Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR cekaj, jel neko bio jos u kuci a ona ode u kafic, ILI beba ostane SAMA u kuci?? Juuuu ja bih nju u zatvor za tako nesto, po americki IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Ana RR Imam drugaricu koja je bebu ostavljala celu noć samu, uspava je uveče, spremi se i ode u kafić, klub. Izgovor je, pa ona se ne budi noću a ja ne mogu subotu noć da provedem u kući. Hvala bogu, nikad se ništa nije desilo, ali pusti ti to. stvarno nas ima svakakvih,ja bez dece(dok su bili malo manji ) ni u wc nisam isla Žene, to je pre bilo normalno. Ja slušam priče svoje bake, koja je moju mamu sa 4god ostavljala kod kuće jer se ide u goste. Stave je u krevet, i odu. Ona ostaje sama. Ja ne mogu Luku da zamislim samog uveče. Takođe mi je pričala kako su poznanici odlazili na pijacu a decu od godinu-dve razlike ostavljali samu kod kuće. Ćerka je bila beba, a sin eto, godinu-dve. I onda je svratio neki poznanik, video da ih nema, i ostavio im poruku na stolu "Svraćao sam, beba je plakala". Kaže baka, to je tada bilo normalno. Bilo je uvredljivo ako se ne odazoveš na poziv u goste, a deca nisu bila poželjna. IZVORNA PORUKA: Verus RR I ako moram u wc, ili recimo da se istusiram a nikoga nema kuci, ja bebu u onaj bouncy seat, upalim vibracije i sa mnom u wc. Ako se tuširam, vezan je u kolicima na vratima kupatila, i ja izvirujem iza zavese, pa se smeje. Ako piškim ili kakim, sedi na podu pored mene. Sve to naravno ako je budan. Ako nije, onda je u krevetiću u kom mu ne može biti ništa specijalno i da se probudi. Sa prvim sam stalno vukla baby alarm, sa drugim ga nisam upalila ni jednom, čak sam ga spakovala u kutiju, da se ne praši. Verovatno će mi koristiti kad ga prebacim u drugu sobu.
|