|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nameštanje stana
8.7.2010 13:23:10   
lanajelena
Svako ima svoj ukus,ne volim braon namestaj a ni starinsku varijantu pogotovo sto se kod tebe nalazi u toj varijanti jos i lcd tv

(odgovor članu kleopatra*)
Direktna veza do poruke: 276
8.7.2010 13:24:21   
Mari86
maki stvarno ni meni nije lose...malo jeste sve slicno ali nije strasno user posted image
a namestaj se vidi da je kvalitetan user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

Direktna veza do poruke: 277
8.7.2010 13:24:35   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: kleopatra*

Maky nije lose,ali ja ne volim braon boju............

Ni ja,mi nemamo nista od namestaja u braon bojiuser posted image
Maki,vidi se da je namestaj kvalitetan,a posto je drvo moze da se prefarbauser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

Direktna veza do poruke: 278
8.7.2010 13:25:00   
kleopatra*
Ja cu kasnije da slikam pa cu vam pokazati

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 279
8.7.2010 13:25:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trinny

IZVORNA PORUKA: Mari86

Ja imam cupavi tepih i moram da kazem da ga mnogo volim...
Malo vise treba vuci usisivac preko njega,ali sve zavisi i kakav usisivac imas...user posted image
Nama se utabao mm ga je izneo istresao i kao nov je bio...
Definitivno sam za cupavi tepih user posted image

joj, mene jedino muci zbog deteta... al inace zbog odrzavanja mi i nije neki problem... radnik u salonu gde smo videli mi rece da nije problem za odrzavanje... da nisu to oni bas ultra cupavi da ne mogu da se usisaju...

Moja drugarica ima taj cupavi tepih i kaze da je fenomenalan,odusevljena je,a da i ona ima klinca od 1,5dana tako da se ne plasis.user posted image

pa ja sam se navrzmala i moram ga imati, mada jos uvek nemamo ni jedan jedini tepih u stanu! grrrrrrrrr nikako da dodju na red! user posted image

Direktna veza do poruke: 280
8.7.2010 13:26:01   
Anoniman

Ja cu kasnije da slikam pa cu vam pokazati

ajd, ja bas volim da gledam kako ko uredi svoj kutak!

Direktna veza do poruke: 281
8.7.2010 13:27:23   
viking
Znam da ću sad da ispadnem veštica, ali meni je ovo strašno ružan komentar. Ako ti je neko dao krov nad glavom i ako živiš u nečijoj kući, poštuj to. Ako ti se ne sviđa, izvoli - kupi bolje.
Osim toga, nije realno očekivati da ljudi od 50-60 godina imaju isti ukus kao oni od 20.

IZVORNA PORUKA: maky92

E sad cu ja da slikam nasu dnevnu i spavacu sobu, pa da vidite ukus moje svekrve i svekra... Ja inace ne volim braon boju, a ovde je sve u braon... Kao u sanduk da spavam...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 282
8.7.2010 13:30:14   
Anoniman
Pa oni jos nemaju 50god.
Pa trebali smo mm i ja da idemo da kupimo ste hocemo, ali nesto nismo mogli, i oni su otisli i kupili, a rekla sam da braon ne dolazi u obzir...

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 283
8.7.2010 13:31:45   
Anoniman
I jos kad sam bila trudna, oni hteli da kupe krevetac i sve ostalo za bebu... Pa sta sam ja nesposobna da kupim?!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 284
8.7.2010 13:32:03   
Anoniman
a jel to vas stan? jel zivite sa njima ili sami vas dvoje?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 285
8.7.2010 13:32:11   
viking
E, pa sorry onda, mislila sam da ti živiš u njihovoj kući. Zašto vi niste išli s njima u kupovinu? Niste mogli da zamenite nameštaj ako vam se ne dopada?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 286
8.7.2010 13:34:54   
Mari86
E vala i ja cu danas da slikam da vidite kako je kod mene user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 287
8.7.2010 13:35:57   
Anoniman
U kuci smo... Jedna je nasa, a pored je njihova... A nismo isli sa njima, jer sam imala zakazan pregled, pa kao ajde sutradan, ali oni su svojeglavi i otisli i kupili... I sad hocemo da se preselimo na sprat, i svekrva je htela da se okreci u svetlo ljubicasto, to se njoj svidja... Pa ja cu da spavam u tu sobu, ne ona, i okrecili smo u zeleno... I sad zbog toga slabo prica sa mnom...

