Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 7.7.2015 22:16:05
|
|
|
|
dijana1*
|
Kod nas ima samo u DM-u i to babylove. I cini mi se da su bas bile male velicine. Kod vas sigurno ima da birate
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 16.7.2015 11:57:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Znači ove pelene su po veličinama, snaćiću se? Večeraske ću do DM-a da mu kupim za sutra za vežbize u bazenu u Sokobanjskoj. Koliko ima u pakovanju?
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 16.7.2015 19:22:54
|
|
|
|
Ana13
|
Dunja, DMove ima u tri velicine: 4-9kg, 7-13 kg i preko 12kg. Ja sam uzela za more ove od 7-13kg i ima ih 11 u pakovanju A u Aksi ima i neka druga marka,Hugies ili kako se vec pise
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 18.7.2015 0:01:41
|
|
|
|
Didy
|
Za Sofiju sam kupila Huggies kad smo krenuli na more (imala je 11 meseci tada) i skoro da ih nisam ni koristila. Oblacila sam joj kupaci i u vodi i na plazi. Racunala sa - Ako se ukaki, samo cu da istresem govance negde u kantu za smece, obrisem je vlaznim maramicama i obucem joj suv kupaci. Pravo da vam kazem, uopste sad ne mogu da se setim da li se ijednom ukakila. Na bazen je nisam vodila tako malu, tek kasnije kad smo vec skinuli pelene.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 11.8.2015 1:11:28
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Dunja, DMove ima u tri velicine: 4-9kg, 7-13 kg i preko 12kg. Ja sam uzela za more ove od 7-13kg i ima ih 11 u pakovanju A u Aksi ima i neka druga marka,Hugies ili kako se vec pise Anči, hvala ti! Ja onomad uzeh te preko 12, i uopšte nisu nešto velike, tj. bile su nam ok pre mesec (tada smo imali 10.5 kg, sada smo malko teži verovatno). Inače, potrošli smo samo jednu , jer sam stipsa , i sušila sam je. Nijednom se nije ni upiškio ni ukakio (6 puta po sat vremena na bazenu-vežbice u Sokobanjskoj). Ostalo mi je još 9 znači (na pakovanju čini moi se piše da ih je 10), tih preko 12kg, i kontam da će mi biti ok za more, ta veličina a i 9 komada (ne treba mi više??)?
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.8.2015 1:12:45 >
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 11.8.2015 1:49:56
|
|
|
|
wivern
|
Dunja i nece ti biti potrebno vise. Pelene mu stavljas samo za bazen. Bice ti i vise nego dovoljno
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 11.8.2015 9:51:06
|
|
|
|
mama krava
|
Ma i na bazen može gologuz...šta fali!
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 11.8.2015 12:01:03
|
|
|
|
wivern
|
Moze ako se pre toga iskakio Da ne bude u bazenu "uuuups"
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 11.8.2015 15:58:14
|
|
|
|
dunja RR
|
E pa odlično ako može i gologuz, mislila sam da nije dozvoljeno u hoteliskim bazenima, nemam iskustva :D A blisko ovoj temi imam pitanjce, ali ću u drugoj temi, samo da vidim kojoj, vezano za povremeno skidanje pelene.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 30.5.2017 9:41:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke, videh na Ali ekspresu pelene za vodu, ali pretpostavljam da one idu preko obicnih pelena? Da li je neko koristio?
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 30.5.2017 9:44:39 >
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 1.6.2017 0:24:03
|
|
|
|
Mariya
|
Ivana obične pelene upijaju vodu, naduvaju se neverovatno, tako da ne verujem da te idu preko obične,pre bih rekla da se koriste kao pelene za kupanje,bez ičega ispod
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 1.6.2017 7:05:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mariya, i ja sa dosla do tog zaključka Narucio muz jednu pa da probamo.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 1.6.2017 17:08:28
|
|
|
|
Mariya
|
Obavezno napiši kakve su. One dođu kao višekratne čini mi se?
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 1.6.2017 17:28:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste, visekratne. A cena im je stvarno smesna pa sto da ne probamo. Javljam cim stignu.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 1.6.2017 22:58:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, idu samo te pelene bez pampersa. Ja sam mojima kad su bili bebe koristila nesto slicno. Ovo sto si okacila lici na moderne platnene pelene samo sto je verovatno dosta tanje.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 3.6.2017 6:19:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, da, bas izgledaju tanko. Ne znam samo da li zadrzavaju kaku
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 3.6.2017 7:40:03
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, ako je cvrsta onda zadrzava. Ako je mnogo retka, kao i sa pampersom moze da iscuri iz pelene.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 3.6.2017 7:43:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uglavnom je redje, da. Otprilike znam u koje doba dana kaki pa mogu kombinovati sa obicnim pelenama za kupanje.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 28.7.2017 23:17:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Za more nismo koristili ali za bazen jesmo. Jeste da piae da su jednokratne ali mogu se osusiti i vise puta koristiti bez problema.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 29.7.2017 7:19:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stigla nam je ova pelena. Koristili smo je na bazenu. Ima unutra mrezicu pa pretpostavljam da moze pelena za kupanje da se stavi. Mi smo je samu koristili.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 29.7.2017 8:07:27
|
|
|
|
vocicana
|
Ivana ti si cudo moje, da vidim stacu sa bebcem za more, mada sam vecpisala utemi, ali dobro. Gledala sam juce DM ponudu, videla sam pakovanja pelena kao gackica, ima ih samo22 komada, alinisam videla one gackice za kupanje jednokratne. Niti cenu znam nitibroj komada koji je.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 17.11.2017 12:05:40
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mi smo na moru isli bez pelena. Cim izadje iz vode,stabljala sam mu Pampers. A na bazenu je A nosio pelenu za kupanje. Uzimali smo one babylove.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 17.11.2017 13:47:53
|
|
|
|
isidora88
|
Ja sam koristila pelene za kupanje, ok su, mada se i on3 napune vodom ako smo duze u vodi.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 17.11.2017 13:52:23
|
|
|
|
emicaa
|
David je na moru kad smo na plazi stalno bio u tim za vodu jer cas sjedi u pjesku igra se pa onda udje u vodu.Ko bi ga svaki cas presvlacio.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 17.11.2017 13:52:34
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Da. Napune se vodom i bebi je tesko sa njima. Makar neko moje misljenje.. Mada mozda ima veze i do proizvodjaca. Ili sam ja previse ocekivala.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
imeGaga zokiDa li vam se svidja imeSofija?da (
78%)
ne (
22%)
Ukupan broj glasova: 83Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!