Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 8.6.2010 12:38:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni Luka se nije ukakio u more. Mislim da bih ostavila da otpluta ako je CG u pitanju... njegovo jedno govno ne menja na stvari, svakako puštaju kanalizaciju u more.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 9.6.2010 18:32:05
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Ni Luka se nije ukakio u more. Mislim da bih ostavila da otpluta ako je CG u pitanju... njegovo jedno govno ne menja stvari, svakako puštaju kanalizaciju u more. Legendo!
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 9.6.2010 22:30:19
|
|
|
|
gagana83
|
Ja sam kupila one iz DM-a. Vec se pripremamo za more a idemo tek krajem avgusta
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 10.8.2010 7:40:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Zna li neko da li na novosadskom otvorenom bazenu moram da stavim detetu pelenu kad ulazi u onaj dečiji bazen? Inače je ne nosi.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 10.8.2010 9:09:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Ni Luka se nije ukakio u more. Mislim da bih ostavila da otpluta ako je CG u pitanju... njegovo jedno govno ne menja na stvari, svakako puštaju kanalizaciju u more.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 10.8.2010 13:26:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Khm, odgovoriću sama na svoje pitanje - nisu potrebne pelene za bazen Ako nekom bude trebalo
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 9.5.2011 13:39:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Otključana je tema
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 9.5.2011 14:05:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi prošlo leto nismo nosili te "vodootpore" pelene Miša je bio 7-8 meseci i kad je bio u vodi, ja ga bućnem golišavog (vrištao je od sreće), a kad se osuši, u običan pampers pa puzanjac po plaži Ako uspemo da odemo ove godine, biće isti scenario
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 9.5.2011 15:06:16
|
|
|
|
Shishica
|
Ljudi..kakva nauka.. prolazi mi kroz glavu kako dolazimo na plazu u tim pelenama za kupanje, namazani.. skidamo se i ulazimo u vodu... ako hoce.. i onda iz vode, ona vristi jer hoce jos u vodu.. ja skidam tu pelenu i oblacim joj kupacke ili malo gisava ili ... ne znam sta.. a onda opet u vodu pa oblacim te gace.. Ako se u medjuvremenu ukaka... Jao ja sam potpuno isporemecena.. jel' se bez razloga tako traumiram ??? Haaaaaaa??? Ajd i ovde da stavim link za ove kupacke EVO
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 15.6.2011 9:29:24
|
|
|
|
Nensi*
|
Kakve su pelene Baby love iz DM-a? One kostaju oko 380 dinara 11 komada,a Huggies kostaju oko 700 din isto 11 komada.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 15.6.2011 10:24:56
|
|
|
|
minavb
|
Hm, ja kontam da cu ga kupati u moru golisavog a u bazenu u tim pelenama.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 15.6.2011 10:44:02
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam za sada stava da će nositi te pelene na plaži. Za ulazak u more još ne znam, to ću odlučiti na licu mesta. Ali mi se nikako ne sviđa varijanta da ide okolo i piška non stop. Mora u pelenu.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 15.6.2011 10:45:11
|
|
|
|
minavb
|
Pa na plazi mora u pelenu, samo ja cu ga u obican pampers. Svidja mi se ta kombinacija-u more u kupacim gacama, kad izadje obrisem ga i obucem mu pelenu.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 15.6.2011 10:50:42
|
|
|
|
indy_25
|
Ja sam cula da bebe kad su u vodi ni ne piske ni ne kake ne znam jel to istina . Ovdje sve Holandjanke bebe u bazen,kad idemo stavljaju bez pampersa. Onaj pampers obicni ne ide u vodu jer se natopi imaju oni za vodu koji vjerovatno su samo da se ne ukaki jer se uopste ne pune pod vodom tj nadolaze.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 15.6.2011 12:30:41
|
|
|
|
Verus
|
Mi smo koristili na bazenu ovog leta huggies little swimmers, koje se navuku kao gace ali su pelene koje jako malo upijaju, tako da se ne naduvaju u vodi. ALI bude mokra guza i hladna, tako da sam je ja za 2 sata na bazenu presvukla nekoliko puta u suvu, cim izadje iz vode. Na moru cu je u obican kupaci, a kako Bog da. Sto je dobila, sto sam kupila, ima jedan kupaci za svaki dan, tako da ako se ukaki, nosicu rezervni pa cu je presvuci.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 15.6.2011 12:33:41
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Kakve su pelene Baby love iz DM-a? One kostaju oko 380 dinara 11 komada,a Huggies kostaju oko 700 din isto 11 komada. ja sam ih prosle godine koristila na moru, odlicne su
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 15.6.2011 12:42:33
|
|
|
|
Shishica
|
Mi smo se opremili isto tim pelenama Veruska, ali planiram tamo na moru da joj nadjem i neki kupaci.. glupo mi je sto i za devojcice prodaju sa gornjim delom .. mislim, koji ce im to? Gledala sam i kod nas pa cene su haos, ali ima neki u Tempu sto su mi se svidjali, ali su malko svi veliki ili ja ne znam da ocenim...veci su brojevi, a mislim kako bi joj mozda pasovale gace.. ne znam..
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 16.6.2011 14:13:52
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 IZVORNA PORUKA: Nensi RR Kakve su pelene Baby love iz DM-a? One kostaju oko 380 dinara 11 komada,a Huggies kostaju oko 700 din isto 11 komada. ja sam ih prosle godine koristila na moru, odlicne su Jedino ne znam da li ce mu biti dobre,jer su do 13kg a Vuk ima 12,5kg A Huggies su do 15kg cini mi se.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 16.6.2011 16:18:21
|
|
|
|
aster
|
Mi smo na plaži bili bez pelena, nije bilo nikakvih situacija tipa da se ukaki Piškio je svaki put kad dođe do obale, ali bože moj.. Mahom su sva dečica na plazi bila bez pelena.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 16.6.2011 16:24:12
|
|
|
|
Olga75
|
mi smo skinuli pelene ali prosle godine je na bazenu nosila neke iz dm ne volim da je gologuza jer sedne svugde i to mi je bljak a ima i raznog sveta , iskreno postala sam po malo paranoicna
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 16.6.2011 16:58:34
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja cu uzeti te iz DM-a,samo se nadam da mu nece biti male...
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 16.6.2011 23:19:01
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja kupila neke Swimmies (belgijske?), 11 komada malo manje od 6 e. Sutra cemo ih isprobati valjda
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 22.6.2011 0:45:55
|
|
|
|
Nensi*
|
Kupila sam mu pelene iz DM-a i male su mu Ne ginu nam te Huggies,samo se nadam da mu i one nece biti male jer ga stezu i Pampers 4+ koje su do 20 kg cini mi se Vuk ima jake butine,mamina krofna
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 22.6.2011 17:07:39
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam na kraju danas uzela Huggies (M, od 11 do 15kg). Malo landaraju, ali mislim da će izdržati.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 22.6.2011 17:08:59
|
|
|
|
snješka
|
Ja ove pelene nisam ni nosila niti su nam trebale. Kad se kupala bila je gola, a po izlasku iz mora sam stavljala Pampers.
|
Anketa
Одмор.пеперутка16Са колико месеци бисте одвели своју бебу на море?Мање од 3 месеца. (
0%)
Са 6 месеци. (
0%)
Са 9 месеци. (
50%)
Само са годину дана и више. (
50%)
Ukupan broj glasova: 2Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!