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 288
8.7.2010 13:37:36   
Anoniman
Pa ne moze da se menja, to je skupo... Nece oni da menjaju, sta su bacali pare... A ja bi izabrala nesto i jeftinije i lepse...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 289
8.7.2010 13:37:49   
Mari86

U kuci smo... Jedna je nasa, a pored je njihova... A nismo isli sa njima, jer sam imala zakazan pregled, pa kao ajde sutradan, ali oni su svojeglavi i otisli i kupili... I sad hocemo da se preselimo na sprat, i svekrva je htela da se okreci u svetlo ljubicasto, to se njoj svidja... Pa ja cu da spavam u tu sobu, ne ona, i okrecili smo u zeleno... I sad zbog toga slabo prica sa mnom...

Obozavam zeleno tako da bravoooo user posted image user posted image
Ma sta nju briga ko placa to sve user posted image izvini sto pitam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 290
8.7.2010 13:38:27   
Anoniman
U ovoj dnevnoj sobi sam samo vazu i tv ja izabrala... Nista vise...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 291
8.7.2010 13:40:13   
Anoniman
a znaci vase je... vi zivite tu? e pa onda nisi trebala da dozvolis da ti se mesaju... use u svoje kljuse i valjak u ruku!
Ako cu ja vec negde da zivim to cu srediti po svom ukusu, a ne da mi neko diktira...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 292
8.7.2010 13:40:22   
Anoniman
Pa svekrva nista ne radi, radi svekar i mm. I to svekar nadgleda, a mm se ubija od posla... Oni su poljoprivrednici, pa kad se nesto pokvari, svekar pametuje, a mm radi... I tako ga stalno odvlaci od mene, ne vidim ga po ceo dan...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 293
8.7.2010 13:41:11   
lanajelena
Viking ne slazem se sa tobom da stariji ljudi nemaju ukus kao mi,moja mama ima 66 god i nema nijednu starinsku stvar u kuci cak mislim da joj je bolje opremljen stan od vecine mladih,spusteni plafoni i ostale sitnice
Maky zao mi je ali trebala si nesto da preduzmes odmah ako ne ti onda tm,ti tu treba da stanujes i da ti bude lepo a ne da te bude sramota kad treba neko da ti dodje

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 294
8.7.2010 13:42:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Viking ne slazem se sa tobom da stariji ljudi nemaju ukus kao mi,moja mama ima 66 god i nema nijednu starinsku stvar u kuci cak mislim da joj je bolje opremljen stan od vecine mladih,spusteni plafoni i ostale sitnice
Maky zao mi je ali trebala si nesto da preduzmes odmah ako ne ti onda tm,ti tu treba da stanujes i da ti bude lepo a ne da te bude sramota kad treba neko da ti dodje

slazem se sa lenom... ipak si trebala to odma resiti, ako vec tm nije to hteo! Mislim da bez obzira ako su vam i oni kupili sve to, treba da se konsultuje sa tobom i tm, a ne da rade i uzimaju kako se jnima svidja.

Direktna veza do poruke: 295
8.7.2010 13:43:30   
Rivana

Meni ovo uopste nije ruzno, deluje jako skupo.

< Poruku je uredio guppy RR -- 27.6.2011 15:02:57 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 296
8.7.2010 13:44:24   
Anoniman
Pa za sve tako pametuju... Sad kazu da idemo u crnu goru na more, a ja necu... Mm se ubija od posla, zaova namesta zube koji kostaju 1600e, svekrva ide 3x godisnje na letovanje, i ja da idem u crnu goru... Lepo sam mm rekla necu... Ti radis da bi oni uzivali... Pa ne moze tako...

Direktna veza do poruke: 297
8.7.2010 13:44:46   
Anoniman
ma vidi se da deluje skupo, ali nije za svaciji ukus.

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 298
8.7.2010 13:45:25   
Anoniman

Pa za sve tako pametuju... Sad kazu da idemo u crnu goru na more, a ja necu... Mm se ubija od posla, zaova namesta zube koji kostaju 1600e, svekrva ide 3x godisnje na letovanje, i ja da idem u crnu goru... Lepo sam mm rekla necu... Ti radis da bi oni uzivali... Pa ne moze tako...

a kazi mi Maki, cija je to firma, ko ju je osnovao?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 299
8.7.2010 13:46:14   
Anoniman
Maky , izvini što pitam , a koliko ti je godina ?? Ako sme da se zna ? user posted image Deluješ mi jako , jako mlado ...

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here