RE: Kada i kako privikavati na nošu? (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (9.6.2017 9:18:42)

Probaj bez nocne.

mama Jo -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (9.6.2017 9:21:32)

IZVORNA PORUKA: SunFlower

Moja ima 2 godine i 3 meseca. Mame, nije meni problem niti mi smeta piskanje/kakanje u gacice i po kuci. Problem je sto ona NECE da sedi na nosi niti da ista ikada obavi u nju. Place cim je pitam, a za piskanje i kakanje trpi. Ima neku blokadu iz meni nepoznatog razloga. Sve sam moguce probala, i pricanje, i nagrade, i da je animiram svime i svacime da bi sedela, lutkice koje imaju nosu, gledanje potty traininga na youtube[sm=smiley29.gif]
Da ona hoce bar malo da saradjuje nikakav problem ne bi bio, strpljenja imam i ne zuri mi se.
Inace psihicki mislim da je zrela odavno, jer kapira mnogo komplikivanije stvari od jedne nose. Mala je baksuz[sm=smiley36.gif]

Ja sam u istoj situaciji.... samo sto smo mi malo mladji, i tek smo poceli sa skidanjem, ali ovaj Vas post kao da sam ja napisala 😊
Jeste li nasli neko resenje koje bih mogla i ja da primenim?

SunFlower -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (9.6.2017 12:20:10)

Nisam, sta cu, za mesec dana idemo u srbiju na par nedelja i tamo cu je pustiti na dvoriste golisavu pa cemo se cerati[sm=smiley36.gif] Ja mislim da ona manipulise sa mnom, ali neka, ionako je zahladnelo pa cu sacekati. Sledeci put cu definitivno istrajati ma koliko plakala.
Dunja, i tu sam foru probala, cak sam je vodila u dm i pokazivala pakovanja pelena, i kao, eto vidis, to su sve male bebe, nema pelena za tako velike devojcice. Ali dzaba, kod nje nista ne pali, uzasno je tvrdoglava.

vocicana -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (9.6.2017 12:23:29)

Mozda se iznenadis Sunflower, ja sam ga stavljala skoro na nosicu da sedi obucen, prvi put da se nije bunio. Inace prica o plakanju i vristanju mi je skroz poznata, ja samo probala, ali nije islo.

Sanjalicaaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (15.6.2017 0:11:02)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Sanjalice, ako se budi suv, skidaj i nocnu slobodno.

Ivana, jednom u 5 dana se upiški u toku noći. Mada, mislim da se čak i ne upiški u toku noći nego ujutru.
A nesigurna sam jer on uveče popije dosta mleka pred spavanje. To mu mnogo znači, a meni žao da mu ukinem ili smanjim. I onda kad vidim koliko mleka popije ne mogu da verujem da neće da se upiški pa mu zato ipak stavim. Ali kad budem videla da se duži period budi suv skinuću mu.

vocicana -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (15.6.2017 16:31:23)

Sve razmisljam kako lice moj dasoni da se ponasa. Kadadodje vreme za to.

Sanjica26 RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (15.6.2017 17:07:58)

Sanjalice, koliko on ima kad pije toliko mleka pre spavanja?

Sanjalicaaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (15.6.2017 17:32:44)

Sanjice, ima 17m. Popije 200-250ml mleka.

IvanaSK RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (15.6.2017 17:39:16)

Sanjalice, ja bih ukidala to mleko, al ja sam vestica[sm=smiley36.gif]
Probudi ga nocu oko 12-1 sat pa ga stavi na nosu.

Sanjica26 RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (15.6.2017 17:46:22)

Vreme je da se ukida[sm=smiley36.gif] I ja sam vestica[sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (15.6.2017 18:08:25)

Stvarno mislite? Skroz?

Sanjica26 RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (15.6.2017 20:01:48)

Sanjalice, jel ti mi delujemo kao neozbiljne[sm=smiley36.gif] Cim si mu skinula pelenu onda i nocno mlekce. Nema tu dileme.

IvanaSK RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (15.6.2017 20:40:19)

Sanjalice, nisi zalazila, verovatno, u temu o ishrani dece. Moja maca ne pije mleko ni ujutru ni uvece.
Ako toliko voli mleko nek pije preko dana.
On je veliki decak vec, skinuli pelene, slobodno ukidaj i vecernje mleko (samim tim i nocnu pelenu).
Prvih par meseci kad sam sinu skinula pelene izbegavala sam uvece da mu dajem mnogo tecnosti. Ako sam smatrala da je previše pio, budila sam ga u toku noći i stavljala na nosu.

Sanjalicaaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (16.6.2017 11:47:03)

Možda ste u pravu. Počeću polako da mu smanjujem. On baš voli mleko.

Sanjalicaaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (16.6.2017 23:24:44)

Večeras sam mu dala 120ml meka, kao pola flašice. Nije mu baš bilo pravo.
Inače, danas je od mojih do Bgd-a izdrzao i nije piškio. Piškio je tek kad smo ušli u stan.
Inače, nosim nošu pa negde na autoputu stanem da gospodin piški.

vocicana -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (16.6.2017 23:57:34)

Bravo Sanjalice, pa to je pravi uspeh.Eto fino, bice to brzoresena problematika, videces. [sm=bravo.gif] za drugara.

Sanjalicaaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (17.6.2017 0:08:04)

Hvala Voci. I meni se čini da je skroz savladao problematiku [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (17.6.2017 0:08:58)

Divan je, bices srecna na svakusignalizaciju koju da. Macak.

Sanjalicaaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (17.6.2017 0:12:45)

A inače ne zna da kaže da mu se piški, nego stane ispred nekog od nas i uhvati se za pišu. Stvarno su genijalni.

vocicana -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (17.6.2017 0:20:48)

Jedva cekam da vidim taj momenatkod mog pisorea, umirem od smeha sa njim i ovako i onako, a tada cebiti sou program.

IvanaSK RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (17.6.2017 11:36:28)

Sanjalice, bravo sto si smanjila mleko. Uskoro cete biti i bez nocne[sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (17.6.2017 11:50:12)

Super Sanjalice. Sto se tice mleka to im je preslo u naviku. Moze da pije preko dana ako bas toliko voli. Inace mleko pre spavanja nije dobro za zubice.

veselicaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (17.6.2017 14:31:35)

Sanjalice svaka cast on je bas mali.

Sanjalicaaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (17.6.2017 18:16:15)

Da. Skroz sam zaboravila da nije dobro za zubiće. Taman ćemo se rešiti i flašice.
Veselice, pa onako, nije ni veliki ni mali. Tako sam i starijem.

Sanjalicaaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (18.6.2017 12:19:27)

Jutros nije dobio mleko. Videću da mu dam u toku dana. Pa ako uspem ni večeras mu neću dati.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>