dunja RR -> RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! (3.8.2010 17:35:01)
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: dunja RR Vratih se sa treninga, sada mi je mnooooogo bolje.... Rivana draga termini za avgust su: *Cardio boxing Utorak 21.00-22.00 Četvrtak 21.00-22.00 *Tae bo subota 19.00-20.30 upisana si na spisak[sm=smiley1.gif] Srećne smo što nam se pridružuješ [sm=bravo.gif] Drage moje, meni su ovi termini jako jako kasno ja oko pola deset uspavljujem maleckog, i nikako ne mogu meni odgovara samo ovaj Tae bo, e sad cu da placem [sm=smiley13.gif]pa sto pomerise, meni se bas nista ne da ni da idem na trening [sm=smiley13.gif] jel ima nesto ranije bilo sta. Samo da je ranije. pomerili zbog odmora... ajde proveriću sutra pa ti javljam, možda da ideš subotom na TAE BO sa nama a utorkom i četvrtkom na trake i bicikl, ali moram da pitam i proverim pa ti javljam[sm=smiley1.gif] Hvala, pitaj pa mi javi! Rivana draga možeš traku i bicikle( ne spining), kada tebi odgovara, slobodno dođi, ja ću im večeras reći-dva puta nedeljno. Treći termin ideš sa nama na Tae Bo, vidimo se[sm=bravo.gif]
|
|
|
|