je kao zatvoreni kamin ali je iznutra napravljena kao kaljeva...
Kada smo kuci zimi samo se na nju grejemo..mnogo je dobra a i estetski je lepa user posted image
user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 351
9.7.2010 10:57:57   
eni26
user posted image user posted image super mariiiii

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 352
9.7.2010 11:04:22   
Anoniman
Mari odusevljena sam koja je top;ina u tvom domu! Fenomenalno si ga uredila, svaka vam cast! Bas pravi dom... ja to nastojim uraditi u svom, iako mm nije ni bitno u kakvom je, sto mene izludjuje! Sve smop kupili maltene po njegovom nahodjenju, jer ja nisam imala zivaca da se prpeirem, ali ni para da bi izmisljala, tako da je za sad sve najpoovljnije sto smo mogli da nadjemo, u nasem stanu - al to cese dace Bog izmeniti u naredne 2 godine!

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 353
9.7.2010 11:07:06   
Mari86
I jos jedna da vidite pec sa strane lozista user posted image
Inace je rucni rad covek je zidao 5 dana brusio cigle lomio crepove...user posted image
Nju smo napravili pre dve godine i nije ni bila skupa ako se dobro secam nekih 600 eura bez vrata user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 354
9.7.2010 11:09:06   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Trinny

Mari odusevljena sam koja je top;ina u tvom domu! Fenomenalno si ga uredila, svaka vam cast! Bas pravi dom... ja to nastojim uraditi u svom, iako mm nije ni bitno u kakvom je, sto mene izludjuje! Sve smop kupili maltene po njegovom nahodjenju, jer ja nisam imala zivaca da se prpeirem, ali ni para da bi izmisljala, tako da je za sad sve najpoovljnije sto smo mogli da nadjemo, u nasem stanu - al to cese dace Bog izmeniti u naredne 2 godine!

Hvala ti mila...uradjujem ga vec dve godine i verovatno cu jos toliko da zavrsim sve user posted image
Za finansije i novac mi je sve jasno...i mi malo po malo radimo,kako skupimo neke parice tako ulozimo user posted image
mada pare odlaze i na druge stvari,tesko je ali polako mladi smo bice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 355
9.7.2010 11:10:01   
bebironcic
Super,Mariuser posted image jako lepo!!!!!!Kuhinja me je odusevila!Ja obozavam velike kuhinje i velika kupatilauser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 356
9.7.2010 11:12:40   
dacca
E sadaidem ja uslikati malo moje, kad ste takve. Inace zene svaka vam cast za svijetle boje user posted image user posted image user posted image .
Ja moram da priznam da bas i nemam ukusa, tj. ne raspolayem sa novcem bas tako da ne bih umjela malo po malo da ukomponujem sve kako treba. Da kupujem odjedanput, umjela bih, ali...

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 357
9.7.2010 11:12:43   
Anoniman
ma nama  su pare najveci problem, jer uvek ode na nesto nepredvijeno i eto ti na... ja za kupatilo nikako da kupim ono prokleto ogledalo sa ormaricem iza, a treba mi kao vazduh! user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 358
9.7.2010 11:13:13   
Mari86
IZVORNA PORUKA: bebironcic

Super,Mariuser posted image jako lepo!!!!!!Kuhinja me je odusevila!Ja obozavam velike kuhinje i velika kupatilauser posted image

hvala mila user posted image   kupatilo nisam slikala user posted image ali veliko je...
odvojili smo imamo mali wc i lavabo za goste i veliko kupatilo za nas user posted image user posted image
Kuhinja je strava kada su slave i neka slavlja za sve ima mesta user posted image user posted image user posted image
ja sam uvek patila da imam veliku kuhinju user posted image

Direktna veza do poruke: 359
9.7.2010 11:14:55   
Mari86
IZVORNA PORUKA: dacca

E sadaidem ja uslikati malo moje, kad ste takve. Inace zene svaka vam cast za svijetle boje user posted image user posted image user posted image .
Ja moram da priznam da bas i nemam ukusa, tj. ne raspolayem sa novcem bas tako da ne bih umjela malo po malo da ukomponujem sve kako treba. Da kupujem odjedanput, umjela bih, ali...

