maliska -> RE: koliko dugo bez nadzora (16.9.2011 12:20:42)
|
e,citam vase postove i pitam se jesam li ja losa mama sto trknem do prodavnice dok mi beba(3 m.) spava, bez nadzora(nema me nekih 2 do 5 minuta)Ili jos gore,evo danas sam je ostavila prvi put samu budnu.Stavim je u krevetac,ukljucim joj onu vrtesku,sklonim sve opasnosti,sad je vrucina pa ne moram preko dana da je pokrivam,tako da se ne brinem dal`ce se pokriti preko glave.A vrtesku ne moze da dohvati,tako da ne moze ni da je pokida da bi joj manji delovi upali u usta.Bila je sama 2 minuta,prodavnica nam je blizu.Mada mi nije bilo sve jedno i dok sam trcala nazad mislila sam u sebi,boze,da li sam ja normalna,ali sta moze da joj se desi za ta 2 minuta,pa isto ko kad sam tu pa moram u wc ili izadjem na terasu da rasirim ves,gde je uopste ne cujem.Nije joj dosadno,obozava tu vrteskicu,a za 2` joj sigurno nece dosaditi.Nekad je stavim na nas krevet sa medom pored nje,vratim se u sobu a ona medi prica i guce sve u sesnaest.Inace sam stalno sa njom,zabavljam je po ceo dan,pricamo ja i ona,uglavnom ogovaramo tatu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image].
|
|
|
|