|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nameštanje stana
10.5.2010 10:32:34   
Mari86
Trinni jel ovakav sto???
user posted image

Ne vidi se najbolje....user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 251
10.5.2010 10:45:23   
Anoniman
pa koliko uspevam da vidim, mislim da je to to.. samo bez ikakvih dole policica i slicnog... klasican kockasti niski sto... ali mislim da je to to! i bas ta boja! user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 252
10.5.2010 10:48:24   
Mari86
Da da ovaj ima dole kao otvoreni deo celom povrsinom dobar je za smestanje knjiga i gluposti user posted image

Ali je nizak i praktican,jedino sto je tezak jako user posted image

Slikacu izbliza pa cu okaciti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 253
10.5.2010 10:53:40   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Trinny

ma ja bih sve promenila... niti sam htela ovakav sto, niti tv komodu... nish! meni se strasno svidjaju oni niski klasicni kockasti stolovi... puno drvo!

draga, kupi zavese i tepih po svojoj meri i utoplices prostor user posted image
koju god boju namestaja da si stavila na ovaj sveze lakiran parket, smetalo bi ti oku, veruj mi.

< Poruku je uredio Jeca RR -- 10.5.2010 10:54:41 >

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 254
10.5.2010 10:56:57   
viking
Tačno, prostor se "utopljava" detaljima kao što su zavese, jastuci, prekrivači, slike na zidovima, fotografije na policama, sveće, knjige, saksije, mali akvarijum sa ribicama... takve stvari ti potpuno transformišu prostor...

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

ma ja bih sve promenila... niti sam htela ovakav sto, niti tv komodu... nish! meni se strasno svidjaju oni niski klasicni kockasti stolovi... puno drvo!

draga, kupi zavese i tepih po svojoj meri i utoplices prostor user posted image
koju god boju namestaja da si stavila na ovaj sveze lakiran parket, smetalo bi ti oku, veruj mi.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 255
10.5.2010 11:02:00   
pepino
Trinny i kod mene je bio namjestaj kada smo tek uselili nekako hladan,nama prevladava bez boja,kuhinja je u kombinaciji bez-boja trule visnje,ali sam ja to sve malo usarenila(citaj malo viseuser posted image ),stavila sam zelene zavjese,nocne su nesto poput narandzaste,stolicarke za stolom su mi 2 zute,2 narandzaste,2 bez!Prekrivaci su mi na svjetlo sivoj garnituri jako zeleni,sto sarenije budali draze!!!!He,he,heuser posted image
Polako,tek ste uselili,a jos imate malu bebu,troskovi su to veliki,nema svako iste mogucnosti,sredice se to vremenom!
Evo npr. nama svi kazu da cemo sve stolove morati izbaciti kad dobijemo djete,jer su mi jako siljati coskovi,pa sve mi poprilicno svijetlo,ima ljudi koji promjene namjestaj kad djeca malo odrastu!!!
Nego Jeco RR baci pogled na prethodnu stranicu pa daj koji prijedlog ili rjesenje,salji postom racun za uslugu!user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 256
10.5.2010 11:06:37   
Anoniman
pa i ja bih sve to i stavila... samo da vam budem iskrena, totalno smo se istrosili, a jos smo i u minusu, a cekamo neke rodjake da dodju na useljenje vec mesec dana, oni treba da nam daju parice za tepihe user posted image ... pa nikako da "utoplim" prostorije makar time... e sta mislite o onim cupavim tepisima, jer to ok zbog bebe? mnogo mi se svideli u jednoj radnji, a ima boja da se useres! deluje mi nekako sasavo, a i kao da bi dalo malo smeka mom dnevnom boravku?

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 257
10.5.2010 11:19:05   
gagana83
Trinny uopste nije odvratno!
Joj samo da vidite nasu kucicu pali biste u nesvest.
Mala nam je dnevna soba,pa bukvalno nemas gde da se okrenes.
Ili nije mala nego imamo previse stvari u njojuser posted image Bice da je pre to u pitanju...
Ja se ne sekiram,Boze zdravlja za koju godinu se nadam preseljenju u nasu kucicuuser posted image a tad cu znati kako!

Trinny i ja volim te tepihe,samo se pitam kakvi su za ciscenjeuser posted image Deluju mi skroz neprakticno...

< Poruku je uredio gagana83 -- 10.5.2010 11:20:22 >

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 258
10.5.2010 11:21:30   
Jeca*
kazem ne. Prvo kad krene da jede keks po tepihu neces nikad uspeti lepo da usisas. Drugo, mislim da skupljaju vise prasine. Ima onih antistatik varijanti ali konsultuj se, mozda u sintelonu, koliko se to vremenom "utaba"
ja uvek vise volim one "obicnije" tepihe i sto manje sarene, nego da imaju neki šmek. Ne mnogo svetle...u tvom slučaju nešto zeleno, narandžasto, crno, krem...tako neke kombinacije
ne vidim stan u celini pa ne znam
ali svakako i neka slatka lampa, jedno drvce zivota ili sl, zavesa, neke slike nepravilno rasporedjene na zidu iznad ovog kreveta (ima one male, blesave..) i eto ti toplijeg prostora
ali sacekaj malo za sve te detalje...uskoro ce ova slika izgledati tako da ce igracke biti na sve strane user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 259
10.5.2010 11:25:10   
Jeca*
Tapete se i stavljaju kad je neravan zid user posted image
ima tako dobrih...3d, imitacija trske, kamena (nije za spavacu sobu user posted image )....pogledaj ima tema o tome, cini mi se