Pa ne raspolazem ni ja mila...ali jedno po jedno.Kupim boju pa okrecim pa za par meseci uzmem zavese i tako...
Ja nigde sem u kuhinji nemam zavese user posted image ...
Sijalice mi vise na zici user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 360
9.7.2010 11:17:15   
Anoniman
ha haaa, ni ja nemam zavese, imam samo venecijanere i to u dnevnoj i spavacoj, samo, a isto mi tako svuda vise sijalice na zicama, nemam ni plafonjere ni lustere! ha haaaaa

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 361
9.7.2010 11:18:48   
Mari86
Nemam ni ja ni lustere ni plafonjere a kad pogledas te stvari nisu toliko slupe..
ja sam nasla lampe za sank jedna je 1400 dinara meni trebaju dve a nikada da ih kupim uvek imam nesto preče user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 362
9.7.2010 11:20:56   
eni26
ja cu samo pokazati deo kuhinje,zbog privatnosti zelim da ostale prostorije budu u tajnosti user posted image
user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 363
9.7.2010 11:21:13   
LillyT
Pridruzujem se klubu zena bez lustera (samo sto smo mi ovde 4.5 godine).
Mary, dobra ti je ona zirafa u cosku
Eni user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 364
9.7.2010 11:22:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: eni26

ja cu samo pokazati deo kuhinje,zbog privatnosti zelim da ostale prostorije budu u tajnosti user posted image
user posted image

aaaaaaaaaaa, Eniiiiiiiiiiiiiiii, jbt pa ja cu da ubijem za ovu tvoju kuhinju!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaa, ko ti je ovo radio!?!?!? kako je dobraaaaaaaaaa!!!

(odgovor članu eni26)
  Direktna veza do poruke: 365
9.7.2010 11:23:05   
bebironcic
Mi mozemo prosiriti nasu kuhinju,srusiti spajz i tako to,sve ja to imam u glavi,ali trenutne finansije ne dozvoljavajuuser posted image ih,te puste pare!

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 366
9.7.2010 11:25:46   
eni26
Trinny , ja zvala majstore ,rekla crveno-bela boja i oni sve uradili za 2 dana.Samo sam ja izabrala stil kuhinje user posted image  Drugarice kupile detalje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 367
9.7.2010 11:32:06   
Zoka81
Ovo je nasa dnevna soba
user posted image
user posted image

Kuhinja
user posted image

spavaca koja nije jos gotova
user posted image

Direktna veza do poruke: 368
9.7.2010 11:35:30   
Anoniman
E Zoko, svaka cast na ukusu...

Eni, ja cu samo da znas da ti ukradem kuhinju, bas me briga... odusevljena sam!

(odgovor članu Zoka81)
  Direktna veza do poruke: 369
9.7.2010 11:38:55   
bebironcic
Trinny,ti ukradi Eni kuhinju,a ja cu ili Mari ili Zokiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 370
9.7.2010 11:40:43   
Anoniman
e moze... ma ja joj necu ukrasti ideju, vec cu da dodjem da joj ukradem fizicki.... aaaaa, nemojte me prijaviti! aaaaaaa, kako sam samo odlepila za njom! user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 371
9.7.2010 11:41:23   
Mari86
eni prelepa je kuhinja boja je user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoko predivno takodje !! svidja mi se onaj ormaric u dnevnoj,jel to kao neki polukrug?
Devojke pa bas je lepo sredjeno kod svake divno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 372
9.7.2010 11:44:01   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Trinny

e moze... ma ja joj necu ukrasti ideju, vec cu da dodjem da joj ukradem fizicki....

na to sam i ja mislilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 373
9.7.2010 11:44:15   
Mari86
IZVORNA PORUKA: bebironcic

Trinny,ti ukradi Eni kuhinju,a ja cu ili Mari ili Zokiuser posted image user posted image user posted image

Moja fiksirana sa svih strana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 374
9.7.2010 11:46:19   
ksenija81
IZVORNA PORUKA: eni26

user posted image

Jako mi se svidja ova kombinacija! Prelepo user posted image

Zoko, svaka chast!

< Poruku je uredio ksenija81 -- 9.7.2010 11:48:08 >

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here