Verus -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (22.12.2010 19:09:35)
|
Snelle, ishrana ne utice na sam kvalitet mleka sto se tice proteina, kalcijuma i drugih sastojaka, ALI utice na kolicinu masnoce. Pisala sam detaljno, ali ne mogu se setiti gde... Ja sam uvek sve cuvala u frizideru, i mleko mi je imalo po 2-3 prsta debljine masti, bas bas masno, i palo na pola prsta, kad sam izbacila mlecne proizvode. Nije bila slucajnost, pa sam gledala da iz drugih izvora unosim: riba (tuna iz konzerve npr.), masni namazi (nasla sam neki koji je bio na bazi soje, ali u maloj kol i to sam koristila na hleb), plus neku masnu salamu ili kobasicu, sto mi je bilo tesko jer inace slabo jedem te preradjevine... Ne brini, i dalje dobija ono najbitnije, a ti ponekad daj avokado tu ima zdravih masnoca za njihove male mozgove... IZVORNA PORUKA: Snelle Verus, ne znam da li ovde da te pitam ili na temi "dojenja"....kakvo ti je mleko? Ja sam se sinoć izmlazala posle x vremena i čini mi se da ima neku plavkastu boju, a to bi trebalo da znači da gubi na kvalitetu? Doduše, kad je podojim, nikad ne traži da jede na manje od 3 sata, a i sinoć sam se izmlazala zato što su mi dojke bile prepune. Dakle, mleka ima itekako, ali se bojim da kvalitet nije više kao nekada ili mu se hranljivost smanjuje što su stariji [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|