|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nameštanje stana
8.7.2010 13:46:36   
lanajelena
Maky oni to rade zato sto ste jako mladi i misle da niste mozda jos dovoljno zreli,ali nemoj da im to dozvolis unistice ti zivot kasnije 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 301
8.7.2010 13:47:26   
Anoniman
Pa ja se bas ne razumem u to... Ne rade kod nekog, nego kod sebe... Imaju svakakve masine, dosta zemlje, nekoliko radnika...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 302
8.7.2010 13:49:20   
Anoniman
18. Zatrudnela sam, pa sam morala da se preselim ovde... I bilo je, idite kupite sta hocete, ali izgleda da su brzo zaboravili sta su rekli...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 303
8.7.2010 13:49:59   
*Alexx*
Imamo temu o svekrvama user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 304
8.7.2010 13:52:30   
lanajelena
user posted image user posted image user posted image
Alex one su zastupljene i neizbezne u svakoj temi user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 305
8.7.2010 13:52:41   
minavb
Reče Maki da joj se braon ne sviđa. Kad smo opremali stan, opasno mi se sviđalo sve braon boje. Tako imam gotovo sav namestaj u wenge boji, pa čak i kuhinjske pločice. E sad, lepo to izgleda, ali ljudi moji što je gadno za održavanje. Ako se budemo selili odavde, neći ni pomisliti na braon kad sledeći stan budem opremala!!!!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 306
8.7.2010 13:53:50   
Anoniman
Znaš kako , upravo zbog ovog što je Lanajelena rekla : delujete mi jako mlado , ti si , ako se ne varam, po niku '92 godište , to je 18 godina ,ako ne grešim ... Tvoj muž je verovatno tu negde približnih godina ... Nemoj da me pogrešno shvatiš , ali tvoj muž radi sa nečim što je tvoj svekar osnovao , započeo ...i verovatno će naslediti sve to jednog dana , zato tvoj svekar verovatno i želi da ga uvede u posao na pravi način - radom ... Ne radiš ni ti , a ni svekrva , je l' tako ?  U njihovom ste , oni su to sve stvorili , oni su vam dali i posao i krov nad glavom , ne zato što su kvarni , nego da bi vam pomogli , veruj mi , jer ste mladi ... Šta bi ste sad ti i tvoj muž da ste podstanari bez posla ? Ovako , oni su vam dali prijatno opremljen stan , tvoj muž ima gde , sa kim i sa čim da zaradi , to je velika stvar ... jedino ako se svi razbacuju a vi morate baš da trpite - onda je to druga stvar , ovako - mislim da ste baš dobro prošli user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 307
8.7.2010 13:54:27   
Mari86
Mila to sto ti tm radi to nije nista strasno...
Mora se raditi...vi jeste mladi i sad je vase vreme user posted image bar po mom misljenju user posted image

Sad cu verovatno dobiti po usima sto cu ovo reci ali ko placa taj zapoveda,uvek bilo i bice user posted image
Namestaj je po meni lep i ja mislim da su oni hteli samo najbolje! Da nisu hteli najbolje taj namestaj bi izgledao mnogo,
mnogo drugacije user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 308
8.7.2010 13:54:30   
Anoniman
Mince, i ja obozavam wenge, medjutim, imala sam crn namestaj u "devojackom" stanu i zazalila sam sto sam ikada nagovorila moje da kupujemo ista crno!

Mky, slazem se sa Bubom i Mari sta kazu... sad tek vidim da si jako mlada... ali dobro polako, ima vremena za shvatanje svega. uzivaj bre sto je imao ko da vam da sve to... ja bih bila najsrecnija da ne moram da se patim sa kreditima... i sa stiskanjem za pare!
Elem, jeste, tacno je, bolje je sto ste dobili sve kvalitetno i skupo... zamilsi da je sve oronulo i jeftino, pa da skupljate za godinu dana pare za potpuno nov namestaj!
Maky, uzivaj u tome, bre, zeno luda!

< Poruku je uredio Trinny -- 8.7.2010 14:02:11 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 309
8.7.2010 13:57:09   
minavb
Ovaj moj wenge će na nos da mi izađe jednog dana! Sad je još gore, kad po kući lete bele dlačice od pelena! 