Robin Sharma

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 260
10.5.2010 11:28:10   
Mari86
Ja imam cupavi tepih i moram da kazem da ga mnogo volim...
Malo vise treba vuci usisivac preko njega,ali sve zavisi i kakav usisivac imas...user posted image
Nama se utabao mm ga je izneo istresao i kao nov je bio...
Definitivno sam za cupavi tepih user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 261
10.5.2010 11:28:28   
Anoniman
eto, dade mi lepe savete, Jeco... pocni da naplacujes... user posted image extra si! poludeces od nas neznalica ovde...
i ja sam mislila na sve te boje koje si mi rekla za tepihe... videcu, jos se razmisljam, ako nadjem neki lep dezen a da nije cupavac, mozda i uzmem. Ni ja ne volim sareno, al da ima neki smek, sto ti kazes. joj, a spavacu sobu ne smem ni da slikam, kakva je i na sta lici... jedino mi kuhinja deluje normalno koliko toliko!

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 262
10.5.2010 11:29:49   
Jeca*
Ja to i naplacujem, ali zao mi i vama da naplatim user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 263
10.5.2010 11:30:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mari86

Malo vise treba vuci usisivac preko njega,ali sve zavisi i kakav usisivac imas...user posted image

joj, mene jedino muci zbog deteta... al inace zbog odrzavanja mi i nije neki problem... radnik u salonu gde smo videli mi rece da nije problem za odrzavanje... da nisu to oni bas ultra cupavi da ne mogu da se usisaju...

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 264
10.5.2010 11:31:00   
Anoniman

Ja to i naplacujem, ali zao mi i vama da naplatim user posted image

hi hiii... sad cu ti na pp postaviti pitanje... user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 265
10.5.2010 11:32:03   
Jeca*
KLIK

Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 266
10.5.2010 12:20:35   
pepino

Tapete se i stavljaju kad je neravan zid user posted image
ima tako dobrih...3d, imitacija trske, kamena (nije za spavacu sobu user posted image )....pogledaj ima tema o tome, cini mi se

Jel ti ozbiljno?Mi bi,ja mislim,rigips trebali uraditi da te zidove fino sredimo,sad su bezveze,a i boja mi nije lijepa,pa sam mislila staviti na taj jedan zid finu tapeticu,a ostale zidove okreciti uz tu tapetu i moram jos nocnu zavjesu finu u sobi da kupim,pa ipak treba biti majstor da pored sarenih posteljina ne omasim,bome tesko!user posted image
Gledala sam cini mi se tu temu o tapetama i pronalazila sam sajtove sa dezenima,ali kazem najgore je sve uklopiti!
Mi smo imali pomoc oko boja zidova za kuhinju,od mm drug je imao zenu arhitekticu,i sad bi je zvala za pomoc,ali se skoro razveli,ja kazem mm kudse sad razvedose kad mi treba njena pomoc!?Salim se naravno!user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 267
8.7.2010 13:00:26   
Anoniman
E sad cu ja da slikam nasu dnevnu i spavacu sobu, pa da vidite ukus moje svekrve i svekra... Ja inace ne volim braon boju, a ovde je sve u braon... Kao u sanduk da spavam...

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 268
8.7.2010 13:12:04   
Anoniman
ajde Maki bas me zanima!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 269
8.7.2010 13:13:18   
bebironcic
Ajd' Maki,cekamouser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 270
8.7.2010 13:13:31   
Anoniman
[obrisano]

< Poruku je uredio guppy RR -- 27.6.2011 15:01:19 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 271
8.7.2010 13:15:50   
Anoniman
uu, bre, ja volim wenge boju (tamnija je od te braon), ali mrzim starinski namestaj... odvratan mi je! aaaaa, bas je odvratno sto je ama bas sve isto!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 272
8.7.2010 13:15:58   
pepino
Maki to jeste namjestaj sto ti kazes kao da u sanduku spavasuser posted image
Ali meni nije bas ni toliko ruzan,ja naravno nikada ne bi kupila takav,ali je to sve ako se ne varam jako kvalitetno i skupo,cak mislim da je puno drvo?user posted image
Ali za ljude njihovih godina mi i jeste prikladno,njima se ne svidja ono sto bi mi kupili i staviliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
8.7.2010 13:17:26   
kleopatra*

IZVORNA PORUKA: Mari86

joj, mene jedino muci zbog deteta... al inace zbog odrzavanja mi i nije neki problem... radnik u salonu gde smo videli mi rece da nije problem za odrzavanje... da nisu to oni bas ultra cupavi da ne mogu da se usisaju...

Moja drugarica ima taj cupavi tepih i kaze da je fenomenalan,odusevljena je,a da i ona ima klinca od 1,5dana tako da se ne plasis.user posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 274
8.7.2010 13:21:21   
kleopatra*
Maky nije lose,ali ja ne volim braon boju............

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu kleopatra*)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here