Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 29.7.2009 21:48:35
|
|
|
|
Lilly*
|
Zvuči baš zanimljivo
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 29.7.2009 21:49:35
|
|
|
|
Lu
|
Da, ne natope se kao obične ni približno i mene su oduševile, mada se iskreno nadam da nam ove godine neće trebati Mogu se isprati i koristiti nekoliko puta,ja sam tako radila recimo za jedan dan,osim ako se ukaki
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 29.7.2009 22:19:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam ih prala, isperu se same u vodi, a kada izadje dete iz vode, izvrnes, stavis na sunce i osusi se. (Luka nije kakio u njih ni jednom)
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 5.5.2010 9:21:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Dižem temu.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 5.5.2010 9:25:43
|
|
|
|
LillyT
|
Fala vi
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 5.5.2010 9:28:15
|
|
|
|
Anoniman
|
evo i mene..samo ...da iscitam gradivo...
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 5.5.2010 9:28:54
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja imam problem. One su do 15kg, one huggies, a mi smo tu kilazu presli.... ima li neke za malo stariju decu?
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 5.5.2010 9:31:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo, pošto mi je ostalo od prošle godine, jer ih Luka nije koristio, slikala sam vam:
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 5.5.2010 9:34:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam Jecika. A nema Huggies veće? A, ako se nećete kupati u bazenu, nego u moru, šta će vam? Kupi nekoliko gaćica, ako se i ukaki, neće otplutati, a ti ćeš oprati gaćice, a more nije zatvoren prostor kao bazen, da bi morala prazniti sva voda iz njega ako se neko ukaki.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 5.5.2010 9:35:33
|
|
|
|
Jeca*
|
ma Luka ima 30 pari gaća i 5 pari kupaćih gaća ja se spremam da ga ovog leta odviknem od pelena, pa sam naoružana. nego eto, konstatujem da ne videh veće huggies little swimmer
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 5.5.2010 9:39:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa vidiš da su za LITTLE swimmer, a ne za BIG swimmer - e
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 5.5.2010 9:40:33
|
|
|
|
Jeca*
|
ima ih u bgu u onoj parfimeriji GODINA, koju sam pominjala u temi Gde je sta povoljnije mislim da ih ima i u dm-u, liliju i sl...
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 5.5.2010 9:49:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima ih i u Tempu.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 5.5.2010 10:01:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 a tasho, je l to neko ekolosko pravilo u uredjenim drzavama, ili ti volis da ti se bebi nista ne vidi? Prve godine kada sam ih kupila sam bila u fazonu da ne vidim zašto bi gologuz sedeo na plaži (to mišljenje imam posebno za devojčice), smatram da nije higijenski. Ali ih te godine nismo koristili, bio je uglavnom gologuz, i sedeo na ležaljci. Sledeće godine smo išli u SLO, u hotel gde ima komplex bazena, i ni na jedan bazen dete ne puštaju bez pelene (ne samo u Slo, nego nigde), jer, ako se dete ukaki oni su u obavezi da prazne i čiste bazen. Ove godine sam takođe ponela pelene u Egipat, ali Luka tada već uveliko nije nosio pelene, pa ih nije nosio ni u bazen. Drugarica je bila pre dve godine u Turskoj, i tražili su im da dete i na plaži (pored mora) nosi pelenu (bila je hotelska plaža, a ne gradska), a mali je tada imao 2god.
< Poruku je uredio Tasha RR -- 5.5.2010 10:03:00 >
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 8.6.2010 12:00:52
|
|
|
|
Anoniman
|
eto i mene u ovoj temi, bas sam se pitala sta ima za bebu sto se tice pelena a vodu! ja bih je i pustila golu, ali se bojim kako ona kaki da ce cela plaza biti u govnima! ko je isao na more sa bebom, jel ste imale te probleme, da li da dete pustite golo na plazi, ili da ipak ima te pelene? kazete da su huggies dobre? a koliko kostaju?
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 8.6.2010 12:04:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam ga na plaži puštala golog, u more golog, ili u kupaćim gaćama, ali u bazen obavezno pelena. Imao je godinu dana kada smo prvi put sa njim išli na more.
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 8.6.2010 12:09:03
|
|
|
|
Anoniman
|
pa i moja sara ce biti skoro pa godinu dana, a naravno u bazen ne bi ni pustila bez tih pelena, nego sam mislila za plazu, da je bas ne opterecujem sa pelenama i tamo, vec da se dete opusti i uziva golisava...
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 8.6.2010 12:10:00
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam mu oblacila pelenu pa sa njom odemo do plaze pa ga skinem za vodu pa mu je obucem i tako sve dok je ne ukaki
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 8.6.2010 12:11:29
|
|
|
|
Anoniman
|
a jaoj, onda ce meni trebati 3 takva pakovanja!
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 8.6.2010 12:12:44
|
|
|
|
Jeca*
|
mene je nervitralo da mi kaki po pesku. I to mi je bilo vece mucenje....ma kupi jedno pakovanje, da imas.
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 8.6.2010 12:26:28
|
|
|
|
Anoniman
|
jel to ides kao kuceti i skupljas?
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 8.6.2010 12:33:08
|
|
|
|
viking
|
A šta radite ako se ukaki u more?
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 8.6.2010 12:35:35
|
|
|
|
Anoniman
|
e to se i ja pitam?!
|
|
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 8.6.2010 12:37:07
|
|
|
|
Jeca*
|
nismo imali tu srecu ali recimo ako nije kakio a znam da je to vreme kad obicno kaki ja sam ga u pelenama vodila u vodu
|
|
RE: Pelene za bazen ili more ?? 8.6.2010 12:38:01
|
|
|
|
Anoniman
|
auuu, ja nemam pojma kad bi moja kakila, njoj kad se cefne ona kaki!
|
|
|
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?