Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:11:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: izabella7 IZVORNA PORUKA: gagana83 Za spavanje joj uglavnom oblacim jednodelna odelca,kod nas ih zovu stramplice E to! Slika br 2. To mi je kao pidzamica.. A te na vezanje pojma nemam sta su?Nigdje ovde to nisam vidjela,sve se kopca Evo slicice,ovaj deo ide pozadi e da...to su te...njih sam kupila nekih 4,5..tanke, bele, pamucne obicne...
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:12:15
|
|
|
|
marince1
|
I nemoj vise,ja ih ne koristim odkad smo skinuli siroki povoj,jer se izvlace!
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:12:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince I nemoj vise,ja ih ne koristim odkad smo skinuli siroki povoj,jer se izvlace! i necu da znas
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:18:46
|
|
|
|
Dora
|
Ja nisam znala da taj deo na slici ide pozadi Jeste li sigurne
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:20:29
|
|
|
|
izabella7
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Evo slicice,ovaj deo ide pozadi aaaaaa to,pa na to nisam naisla Pa jel treba?Da kazem mami da mi donese....Imam nesto slicno,da kao majicica na preklop samo se kopca,jedna kopca unutra jedna vani ?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:22:07
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Dora Ja nisam znala da taj deo na slici ide pozadi Jeste li sigurne 'bem li ga,ja sam tako oblacila Marince?
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:23:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da ide napred, mislim, sto okretati bebu da se to veze nazadkad moze napred, logika neka...
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:23:36
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: izabella7 IZVORNA PORUKA: gagana83 Evo slicice,ovaj deo ide pozadi aaaaaa to,pa na to nisam naisla Pa jel treba?Da kazem mami da mi donese....Imam nesto slicno,da kao majicica na preklop samo se kopca,jedna kopca unutra jedna vani ? Ne moras,cure se uglavnom slazu da bas i nisu prakticne. Ja glasam za bodice
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:23:58
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Dora Ja nisam znala da taj deo na slici ide pozadi Jeste li sigurne I ja sam tako oblacila trakice su isle pozadi.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:25:34
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ja mislim da ide napred, mislim, sto okretati bebu da se to veze nazadkad moze napred, logika neka... Te trakice kad se vezu dodju sa strane ,bar meni.Neznam kako je bilo kod drugih.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:26:01
|
|
|
|
Dora
|
Ja to i nisam puno koristila jer su mi praktičniji bodići Iskreno, ne volim kad podignem bebu a ona se raskupusa, treba mi pola sata da je spakujem ponovo...
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:26:35
|
|
|
|
Anoniman
|
pa da, ali malo sa prednje strane... bas kao sto je na slici... A secam se i ja kad mi je sestra bila beba,sve joj se izvlacilo to,ona jedna strana se zbrcka...
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 1.3.2010 23:27:40 >
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:27:38
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: izabella7 IZVORNA PORUKA: gagana83 Evo slicice,ovaj deo ide pozadi aaaaaa to,pa na to nisam naisla Pa jel treba?Da kazem mami da mi donese....Imam nesto slicno,da kao majicica na preklop samo se kopca,jedna kopca unutra jedna vani ? Ne moras,cure se uglavnom slazu da bas i nisu prakticne. Ja glasam za bodice i ja! Ja sam te benkice u pocetku vezivala napred,okud znam,bilo mi lakse i onda je dosla jedna rodjaka i pitala me sto to vezujem tako,kad se vezuje pozadi,a ja rekla ''protiv uroka'' bilo mi glupo da kazem da nisam znala
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:27:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Dora Ja nisam znala da taj deo na slici ide pozadi Jeste li sigurne 'bem li ga,ja sam tako oblacila Marince? meni je prodavacica rekla da ide pozadi..ovako kako gagana kaze...
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:28:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Zene,jer vam lakse da zavezete sa prednje strane il da maltretirate dete i obrcete ga da bi zavezale nazad?
