maslinica -> RE: koliko dugo bez nadzora (14.6.2010 19:14:32)
|
moj spava na stomaku, mi imamo smjensku strazu, ja po ceo dan sedim u sobi kod njega kad spava, srecom pa mi se iz boravka ulazi u spavacu, tu uvucem komp, sjednem na tabure i kuckam sa vama ili vec.... nocu?! ja spavam koliko i on , mm dezura - do prvog budjenja, onda ja preuzimam, od 1h do 4h..u 4 kad se probudi, nahranim ga, e onda nema ko da ga gleda, pa do 6 spava na meni, kao sto je bilo pre krevetica, i tako prolaze moji dani...ako mislite da ste vi u trpu, sad vidite sta je trip.. naravno da spava na boku ne bi bila ovako bolesna, ali na stomaku ne moze biti bez nadzora ni minut. dok je spavao na boku, onda sam ga znala ostviti samog na nekih 15min, i kad sam jednom usla u sobu, a on sebi prekrio cebence preko glave, vise nije bio bez nadzora. tad mi je jos bila mama tu, znaci sedi i gleda ga dok ja spavam i sve tako... sad vec lepo dize glavicu i okrece, ali to je beba koja nema ni 2 meseca, a jos kad je Verus ono napisala.... gotovo kraj..ne mrdam iz sobe...ne zeli te vidjeti kako izgledam[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|