Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 26.2.2015 15:41:34
|
|
|
|
Mariya
|
U Goodwill apoteci su mi rekli da ce je naruciti.Ni ja ne bih da ih mesam ali eto pedijatar mi kaže da može bez problema. A ovo je stvarno strašno, ovo se u normalnoj državi nemože desiti, ali u zemlji Srbiji čuda su moguća
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 26.2.2015 15:48:40
|
|
|
|
imperial
|
Kakav je to haos sa vakcinama,mi kao da ne zivimo u istij drzavi??!!Mi smo sve do sad primili bez problema, na vreme i bez ikakvih para,nema ni govora o nestasici ili o tome da mora da se plati....
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 26.2.2015 15:51:22
|
|
|
|
jovicaa
|
serpicee ovo je stvarno da se smrznes... ostaje nam samo da se nadamo da nece bas nase dete tesko podneti vakcinaciju i imati posledice posle svega sto sam cula i procitala strepecu posle svake vakcinacije.. uf...
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 3.3.2015 10:34:28
|
|
|
|
Lota
|
Mislim da su glasine da je MMR vakcina kriva za autizam, odavno napustene. Imam drugaricu lekara koja u Americi radi na ispitivanju autizma. Uzrok se i dalje ne zna, ali kaze da se vreme primanja vakcine poklapa sa vremenom kada nastaju promene na mozgu kod autisticne dece i da je to razlog zasto ljudi povezuju vakcinu sa autizmom. Inace, mi treba da primimo Pentaxim, revakcinu za dva dana, naravno, nema je i dalje u prodaji. Mesec dana sam obilazila sve moguce apoteke i odgovor je svuda isti:"NEMA"!
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 5.3.2015 10:04:45
|
|
|
|
Modessty
|
za vakcinu nije nikad kasno. Nemojte da požurite, a nećete zakasniti sigurno. Nikola još nije primio zadnju dozu Pentaxima, što zbog njegovog zdravlja što zbog nestašice. Juče mi reče kuma koja radi u apoteci da vakcina neće biti do kraja aprila. Što se tiče hexa ili tih šestovalentnih, one koliko se sećam su i protiv hepatitisa, a moje dete je to već isprimao pa ne vidim razlog da mu je dajem opet, a i nenormalno je skupa! Negde je 5000 a negde čak 6000 din. Tako da i mi čekamo Pentaxim
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 5.3.2015 10:19:25
|
|
|
|
daca77
|
Mod, a zar niste primili Pentaxim one srede, kada sam i ja bila?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 5.3.2015 14:05:43
|
|
|
|
Modessty
|
nismo Daco. NEma Pentaxima pa nismo mogli ni da ga primimo. Mi ne upadamo u one besplatne vakcine
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 5.3.2015 14:13:05
|
|
|
|
Anarunika
|
Zar se Pentaxim ne daje od januara o trošku države Šta bi sa tim?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 5.3.2015 17:03:40
|
|
|
|
Štetica
|
Daje se o trosku drzave ali za decu rodjenu od novembra. Pre par dana je ministar najavio uvoz 65.000doza sredinom marta,aj da vidimo i to. Inace ni mi nismo primili vakcinu sa dva meseca,rekli su nam u DZ da ce zvati kad stignu.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 6.3.2015 7:59:31
|
|
|
|
Lota
|
mi smo juce bili na sistematskom pregledu, vakcinu naravno nismo primili. Bile su jos dve bebe koje treba da prime pentaxim o trosku drzave, ali ih nema ni u dispanzeru, tako da svi cekaju. Doktorka nam je rekla da mozemo da cekamo 2, 3 meseca.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 6.3.2015 8:38:00
|
|
|
|
MakiJ
|
Ja sam cula da pentaxim nece vise moci da se kupi
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 6.3.2015 8:39:06
|
|
|
|
Modessty
|
Ma biće ga smao je pitanje kada.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 6.3.2015 8:39:21
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: MakiJ Ja sam cula da pentaxim nece vise moci da se kupi I sta cemo onda? da primamo onu iz dz? ili kako?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 6.3.2015 9:00:01
|
|
|
|
MakiJ
|
Tako kazu da uzmemo drzavnu, mi nikako to necemo
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 6.3.2015 9:14:26
|
|
|
|
adulence
|
ja prosto ne mogu da verujem sta se desava u 21.veku
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 6.3.2015 9:17:17
|
|
|
|
serpica
|
A sta se desava ako se ne primi poslednja doza? jel tada padaju u vodu i prve tri doze pa organizam nije zasticen? mi smo samo prvu dozu primili drzavnu i bilo je bogu plakati ja to nikad necu da zaboravim,a imao je samo dva meseca
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 6.3.2015 9:19:31
|
|
|
|
adulence
|
koliko sme da se kasni sa revakcinom,tom poslednjom vakcinom jer mi prilicno kasnimo??
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 6.3.2015 9:29:07
|
|
|
|
MakiJ
|
razdvajaju decu, sad stize jedna tura ali u domove zdravlja
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 6.3.2015 18:56:40
|
|
|
|
Anarunika
|
Čitam ovo i mislim samo šta nas čeka za mesec dana. Koliko neko mora da ima OBRAZ ĐON da bi mogao da se igra sa zdravljem beba i dece.Strašno!
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 8.3.2015 8:02:01
|
|
|
|
MakiJ
|
Sad trenutno ni u dispanzerima nema vakcina
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 13.3.2015 10:42:49
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: Mariya U Goodwill apoteci su mi rekli da ce je naruciti.Ni ja ne bih da ih mesam ali eto pedijatar mi kaže da može bez problema. A ovo je stvarno strašno, ovo se u normalnoj državi nemože desiti, ali u zemlji Srbiji čuda su moguća Meni rekli da ne mogu
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 14.3.2015 22:14:45
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: MakiJ razdvajaju decu, sad stize jedna tura ali u domove zdravlja Nisam mogla da verujem u ovo ali istina je! Stiže vakcina samo za Domove zdravlja. Znači deca rođena pre novembra nek crknu! Jbt koja smo kretenska država! započeta distribucija petovalentnih vakcina
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 14.3.2015 22:23:59
|
|
|
|
MakiJ
|
Mene svekrva sinoc zove sva sretna sto stizu vakcine, a onaj deo kad je ministar rekao da u domove zdravlja to nije cula. Mi jos nismo nasli resenje za trecu dozu.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 16.3.2015 21:26:25
|
|
|
|
vesnadj
|
Dragi svi. Pored domova zdravlja vakcinu je dobila u privatna bolnica Belmedic u Beogradu. Mi zakazali vakcinaciju za sutra. Vakcina +pregled oko 9.000 dinara. Apoteke je nece imati u ovoj turi.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 17.3.2015 14:41:16
|
|
|
|
klimentije
|
Zvali Belmedic i nemaju Pentaxim...a nema ni u domu zdravlja :(
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?