Kvini -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (14.12.2010 22:15:38)
|
Zene, trebam nekakav savet posto cu da izludim nacisto! Beba mi ima 4 meseca i dojim je, medjutim, zadnja 2 primecujem da je gladna, place nakon podoja, pokusava jos da izvuce mleka, ali NEMA. Probala sam sa dohranom, medjutim, nece NIJEDNO adaptirano mleko, probali smo ih ne znam koliko! Nece ni na flasicu ni na kasicicu. Probali smo i razne vrste cucli, silikonske, gumene, anatomske, obicne... Nece pa nece, samo izbacuje i davi se. Od pocetka je dojim na zahtev, i to je bilo nekad nakon 2 sata, nekad nakon sat, a nekad i pola sata od zadnjeg podoja. Mislila sam da ce se to promeniti s vremenom i ustaliti na svaka 3 sata, ali ona i dalje hoce non-stop da visi na dojci. Savetovali su mi da je uobrocim da stigne da mi nadodje mleka, mozda onda nece biti gladna stalno. Tako da zadnjih 10-ak dana probavam da je dojim na svaka 2 sata za pocetak, mislila sam da posle povecavam razmak izmedju podoja. Medjutim, to je sve u svemu mucenje, pola sata nakon podoja je mirna, a onda samo place, nista ne pomaze. Vec sam poludela skroz, sta da radim? Pomagajte!
|
|
|
|