LadyGaga -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (28.4.2013 0:32:22)
|
Драге будуће маме, Већ три године покушавамо и ништа се не дешава. Задњих 2 године смо променили много клиника и лекара како у нашој земљи, тако и у иностранству, али нико није успео да нађе узрок наше неплодности. Пошто године брзо пролазе и биолошки сат чини своје, одлучили смо да радимо ВТО. А онда је докторка код које смо отишли на онај први разговор који називају консултације, ултразвуком открила оно што нису могли открити наеминентнији стручњаци у најбољим европским клиникама-uterus septum. Дакле она је у року од 2 минута открила оно што други нису могли за 2 године. Па се просто човек запита да ли је то могуће. Да ли она зна нешто што ти други доктори не знају. Пре 3 месеца смо у Бечу радили дијагностичку хистероскопију коју смо платили 1900 еура и нису установили да постоји нешто такво. А да ствар буде још гора мораћу опет на хистероскопију да се та преграда отклони. Није да не верујем докторки, само сам мало скептична. Поготово после овог текста који сам прочитала http://www.bhdani.com/arhiva/252/t25214.shtml Ипак одлучила сам се да одрадим и то, јер мој циљ нема цену, надам се да ће ово неком помоћи, а ја вам желим пуно успеха и [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|