pepino
|
Cajo ako imas odma ga sjeku-rjesavaju,a ako nemas samo te probude pa ti kasnije kazu sta su uradili,oni su malo nemarni,pa ti slobodno poslije svega kad ti dodju u vizitu pitaj sta su uradili! Ja sam taj dan kad sam radila cekala cijeli dan gladna,nisam cak od neka doba ni vodu pila,bila sam pocela plakati kad sam vidjela da je pola 2 popodne,mislila sam uzalud klistiranje,uzalud sam vadila sve nalaze,dosla,nocila,gladovala,ali su me uradili ipak taj dan,Dr. je rekao ,,Ma ne bi mi tebe ostavili,, Svi dole u operacionoj sali su bili ljubazni! Bila je guzva,imali su puno kiretaza,operacija,koje su bile hitne,ali ako su te taj dan zakazali nece te preskociti.Mozda ti dodjes na red i do 9,10 ujutru,sve zavisi jesu li u guzvi taj dan.Ja posto sam kasno dosla na red doktore nisam ni vidjela taj dan vise,otisli su kuci,sestra me dovezla u sobu,probudila,obukla,one ne znaju i ne smiju pricati sta su ti uradili,moras pitati Dr.Ja sam ih tek ujutru pitala,usli su,nasmijali se obadvojica,pitali kako sam,ja rekla ok,pitala kako sam prosla,kazu dobro i to je sve,nista mi nisu objasnili,tek kad me moj Dr. pregledao prije nego sto cu kuci objasnio mi je sve sta su radili. Ako te bude jos sta zanimalo pitaj!
|