Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) 13.5.2016 1:40:10
|
|
|
|
zece
|
I kod mene je bio tako na prvoj histeroskopiji nisu vidjeli da imam septum al je poceo da pada krvni pritisak i zato su morali da prekinu da stopiraju sve
|
|
|
|
RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) 13.5.2016 1:41:25
|
|
|
|
zece
|
I to kod mene je bila velika pregrada na dno materici
|
|
|
|
RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) 13.5.2016 13:06:05
|
|
|
|
zece
|
danas sam bila na kontroli sve je super ocisteno materica je super
|
|
|
|
RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) 2.12.2016 20:53:26
|
|
|
|
Tazzi
|
Pozdrav i od mene! Zanima me, da li je neka od vas pored septuma,bez intervencije, ostala u drugom stanju? Meni su ga dva dr potvrdila, al sa savjetom da sacekam godinu-dvije,pa ako ne bude trudnoce tek onda da razmotrim zahvat... Ne znam da li je pametno toliko cekati,ima li svrhe...ili odmah da reagujem... Ako neko ima neki savjet,bila bih vam zahvalna!! 💟
|
|
|
|
RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) 2.12.2016 21:55:32
|
|
|
|
branki*
|
pa,koliko imas godina?ako ti otkucava bioloski sat,ne bih ja cekala.cak i da zatrudnis sa septumom,pitanje je da li ce se odrzati trudnoca.postoji li jos neki problem zasto ne dolazi do trudnoce?
< Poruku je uredio branki RR -- 2.12.2016 21:56:11 >
|
|
RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) 3.12.2016 10:02:40
|
|
|
|
Tazzi
|
Nemam drugih problema,ni ja ni partner...sve uredu. Pa,imam 27,al opet...nesto mi se ne "bacaju" godine...ne znam😏
|
|
|
|
RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) 3.12.2016 10:11:03
|
|
|
|
zumbulcic
|
Tazzi ja imam mali septum i cekala sam od 20-te pa do 27-e da se desi prirodna trudnoca, nakon 4-5 godina cekanja odlucila sam malo detaljnije analize odradit,npr trombofilija, iri+ogtt, pored polnih i hormone stitne i tu smo nasli kvaku i odlucila sam se za vto bez histeroskopije da otklonimo septum i evo me guram 15+5 Moj ti je savjet da se klonis takvih dr i cekanja, uzmi stvar u svoje ruke i odradi sve analize koje se rade za vto, pa ako je i to sve ok otidi na histeroskopiju. Puno srece zelim
Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1. 1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1 2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?