vukosava -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (25.12.2010 19:42:00)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: Tash 7 dana unazad Mare se uveče bori sa sisom. Sisa od 19 do 22.30h, sa pauzicama, zacenjuje se, tegli sisu, otima se, plače nad njom. Sad sam se žalila u "spisak i razgovori" da i Nina radi isto to i da hoću da flipnem [sm=smiley13.gif] . Ali za razliku od tebe Tash , ja imam mleka ... Kaplje iz dojki , izmuzem se opušteno ... Ali kad ona treba da povuče , nema šanse , halapljivo zgrabi siku , željna , vuče , vuče par sekundi , pa u plač . Forsirala sam je juče ceo dan , mislila sam da se ulenjila , da neće da se muči oko dojki , ali ne verujem više da je to ... Ona baš željno navali , ali negde nastane problem ... [sm=smiley13.gif] Zasto zurimo iz detinjstva da odrastemo,a kada odrastemo,zeleli bi da ponovo budemo deca?Trosimo zdravlje da bi stekli novac, a onda trosimo novac da bi vratili zdravlje.Nauci da nije bogat onaj koji najvise ima,nego onaj kome najmanje treba.Da je prijatelj onaj koji zna sve o tebi a ipak te voli! Ja uflekah svu odecu koliko curim, non stop nosim brus i uloske za skupjanje mleka iz bradavica...
|
|
|
|