Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 17.3.2015 15:40:08
|
|
|
|
vesnadj
|
Nemoguce da nema. Moje dete je jutros dobilo vakcinu u Belmedicu u Koste Jovanovic. Nismo imali nikakvu vezu.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 17.3.2015 18:47:03
|
|
|
|
MakiJ
|
ja zvala po Novom sadu neke privatne ordinacije, trenutno nemaju ali dobice za par dana i rekli su da mozemo doci, samo da zovemo. nisam pitala koliko je pregled i vakcina. Sad mi nije jasno kako oni mogu da nabave a apoteke ne Zao mi je sto dete moram da drndam do NS.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 17.3.2015 20:59:07
|
|
|
|
serpica
|
Meni su u vecini apoteka rekli da ih nece biti do kraja aprila
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 17.3.2015 21:02:15
|
|
|
|
MakiJ
|
Potpisuje se peticija, sad dal smem da postavim?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 13:55:29
|
|
|
|
Modessty
|
maki stavi link! Da li ste videle ovo: Šta da rade bebe rođene pre 1.11.2014? Jaooooo majku im njihovu! pobesnela sam!
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 13:59:51
|
|
|
|
MakiJ
|
http://www.peticije24.com/forum/126164 sto vise to bolje, potrebno je preko mejla potvrditi potpis. mi smo zvali apoteku u Madjarskoj i moze infanfih da se kupi ali treba recept pa ce mo sutra videti dal ce mo dobiti.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 14:07:52
|
|
|
|
Modessty
|
koja je cena u mađarskoj?
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 14:18:47
|
|
|
|
MakiJ
|
20 i koji euro, isto izadje kao i tu 3 400 din sad 100 din manje vise. samo treba paziti ima dve vrste infanrixa sestovaletna i petovqalentna nemaju pentaxim nego infanrix ali moze on umesto pentaxima
< Poruku je uredio MakiJ -- 18.3.2015 14:19:42 >
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 14:27:52
|
|
|
|
Modessty
|
Ma Meni je Nikola prvo primio Infanrix pa onda pentaxim jer ovog prvog nije bilo. Bitno samo da je petovalentna. Ne treba mi šestovalentna
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 14:42:04
|
|
|
|
MakiJ
|
mi smo dve doze primili pentaxim ali trecu bar da ovu nadjemo. dr mora nacelnicu da pita dal moze da da recept
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 14:44:50
|
|
|
|
Modessty
|
ja na šta nas država primorava!!!
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 14:58:58
|
|
|
|
mila83
|
strasno sta rade! kao mogu deca koja su iz opravdanih med.razloga pomerili vakcinisanje dobiti besplatan pentaksim.Ja se obratila nasem DZ,kaze nije dovoljno opravdano..a T imala operaciju srca ! sta im je opravdano dovoljno ?
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 15:21:56
|
|
|
|
isidora88
|
mila obavezno se zali, vi imate debeo razlog zasto niste primili na vreme i moraju da vam dozvole.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 16:20:54
|
|
|
|
Klarita
|
Sad sam zvala nasu pedijatricu i ona mi potvrdi da su dobili u DZ doze samo za decu rodjenu posle 01.11. ali rece da moze da se kupi samo se narucuju, pa se ceka...zovem dve koleginice, nijedna se ne javlja
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 16:57:21
|
|
|
|
MakiJ
|
pa ja nisam nasla nigde gde moze da se naruci
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 17:11:25
|
|
|
|
Klarita
|
Evo javila mi se jedna koleginica, nece sigurno biti vakcina u martu i aprilu, a cim bude cuvace mi...N treba da prima tek sa godinu i po, pa mi jos nije frka Ova druga kleginica drzi apoteku u Nis (Novo Selo) ona mi se jos ne javlja
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 17:31:34
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: mila83 strasno sta rade! kao mogu deca koja su iz opravdanih med.razloga pomerili vakcinisanje dobiti besplatan pentaksim.Ja se obratila nasem DZ,kaze nije dovoljno opravdano..a T imala operaciju srca ! sta im je opravdano dovoljno ? Strašno! Stvarno bre nisu normalni! šta im je onda opravdano?!
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 17:37:35
|
|
|
|
Modessty
|
Klari to je meni rekla i moja kuma. I oni su dobili istu informaciju - nema vakcina sigurno do kraja aprila. A prema ovome što piše na sajtu B92 neće ih biti ni posle aprila. Ja ću da vidim sa mm da naručimo iz mađarske. ne mogu više da čekam. sad je zdrav inema alergije već mesecima i pravo je vreme da primi tu poslednju dozu
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 17:42:21
|
|
|
|
MakiJ
|
mi smo nabavili recept pa ce mo najverovatnije za Madjarsku
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 17:53:52
|
|
|
|
Modessty
|
Maki ićićeš lično? Ako možete pitajte da li možemo po nekome da pošaljemo recept i šta bi još trebalo uz to. Meni Mađarska daleko da bi išla samo za vakcinu
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 17:58:49
|
|
|
|
MakiJ
|
Pa moze ti bilo ko samo ti recept treba. ici ce moj muz sa drugom jer ni on ne zna madjarski. Prvo je moras naruciti
< Poruku je uredio MakiJ -- 18.3.2015 17:59:27 >
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 18:04:06
|
|
|
|
Modessty
|
znači ništa drugo sem recepta ne treba? onda mogu da vidim da nekako nabavim recept
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 18:14:30
|
|
|
|
Anarunika
|
Mi kasnimo sa vakcinacijom jer su nam bate dobile boginje pa čekamo da prođe inkubacija . Krajem marta će, ako sve bude u redu Živa primiti drugu dozu protiv hepatitisa a onda za tri nedelje ,krajem aprila, Pentaxim. Tako nam reče doktorka i kaže taman će do tada vakcina da stigne u Dom zdravlja. Iz njenih usta u Božije uši A da je idiotluk, idiotluk je i to teški, kao i sve ostalo što se u ovoj državi dešava. I sve je gore... Mila da li si ih pitala da ti tačno navedu medicinske razloge koji dolaze u obzir? Joj ala bih se ja sa nekim posvađala
< Poruku je uredio Anarunika -- 18.3.2015 18:15:37 >
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 19:13:50
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: mila83 strasno sta rade! kao mogu deca koja su iz opravdanih med.razloga pomerili vakcinisanje dobiti besplatan pentaksim.Ja se obratila nasem DZ,kaze nije dovoljno opravdano..a T imala operaciju srca ! sta im je opravdano dovoljno ? Pa stvarno ne znam koji je onda opravdan razlog ako vec operacija srca nije? Mi smo isto odlozili vakcinaciju zbog prehlade na koju se nadovezala upala usiju ali su nam rekli da ipak nemamo pravo na besplatan pentaxim... A sto se tice vakcine u Madjarskoj, meni je apotekarka rekla da treba da odem sa receptom, platim je i onda ce je naruciti. Znaci 2 odlaska u Madjarsku ce me izaci minimum 4000 din i jos 7000 za 2 doze vakcine, a infanrix je kod nas 5000, pa sam odlucila da se ne maltretiram nego cu uzeti kod nas. Sutra idemo u savetovaliste pa cu se taman konsultovati sa dr. A znaci postoji petovalentni i sestovalentni Infanrix?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.3.2015 19:25:25
|
|
|
|
wivern
|
Ovo je nevidjeni bezobrazluk, kao imaju problema sa proizvodjacem pa zato ne mogu da je uvezu, A ostale zemlje oko nas? Kako one nemaju taj problem? E gde mi zivimo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?