Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:03:07
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Zoki nas vise ne voliii Ili se samo pravi
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:04:19
|
|
|
|
Nena81
|
ja nasla na netu i svi hvale caj od brezovog lisca kaze da ne opterecuje bubrege al izbacis sav visak vode, oko 4-5kg ode dole moram potraziti u zdravoj hrani a zoki bio smoren sto radi nedeljom garant a mozda ga i zena napicila nesto
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:06:14
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 ja nasla na netu i svi hvale caj od brezovog lisca kaze da ne opterecuje bubrege al izbacis sav visak vode, oko 4-5kg ode dole moram potraziti u zdravoj hrani a zoki bio smoren sto radi nedeljom garant a mozda ga i zena napicila nesto Ne verujem da ima zenu Ne deluje mi tako
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:07:27
|
|
|
|
Nena81
|
ima zenu i sina od 3god jos prvo vece sam saznala
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:10:25
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 ima zenu i sina od 3god jos prvo vece sam saznala
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:11:09
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 videl ti sliku trenera sto nam je dodeljen aaaaa ne vidjoh haj mi ga predstavi ponovo
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:13:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: Nena81 ja nasla na netu i svi hvale caj od brezovog lisca kaze da ne opterecuje bubrege al izbacis sav visak vode, oko 4-5kg ode dole moram potraziti u zdravoj hrani a zoki bio smoren sto radi nedeljom garant a mozda ga i zena napicila nesto Ne verujem da ima zenu Ne deluje mi tako još što me nasmeja Sunčice... tako si delovala razočarano u ovoj rečenici reče Nena još pre neki dan da Zoki ima sina...
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:15:26
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: eni26 IZVORNA PORUKA: Nena81 videl ti sliku trenera sto nam je dodeljen aaaaa ne vidjoh haj mi ga predstavi ponovo eni strana 11 baci pogled samo jedan on je nas
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:20:31
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ne, ne, nisam ja cula da on ima sina! Al bas lepo
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:35:21
|
|
|
|
marina1983
|
Ne odustajem nikako,pa ovo salomora sa se skine .Zurila sam zbog cerke,nece dugo bezmene.da li su vam steper?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:37:12
|
|
|
|
marina1983
|
ja pijem kirkolinu i herba fast tablete
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:38:23
|
|
|
|
eni26
|
ovaj vas mi lici na crnca kineza
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:43:53
|
|
|
|
marina1983
|
ja pitala ona devojka mi je rekla da su 12 termina 2800 a neograniceno 3100
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:45:22
|
|
|
|
marina1983
|
a ja kao 2 medveda
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:45:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 E sad za one trake mi krivo sto nam to ne ulazi u program, ali devojk arece da mozemo da doplatimo 1800 za 12 termina ili 2100 za neogranicen br termina posto smo vec clanovi a ono sto nam je napisala na kartici 12+12 je za fitness + teretana da se ne zbunimo pa da mislimo da je jul+avgust Marinče evo šta je Nena napisala
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:47:30
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: marina1983 ja pijem kirkolinu i herba fast tablete I kako ti se cini? Ima li efekta?
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 4.7.2010 23:51:16
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: eni26 ovaj vas mi lici na crnca kineza gde ga nađe, i crnac i Kinez
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.7.2010 23:52:26 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 8:18:05
|
|
|
|
marina1983
|
pre trudnoce sa kirkolinom sa smrsala14 kg,super je .a herba fast ti smanjuje apetit
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 12:53:04
|
|
|
|
marina1983
|
ooo
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 13:45:58
|
|
|
|
marina1983
|
jedva cekam sutra!!!1
< Poruku je uredio marina1983 -- 5.7.2010 13:47:30 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 13:55:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: marina1983 jedva cekam sutra!!!1 i ja
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 19:23:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Probala sam da uradim sada jedan čučanj, nema šanse valjda ću se oporaviti do sutrašnjeg treninga
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 19:31:28
|
|
|
|
cipiripi
|
Dunja, pola kasicice sode bikarbone u casu vode.. i popij na ex...
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 20:24:39
|
|
|
|
Suncicabg
|
I mene dosta bole noge...da nisam poslusala Cipi verovatno ne bih mogla da ustanem Da popijem ja i veceras
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 20:37:42
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ima li neko iskustva sa ovim pojasom? Ja sam ga kupila, ali iskreno slabo ga koristim... razmisljam da ga ponesem sutra na vezbanje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?