caja 2 -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (4.9.2010 14:23:28)
|
Cao svima,evo mene.JA cu jos malo na konntrolu za par dana poslije histeroskopije.Da se nadovezem na pricu ja nikad necu znati koliki mi je septum bio,sta se u stvari desilo prilikom histeroskopije.Kad sam usla u salu dr,Rosic nije bio jos dosao,tako da sam ja zaspala pod anestezijom on nije bio tu kad sam se probudila on nije opet bio tu.Tako da nista nisam znala dal sam imala ista ili nista,nego sam ga jurila po hodnicima da vidim sta se ustvari desilo...jer mi je prije godinu dana dr.milic nasao septum al nisam ja njemu nesto puno vjerovala a moj muz mi se obratio poslije dr.milica ovako A GDJE SU TE PREGRADE,SEPTU. BILE PRIJE 50 GODINA KAD SU NASE BAKE,MAME RADJALE i tako da sam ja tu informaciju da ja imam septum ostavila po strani iskreno nisam vjerovala da ja to imam,mislila sam da dr.milic hoce samo pare a uspostavilo se da je bio u pravu po tom pitanju. al dobro ja sam taj septum prije 10 dana rjesila i sad vam pisem da cu jedan dan na kontrolu.mene licno nista ne boli,al krvarila sam mozda 7 dana sad samo svjetlu zuta tecnost kao da je mokraca al nije.uglavnom bi voljela vidjeti taj moj septum sto je bio,,,,,,,,,,,,,, a oni vjerovatno imaju oltrzvucnu sliku bilo sta.ja sam postavilA od MILICa slike u prijasnjim postovima al na toj slici ja nemogu prepoznati septum,tako da se mogu tjesiti da je moja histeroskopija prosloa dobro i da je sa mojim spontanim pobacajima zavrseno bar se iskreno nadam....[sm=smiley20.gif]
|
|
|
|