dunja RR -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (8.6.2017 22:10:04)
|
IZVORNA PORUKA: SunFlower Inace psihicki mislim da je zrela odavno, jer kapira mnogo komplikivanije stvari od jedne nose. Mala je baksuz[sm=smiley36.gif] Ja mislim da noša nema veze toliko sa detetom, više ima veze sa nama roditeljima [sm=smiley36.gif] Znam baš dosta pametne dece, malih genijalaca (sada kada su veliki) koji su kasno skinuli pelenu. Da ima veze sa pameću, ne bi mace i kuce naučile gde se to radi [sm=jezicek.gif] To je navika. Navikli su na pelenu, i čini im se da je lakša opcija. A kada skinu, vide da je lepše u gaćama. Ja sam Savi rekla da se pelene proizvode samo za bebe i da nama više ne daju da ih kupimo, a on više nije beba. I kako smo je skinuli više nije hteo da je vidi [sm=smiley36.gif] A u poslednjih deset__ak dana ide reklama za Pufies pelene, i on se smeje često i kaže, hahhaha - evo su bebe, nose pelene. Mi imamo samo par gaćica, mislila sam da ću morati da dokupim ali nam nije trebalo. U stvari, ja se uopšte nisam stresirala oko skidanja pelene, ništa čitanje, istraćivanje, nisam imala kad, bukvalno sam rekla čim spoji 3 lepa dana, skidam i to je to, i on je oset__io da nema stresa i lepo prihvatio.
|
|
|
|