Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koliko dugo bez nadzora 16.9.2011 23:51:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas cu u drugoj temi da pisem o prelasku u krevet. To ce za nas biti nemoguca misija. Mozda se varam, ali sa njenim skakanjem ce biti malo teze. Jedino ako se kasnije smiri.
|
|
|
|
RE: koliko dugo bez nadzora 17.9.2011 0:01:45
|
|
|
|
MarijaBg
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Moja mama je sa osam godina silazila niz gelender sa drugog sprata i pala u betonski podrum na glavu-niko je eto nije pazio! I ja sam to radila Bas mi je to tad bilo zanimljivo Sama sam ostajala kuci od prvog razreda dok su mi roditelji bili na poslu, a mama me zvala svakih pola sata.
|
|
|
|
RE: koliko dugo bez nadzora 17.9.2011 0:04:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
5 sekundi je dovoljno da nečujno otpuže negde Kad spremam ručak - samnom u kuhinji, na podu sa šerpama, činijicama, varjačama ili pored frižidera obuzeta magnetima, vrata zatvorena. U WC-u - ispred vrata, dam joj moj neseser sa šminkom. Vrata susednih prostorija sva zatvorena. U dvorištu - ili u kolicima vezana ili u ogradici, zavisi šta hoće da prihvati od to dvoje u tom trenutku. Ako je u dnevnoj sobi a ja u kuhinji vidim je jer su vrata jedna naspram drugih. Kad radim za kompom - pored mene ili ispod stola zanima se papirićima (odštampane slike životinja u boji, u stanju je po 2 sata da se zanima njima, gleda ih, protura meni ispod stola, razbacuej okolo, onda ih ja opet skupim u kutiju i tako u krug) U suštini, nikad ne ostaje sama.
|
|
|
|
RE: koliko dugo bez nadzora 17.9.2011 7:23:10
|
|
|
|
zoća
|
ovaj nas zapostavljeni nije bez nadzora ni sekundu,jedino kada spava a i tada pravi gluposti tako da provera stalno postoji
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?