tijana86 -> RE: Pregrada u materici (uterus subseptus) (8.11.2011 18:28:35)
|
E pa na zalost doslo je vreme da pisem ovde. Prvo mi je crkao komp , a onda sam se urnisala nacisto , tako da se nadam da ste mislile na mene. Uzas je krenuo pre nekoliko dana nesnosni bolovi i katastrofa sa leve strane. E sad odem ja kod doktorke i ostave me na odeljenje . Posalju me na Uz kaze doktorka sestri zovite jos doktora ovo mora da se vidi , ulaze oni , pitaju imam li u porodici nekoga sa ovakvim slucajem , ja kazem da moja majka , u otpusnim listama joj pise da je zbog toga imala 2 spontana u 8 mesecu , i dobijam odgovor sve vam je onda jasno . Okrene mi doktorka ekran , a moja materica na pola , desna strana prazna a leva bebac , uzas , pa kako vam to nisu videli ranije pa kako ovo kako ono , ja kazem meni je materica u prvoj trudnoci bila savrseno normalna , dobijam dijagnozu utragesteron , e vitamin , folna , uput za dabl , briseve , obicna krv, mokraca i lezanje , lezanje , rekla mi je posto mi je majka sve to vec prosla i zna kako je da je preselim kod mene . I tako rekli su mi da je visoko rizniccna trudnoca , inace sam 11,1 nedelja i beba se super razvija velika je 3,5 cm.
|
|
|
|