RE: Kada privikavati na nošu? (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Maraj -> RE: Kada privikavati na nošu? (16.1.2017 9:11:14)

Juce smo kupili nosu. L nece da sedne na nju nikako. Nisam ga ni terala mnogo. Samo sam pribala juce i danas. Ma kakvi. Nece ni da sedne tako da ga nisam terala da ga ne uplasim. Inace sada ima 15 i po meseci. Kako da ga privolim da sedne na nju. Za sad hoce samo da je gura po dnevnoj. Tako da se "upoznaju" za sad [sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Kada privikavati na nošu? (16.1.2017 9:30:08)

Maraj, sta da ti kazem kad se moja T plasila nose [sm=jezicek.gif]
Nosa bude u istoj sobi gde i ona , ona je bezala od nje. Pa smo polako poceli kroz igru. Kasnije se igrala sa njom, pa polako naucila. Mada smo mi mnogo ranije poceli sa oko godinu dana ali je tek pocela ono pravo koristiti tek sa nekih 20 meseci. Kad je pocela redovno da je koristi ujutru cim ustane i pred spavanje poceli smo sa odvikavanjem od pelena. Ma sve uz igru. Neka nek se igra s nosom pa polako.

wivern -> RE: Kada privikavati na nošu? (16.1.2017 9:46:40)

Imam utisak da ce pre mene M priviknuti da nosim pelene nego ja njega da piski i kaki na nosi.
Sto je stariji to sve vise odbija i nosu i adapter.

vocicana -> RE: Kada privikavati na nošu? (17.1.2017 9:28:39)

[sm=smiley36.gif] slatko sam se nasmejala. Sada cu ti nesto na fb poslati

Anck Su Nmaun -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 11:33:28)

IZVORNA PORUKA: guppy RR

Neke već privikavaju svoje bebice (8-10 meseci stare) na nošu, pošto im svaki dan kake u isto vreme...

Šta kaže struka i vaše iskustvo - Kada privikavati bebu na nošu?

Pa... V i mogu da predpostavim kad ce kakiti, skoro svaki dan isto kaki, e sad bas u minut ne znam.
Stavljala sam ga skoro na nosu ali bezi [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 12:48:21)

I ja sam macu stavljala par puta na nosu, ni ne stavim je jos kako treba ona ode gologuza u svom pravcu [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 12:51:17)

Hahahah pa isto..kad ne znaju sta treba da obavljaju tu 😅

vocicana -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 12:52:58)

Probala ja opet, sto kaze Anck, svako jutro u isto vreme, alinece covek da sediu njoj, bice zurka. I sa tim sam zakasnila, kao i sa ogradicom. A sada kako jenjanjav nema nista od skidanja pelenica jos bar 3-4 meseca./

IvanaSK RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 12:55:36)

Voci, kako mislis da si zakasnila?

Anck Su Nmaun -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 12:56:33)

Ih bre Voci gde zakasnila, ja sam srela mozda jednu zenu u zivotu da mi je rekla.da.su pelenu skinuli sa godinu dana.

suzi kju -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 13:36:32)

Voci zakasnila?
Pa ja njih dve nikad ponudila nisam da sednu na nošu, a i nemamo je još uvek [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 13:45:06)

Voci nisi zakasnila,pa on tek godinicu ima.Polako,nemoj zuriti sa tim.

IvanaSK RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 13:48:44)

Pa, ja uopšte ne planiram da je odvikavam od pelena sa godinu i tri, četiri meseca. Svaka cast ako uspete.

degu -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 13:52:09)

Voci i ja sam Dodu tek sa 2 godine stavila na nošu i skinuli smo pelene brzo.Nisi nigde zakasnila.

MasnaMasnica -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 13:54:35)

Vocicana ja ne znam sta si cekala do sada.😂[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
Mi cemo probati u avgustu kao sa Unom,uopste se ne opterecujem oko toga. Una je skinula za 10 dana, a da nikada pre toga sela na nosu nije.

Ana RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 17:48:11)

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Probala ja opet, sto kaze Anck, svako jutro u isto vreme, alinece covek da sediu njoj, bice zurka. I sa tim sam zakasnila, kao i sa ogradicom. A sada kako jenjanjav nema nista od skidanja pelenica jos bar 3-4 meseca./

Voci, ja nisam ni pomislila da probam u vašem uzrastu. Prvi put je seo na nošu sa skoro dve godine, i tada je i skinuo pelene. On bre ne zna gde mu je dupe a gde glava a ne da kaki u nošu. Gde zakasnila, ne zezaj [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (3.4.2017 20:41:45)

Dok dete ne bude spremno dzaba se.mi trudimo. Moji jesu stekli naviku za nosu oko prve godine, ali smo skinuli pelene tek sa dve godine.
Jos ja sa H kao iskusna mama pomislim da joj ranije skinem.oko 1.5 god. Ahaaaa kako da.ne...dok ona nije bila spremna nista od toga.
Ali da se upozna sa nosom to da.

Sanjica26 RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (4.4.2017 7:43:21)

Voci nisi zzakasnila. Kakvo kasnjenje. Polako. Mi jesmo krenule pre drugog rodjendana i pre toga smo skinuli.
Dete tako rano nece pokazivati zainteresovanost.

vocicana -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (4.4.2017 7:49:26)

Ja kao probala, ali ni da cuje nece. Lesica je to odradila, svaka cast sa D. Pokusaacu kada prezdravi malo, nikakav je. JUce je ceo dan preplakao, msm da nikada vise u zivotu caj od kamilice nece da popije. [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (4.4.2017 9:40:28)

Voci nigde ne zuri,moja A ostavila pelene sa 2,5 a S sa 2 godine.ranije je po meni nemoguca misija,svaka cast ko uspe.

IvanaSK RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (4.4.2017 11:25:20)

Voci, nemoj da se ljutis, ali ja stvarno ne znam da sam skoro cula da je neko dete ostavilo pelene sa godinu dana. Niti znam odakle ti misao da ste zakasnili.
Lessicin D je skoro ostavio pelene, znaci sa dve godine.
A i ne znam zašto uporedjujes sa drugom decom. Svako dete je razlicito i prica za sebe.

Anck Su Nmaun -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (4.4.2017 12:17:43)

Bas danas citam da u par zemalja u Aziji imaju neki nacin za odvikavanje , kad deca reaguju na neke zvuke pa onda obavljaju radnju ali mislim da to kod nas nece zaziveti nikad [sm=jezicek.gif]
Deca su psihicki spremna tek oko 2 godine tako da mislim da nema potrebe sa tim zuriti , ali nije da se neki nisu odvikli i ranije. Samim tim je mnogo lakse kad je dete spremno, za par dana cao pelene!

Duškić -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (4.4.2017 12:26:25)

I mi smo oko 2rodjendana skinule pelenu. A prvo smo skinule nocu kad spa a..bilo je tako vruce, odmah se ojede. Jedno vece prespava bez i posle sama trazila da joj se skine uvece. [sm=smiley36.gif]

Zemunka85 -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (4.4.2017 12:27:33)

Mi smo skinuli sa 20m, vrlo lako i preko noci. I dnevnu i nocnu. E sad, nama se jaaaako zurilo zbog onih urinarnih infekcija i ona je u predhodnom periodu cesto sedela na nosi, tako da nije bilo problema.
Po meni prvo sledece leto posle god i po je ok skinuti, sve pre toga je rano ....

veselicaa -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (4.4.2017 12:40:43)

Zemunka i moje su ostavljale u isti dan i dnevnu i nocnu.Kada im skinem onda je to to,nema vracanja.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>