Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 17.11.2017 13:56:57
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Sanjalice, da, bas izgledaju tanko. Ne znam samo da li zadrzavaju kaku Ivana ta pelena i jos jedna pvc preko nje. Tako zadrzava.A kupuju se i uloski.Mada moze i bez njih. Mi smo jednom stavili bebi,da izbegnemo visekratne.pelene zbog kandide ali se sve zavrsilo skupljajuci kaku po stanu pa smo odustali i prosledili ih. A kod nas im je cena..preteruju.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 10.6.2019 13:20:22
|
|
|
|
Rosita
|
Treba li meni ovo za N, 15 m, na moru? Ili može kupaće gaćice?
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 10.6.2019 13:25:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Rosi ja sam nosila u Tursku pelene/gace za bazen za svaki slucaj, ali nismo koristili bazen, nije hteo, tako da smo u more isli goli, a u pesku se igrao u kupacim gacama. Isto je imao 15 meseci. A te gace pelene nismo namenski kupili za more vec nam ostalo jer smo ih koristili kada je vežbao, tj. Plivao u Sokobanjskoj u bazenu/habard kadi.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 10.6.2019 13:26:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Treba li meni ovo za N, 15 m, na moru? Ili može kupaće gaćice? Mi smo nosili troje kupacih gacica i menjali ih... Cim izadje iz vode presvucemo i to je to...
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 11.6.2019 21:35:50
|
|
|
|
physio70
|
Za more samo kupace gacice.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 19.7.2019 6:05:23
|
|
|
|
MimaKos
|
Glupost nevidjena, iskreno, mada se nama dete nije ukakilo u moru, mozda u tom slucaju nesto znace, ovako, bacen novac
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?