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:30:43
|
|
|
|
sneza24
|
Marince Ja sam mu jednom obukla bodi kratkih rukava i posle mi bilo kao hladno pa me mrzelo da ga skidam pa mu obucem benkicu preko ali okrenem napred ono sto ide pozadi.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:31:36
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Dora Ja nisam znala da taj deo na slici ide pozadi Jeste li sigurne 'bem li ga,ja sam tako oblacila Marince? meni je prodavacica rekla da ide pozadi..ovako kako gagana kaze... Ja koliko znam svi ih tako oblace. A i ne ide da grudi bebi budu gole.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:32:47
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Marince Ja sam mu jednom obukla bodi kratkih rukava i posle mi bilo kao hladno pa me mrzelo da ga skidam pa mu obucem benkicu preko ali okrenem napred ono sto ide pozadi. I ja sam tako radila kad bih joj obukla bodi ispod. Bude kao sako
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:37:35
|
|
|
|
Dora
|
Sad mi je jasno zašto moje dete i dan danas sve oblači naopako... Trauma iz bebećih dana
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:38:34
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Dora Sad mi je jasno zašto moje dete i dan danas sve oblači naopako... Trauma iz bebećih dana
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 1.3.2010 23:40:51
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: sneza24 Marince Ja sam mu jednom obukla bodi kratkih rukava i posle mi bilo kao hladno pa me mrzelo da ga skidam pa mu obucem benkicu preko ali okrenem napred ono sto ide pozadi. I ja sam tako radila kad bih joj obukla bodi ispod. Bude kao sako I jos benkica u boji pa je sav bio u trendu.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 2.3.2010 0:00:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: izabella7 IZVORNA PORUKA: Lu RR Još jedan savjet,nemojte uzimati najmanji broj odjeće tj.56 jer je to za jako sitne bebe a ako se i rodi majušna beba nije problem dokupiti. Aj! Ja sve kupila 50-56,pa zar to nije za novorodjence br,onaj prvi?Imam samo 2 pidzamice 62.A jos mi je bebac procjenjen malo krupniji .A bas sam sve fino izabrala..... Ja se apsolutno NE slažem sa lu! Moj Luka je 62 nosio i-ha-ha nakon rođenja. Još i sa godinu dana je stajao u neke bodiće 62 (svi znamo da se 62 razlikuje od proizvođača do proizvođača). IZVORNA PORUKA: Dora Ja nisam znala da taj deo na slici ide pozadi Jeste li sigurne Ide pozadi to što se vezuje, ustvari pozadi-sa strane. Ako vežeš napred, dete ima dekolte do pupka. IZVORNA PORUKA: pcelica Maja pa da, ali malo sa prednje strane... bas kao sto je na slici... Ne, to što se na slici vidi, ide pozadi.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 2.3.2010 9:16:33
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Dora Ja nisam znala da taj deo na slici ide pozadi Jeste li sigurne Ja sam u početku to vezivala napred, kao kimono . Onda je došla patronažna i vezala mu pozadi, a mm i ja smo se samo pogledali Mada, nisam mu ih mnogo oblačila (možda 7-8 puta), jer su se izvlačile.
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 2.3.2010 9:22:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako su vam se izvlačile? Ja sam ih stavljala preko pampersa a ispod širokog povoja, i toliko su dugačke, da su iz širokog povoja virile na butine ako ih ne podvijem bar 2-3cm.
|
|
|
|
RE: Bodići, benkice, gegice, odelca 2.3.2010 9:26:23
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: izabella7 Aj! Ja sve kupila 50-56,pa zar to nije za novorodjence br,onaj prvi?Imam samo 2 pidzamice 62.A jos mi je bebac procjenjen malo krupniji .A bas sam sve fino izabrala..... Ani mi je u početku sve bilo veliko, i 50 broj a sada je već 62 btw našla sam neku ''jaknicu'' šta li već br 56 na kojoj piše pored 3m ili ti 3 meseca sve lud do ludog od proizvođača Sve zavisi koliko će dete da raste. Ana mi je u prvom mesecu porasla 1 cm, evo sad sa 3 meseca ima 61 cm.... I da, te benkice koje se vezuju se vezuju na leđima. Te koje imaju kopče se obično zakopčavaju sa prednje strane (barem one koje ja imam).
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.