Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 20:40:49
|
|
|
|
dunja RR
|
nemam sodu, malopre sam gledala, a nema šanse da izađem, popiću ujutru, večeras odmaram
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 21:10:26
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 E sad za one trake mi krivo sto nam to ne ulazi u program, ali devojk arece da mozemo da doplatimo 1800 za 12 termina ili 2100 za neogranicen br termina posto smo vec clanovi a ono sto nam je napisala na kartici 12+12 je za fitness + teretana da se ne zbunimo pa da mislimo da je jul+avgust Ja jedino ako nisam dobro cula posto im je muzika preglasna, ona lepo rece 1800 ili 2100 , kako je marini rekla drugacije Sad mi krivo ako sam prenela pogresno informaciju, al nema veze pitam ja ponovo sutra, nista me ne kosta.
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 21:13:22
|
|
|
|
Mishica 77
|
I žemske? Jel vas umara Zoki? Trebale ste da otvorite temu: Pre i posle Zokija...
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 21:53:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 IZVORNA PORUKA: Nena81 E sad za one trake mi krivo sto nam to ne ulazi u program, ali devojk arece da mozemo da doplatimo 1800 za 12 termina ili 2100 za neogranicen br termina posto smo vec clanovi a ono sto nam je napisala na kartici 12+12 je za fitness + teretana da se ne zbunimo pa da mislimo da je jul+avgust Ja jedino ako nisam dobro cula posto im je muzika preglasna, ona lepo rece 1800 ili 2100 , kako je marini rekla drugacije Sad mi krivo ako sam prenela pogresno informaciju, al nema veze pitam ja ponovo sutra, nista me ne kosta. ja mislim da ste obe u pravu, stim da je tebi u startu devojka iz Extreme gym oduzela 1000 din, koje plaćaju NEčlanovi, pošto smo mi sada članovi mi to ne plaćamo. Marini je uračunala i tu članarinu, misleći da pita za nekog drugog-pretpostavljam:)
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.7.2010 21:54:34 >
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 21:55:40
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 I žemske? Jel vas umara Zoki? Trebale ste da otvorite temu: Pre i posle Zokija... Joj sto mi nisi blize da te i tebe uhvatimo u preznojavanje, ovako ne bih te vukla iz tog PA i mala ti je Ika ( jel mozemo tako da je zovemo )
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 5.7.2010 22:23:32
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 IZVORNA PORUKA: Mishica 77 I žemske? Jel vas umara Zoki? Trebale ste da otvorite temu: Pre i posle Zokija... Joj sto mi nisi blize da te i tebe uhvatimo u preznojavanje, ovako ne bih te vukla iz tog PA i mala ti je Ika ( jel mozemo tako da je zovemo ) Boga mi bi ti trebao bager da me dovučeš iz Pa za Bg. Može Ika!
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 12:45:54
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Dunja, pola kasicice sode bikarbone u casu vode.. i popij na ex... uffff, popila, hvala Cipi, valjda ĆE BIDNE bolje sve me boliiiiiiiiiiiiii, a trening je za 5 satiiiiii.......
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 13:39:20
|
|
|
|
marina1983
|
imene sve boli!!!!jaoooo
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 16:30:40
|
|
|
|
Nena81
|
Sta je dunjce boli boli Oce riba da se pokaze pred trenerom pa odradi duplu turu ..ccccc aj aj klin se klinom izbija sem toga veceras je laganica sa loptom ima da se igramo ko mala deca pored mene se parkiraj da ti pruzam podrsku
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 16:48:06
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Sta je dunjce boli boli Oce riba da se pokaze pred trenerom pa odradi duplu turu ..ccccc ma kakav trener,nije ni bio pored nas, bila je Violeta-trenerica.... što više boli, veći efekat, ja sam mazohista, uvek preterujem u vežbanju, ali zato 2kg manje
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 16:53:40
|
|
|
|
dunja RR
|
imam plan-do mora da siđem na 62 kg, hahahahaha hm, videćemo
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 20:04:12
|
|
|
|
dunja RR
|
stigla i jedva se popela uz stepenice......
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 21:18:19
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR stigla i jedva se popela uz stepenice...... Isto isto...
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 21:34:07
|
|
|
|
Nena81
|
hahahahah a sta bi cure sa onim dole *ma nista ja se super osecam * aaaa tek cete da vidite sladak najsladji bol zatezanje e to znaci da radimo dobro i vrlo brzo evo efekta
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 22:02:45
|
|
|
|
marina1983
|
sve me boli!!!!!
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 22:03:19
|
|
|
|
marina1983
|
i ja
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 22:03:57
|
|
|
|
Nena81
|
ako ako lepse je kad boli
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 22:06:07
|
|
|
|
marina1983
|
- ...
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 6.7.2010 22:07:01
|
|
|
|
Nena81
|
sta bi marince ti bi jos i na traku da se istrcis
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 7.7.2010 7:24:07
|
|
|
|
marina1983
|
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 7.7.2010 19:23:38
|
|
|
|
Suncicabg
|
Devojke jeste spremne za sutra? Meni jos uvek veci deo tela boliiiii
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 7.7.2010 22:05:14
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Devojke jeste spremne za sutra? Meni jos uvek veci deo tela boliiiii jesam mene manje boli ali boli
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 8.7.2010 9:38:30
|
|
|
|
marina1983
|
mene boli samo stomak!ne mogu ni da se nasmejem....
|
|
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 8.7.2010 9:44:12
|
|
|
|
Nena81
|
mene juce kao nesto zatezalo danas ..sto kaze marina nemogu ljudski ni da se nasmejem za neke trbusne misice nisam ni znala da postoje ima efekta ima
|
|
RE: Navijamo sa Ringerajom i vežbamo zajedno! 8.7.2010 14:02:43
|
|
|
|
marina1983
|
Nema odustajanja!!!!!Vezbaj i samo vezbaj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?