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 310
8.7.2010 14:00:04   
Anoniman
Pa mm radi od 12-13god, sad ima 22.. Zna vec sve...
A za bacanje para, sta je to?
To pitanje sam postavljala dok nisam dosla ovde... Kod mojih se, nije stedelo, a ni bacalo para, uvek smo uzimali nesto sto nam treba, a ovde...
Pre neki dan mm usao u podrum, imao je sta da visi a ja se iznenadila... Toliko stvari za kuhinju, case tanjiri, svakakve sitnice, a jos u kutiju stoje, neotpakovane, toliko lepih stvari, a to ne koriste... Stoji u podrumu nekoliko godina...

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 311
8.7.2010 14:01:53   
Anoniman
Kupuje sve sto im padne pod ruku, a to ni ne koriste... Cisto bacanje para...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 312
8.7.2010 14:02:45   
Mari86
Moja mama u podrumu drzi mnogo novih i neotpakovanih stvari.
Escajga,šerpi.čaša ma svega...zena jednostavno hoce da ima ako ikada usfali...
neki ljudi skupljaju,a i ja kako sam starija svega volim da ima vise nego sto treba user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 313
8.7.2010 14:03:36   
Anoniman
pa, dobro Maky, mozda su se rukovodili time, ko zna za sta ce nam zatrebati sutra! Jel tvoj muz ima bracu, sestre?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 314
8.7.2010 14:05:08   
Anoniman
Pa kad je mm uzeo case svekrva mu je rekla da ostavi, stare su, kupice se druge, i otisla i kupila druge... A ni ona sama ne zna sta ima tu...

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 315
8.7.2010 14:05:38   
Anoniman
Sestru... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 316
8.7.2010 14:07:07   
Mari86
meni to stvarno nije strasno jer je moja mama takva,ali to nije nista lose,sve to jednoga dana ostace vama user posted image

Nije to mila bacanje para bar po meni,mnogo je dobro kada ti se skupi mnogo ljudi a ti ne treba da mislis o escajgu tanjirima ili casama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 317
8.7.2010 14:08:08   
Anoniman
pa jednog dana ces imati dace Bog decu, pa ces i sama skupljati sto vise, ne bi li sutra imala da ih opskrbis svime... jer je ruzno jednom dati a drugo ignorisati...
Videces.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 318
8.7.2010 14:09:48   
bebironcic
Evo skljocnula sam na brzinu i ja par slicica,ali me zeza slikomat,pa cu staviti samo nestouser posted image
ovo je dnevna soba
user posted image
user posted image
kuhinja(moram da se pohvalim da je mm sam napraviouser posted image )
user posted image

trpezarija
user posted image

deo moje radne sobice gde ja pravim lomuser posted image user posted image user posted image
user posted image

spavacu sobu cu okaciti kada prestane da me zeza slikomatuser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 319
8.7.2010 14:10:02   
Anoniman
Imaju na hiljade svega... Kad se pravio neki trandibal kad sam dosla, bilo je oko 50ljudi, ako ne i vise, i bilo je i tanjira i svega, a iz podruma nista nije uzeto... Jos je svekar rekao da ce sad malo da se sredi podrum, pa da se to pobaca sto stoji... Znaci, sve to leti...

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 320
8.7.2010 14:10:10   
pepino
Ja se slazem sa Bubom,trebate biti zahvalni na svemu,nije po vasem ukusu,al Boze moj,sve su vam dali...
I razumijem to za cuvanje stvari-sudja,moja sveki je takodje svega nakupila u spajizu,njeni mama i tata su godinama bili u Njemackoj i svega su joj donosili i slali,ona meni uvijek po nesto da,a znam da ostalo cuva za sledecu snaju,djever mi jos nije ozenjen i to je bas lijepo od nje!user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 321
8.7.2010 14:11:17   
Anoniman
Bebi, extra ti je stancic! Vidim da volis ljubicastu! Moja omiljena! user posted image

(odgovor članu bebironcic)
  Direktna veza do poruke: 322
8.7.2010 14:12:43   
Mari86
Bebi mnogo je lepo sve....user posted image user posted image user posted image user posted image

svaka cas_t za kuhinj majstora user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mari86 -- 8.7.2010 14:13:10 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 323
8.7.2010 14:12:50   
Anoniman
Pa meni je davala sve i svasta i kupovala dok sam bila trudna i mesec dana posle pobacaja, sad... Dve reci na dan progovori sa mnom...

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 324
8.7.2010 14:14:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maky92

Pa meni je davala sve i svasta i kupovala dok sam bila trudna i mesec dana posle pobacaja, sad... Dve reci na dan progovori sa mnom...

ajmo, maky tu pricu u neku drugu temu... ajd idi u onu "kako se slazete sa svojom svekrvom'".

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here