|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nameštanje stana
9.7.2010 20:26:14   
Verus
Moram reci da mi se dopadaju moderni namestaj i sklop stvari...nikako ono masivno, starinsko....al dobro ukusi su razlicitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 401
9.7.2010 20:29:34   
Anoniman
Što ovde ima lepo sređenog enterijera! user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 402
9.7.2010 20:40:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kaliopi

Što ovde ima lepo sređenog enterijera! user posted image user posted image user posted image  user posted image
Bicu slobodna da te pozovem kod SEBE - mislim selim se kod Mari user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 403
9.7.2010 21:45:06   
Lu
Ženske stvrno imate ukusauser posted image user posted image
Najviše mi se dopada pod i zavjese kod Zoke, originalnouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 404
9.7.2010 23:28:11   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

Bicu slobodna da te pozovem kod SEBE - mislim selim se kod Mari user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam jos dve sobe slobodne user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 405
9.7.2010 23:29:08   
Ana RR
Mari, diiiiivaaan si dom stvorila user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 406
9.7.2010 23:29:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mari86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imam jos dve sobe slobodne user posted image

Uraaaaaa,ja krecem,a Kali ce zamnom user posted image !Kazi taxisti kuda da vozi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 407
9.7.2010 23:31:55   
Mari86
IZVORNA PORUKA: buhla

MAri, stvarno je lepo i boje i namestaj.. sve, sve... i kamin je super. ja moram da nadjem neki tako ugaoni. volela bi da ima dole ispod mesta za drva a gore da se lozi (ne razumem se ja mlogo u kamine)a sad videh tvoj stoji na cosku a pozadi je ravan user posted image , ja se nadam da ima da se kupi tako neki ugaoni, da bi ga turili u cose, taman zauzme manje mesta.

Pa ne znam da li ima gotov da se kupi user posted image
Nama je covek pravio sve rucno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 408
9.7.2010 23:32:29   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Ana RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   hvala mila user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 409
9.7.2010 23:32:53   
Mari86

Uraaaaaa,ja krecem,a Kali ce zamnom user posted image !Kazi taxisti kuda da vozi user posted image user posted image user posted image

Povedite i muzeve da vam ne padne svasta na pamet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 410
9.7.2010 23:34:38   
Ana RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   hvala mila user posted image

Već mogu da zamislim dvoje ili troje klinaca kako se jure po kuhinji user posted image user posted image user posted image jedva čekam i te slike!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 411
9.7.2010 23:35:09   
buhla

Nama je covek pravio sve rucno user posted image user posted image user posted image

ahaaaaaaa, cu se raspitam user posted image
veceras sam se dogovorila s muzom ... sve pravimo po meri i to mojoj user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 412
9.7.2010 23:35:13   
Anoniman
Mari,mm je u CG,jos koji dan,ali nemo' da brines ti oko toga,snaci cemo se nas dve user posted image ,vas dvoje cete ostati sigurni user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 413
9.7.2010 23:40:37   
Mari86

Mari,mm je u CG,jos koji dan,ali nemo' da brines ti oko toga,snaci cemo se nas dve user posted image ,vas dvoje cete ostati sigurni user posted image

Neki sportisti su na pripremama u gradu tako da user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 414
9.7.2010 23:41:13   
Mari86

ahaaaaaaa, cu se raspitam user posted image
veceras sam se dogovorila s muzom ... sve pravimo po meri i to mojoj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa nego po cijoj nego po tvojoj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 415
9.7.2010 23:41:49   
Mari86

Već mogu da zamislim dvoje ili troje klinaca kako se jure po kuhinji user posted image user posted image user posted image jedva čekam i te slike!

Dace Bog draga moja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 416
9.7.2010 23:41:50   
Lu

Evo jos jedna slika kuhinje ali se vidi i šank user posted image
user posted image

Kako ja nisam vidjela ove slike???
Mari...svaka riječ je suvišna, ovo je slika savršene topline i ljubavi prema domuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 417
9.7.2010 23:43:45   
Mari86
Lu draga verovatno nisi gledala stranice unazad user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti mila...to mi svi kazu,oni koji su bili u prilici da dodju kod nas kazu da se bas oseca toplina i ljubavuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 418
9.7.2010 23:45:10   
Anoniman
Samo da znate da cu vam preneti Otiske,mislim utiske kada se odselim od Mari... user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 419
9.7.2010 23:45:29   
Lu
Na svaki detalj ste mislili, koji spoj boja...oduševljena sam a i fasada vam je zelenauser posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 420
9.7.2010 23:47:08   
Anoniman
joooj Mari sve je prelepo al me odusevila zelena boja, ja je obozavam!

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 421
9.7.2010 23:47:43   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Na svaki detalj ste mislili, koji spoj boja...oduševljena sam a i fasada vam je zelenauser posted image

Jeste i kuca nam je spolja zelena user posted image   user posted image
Ja sam rekla koje boje a mm kao umetnik je to spojio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 422
9.7.2010 23:48:28   
Mari86

Samo da znate da cu vam preneti Otiske,mislim utiske kada se odselim od Mari... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 423
9.7.2010 23:49:17   
Anoniman
Mari deder skokni tamo do crtica!

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 424
9.7.2010 23:49:31   
eni26
Mari cekamo te u crticama user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here