Brand new mama -> RE: Pušenje u trudnoći (7.7.2015 12:09:37)
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Ja sam bivši pušač, pušila sam 8 godina i 8,5 godina ne pušim! I kao neko ko je ostavio cigare mogu da kažem da mi uopšte nije bilo teško, niti su mi falile. Sad mi užasno smetaju, mrzim taj miris cigara, dima i opušaka, osetim na drugima kad su pušili i želudac mi se okreće od tog mirisa[sm=smiley11.gif]Ja bih sad pre otrov popila nego što bi cigaru u ruke uzela. A tek kad vidim trudnicu sa cigarom[sm=smiley18.gif] Nikad ne reci nikad, i ja sam ostavila cigarete kada sam odlucila da hocu bebu,malo pre vencanja, nisam pusila 5-6 godina. Naravno,i ja sam postala veci katolik od pape-jer mi stvarno nije tesko palo ostavljanje.Ali pre godinu i po dana, dvanaest sati posto smo dosli, za jutarnjom kafom, umire moja svekrva. kada je prosao prvi sok, kad su se ljudi oko nas okupili...neko me je pitao da li mi treba nesto,ja sam rekla:cigareta. taj dan sam zapalila dve-tri,ali me od tada vuklo uzasno,sve sto sam prvi put lagano ostavila vratilo se. Sada pusim par cigareta dnevno,planiram da ih ostavim,ali jos mi nije kliknulo u glavi kada tacno(do kraja godine sigurno), ali jednostavno se nikad ne zarici da nesto nikad ne bi uradila.Zivot nas cesto opovrgne.
|
|
|
|