Anoniman -> RE: Dojenje - vaše iskustvo (29.12.2010 17:32:39)
|
Evo i ovdI [sm=smiley1.gif] : Veeeeeerus , Olga , Zoćooo , i sve mame koje su mi pomogle sa savetima ovih dana - hvaaalaaa !!! Danas sam 2 puta dojila Ninu , i bilo je mnooogo bolje nego inače ! Prvo - stavila sam je ponovo u onaj fudbalerski položaj [sm=smiley1.gif] koji mi je preporučila Verus . Drugo , izmuzla sam se pre podoja , malkice , tek tek. Treće , kad je kenkala , stavljala sam ponovo silikonsku bradavicu . Malo sam i stiskala bradavicu da joj smanjim količinu mleka koja izlazi . Nije dugo sisala , možda po nekih 7 minuta na obe , ali sam osetila da su mi dojke praznije nakon podoja , znači povukla je dosta . Pokušala sam da se izmuzem i nakon podoja , da vidim da li je šta ostalo u dojkama , jedva 50 ml u obe dojke . I da , dala sam joj Espumisan , i evo , za neverovati , mirna je ceo dan , čak smo i napolje išli na 10 minuta , ušuškala sam je u kolica i izvela ispred zgrade , mirna je bila kao bubica , čak je i zadremala u kolicima [sm=smiley1.gif] Pu , pu , što bi rekle babe [sm=smiley36.gif] Hvala cure , još jednom [sm=bravo.gif]
|
|
|
|