Torbica -> RE: Kada i kako privikavati na nošu? (26.11.2013 12:43:11)
|
2002m, svaka joj cas_t, ali stvarno! Viviveki, jedino da se naoruzas strpljenjem i skines mu skroz, kao sto i planiras. Moja deca su ostavila sa bas toliko, 2 god i jos 2-3 meseca. Tad su bili zreli za to. S tim da smo nocnu cerki skinuli skoro pa odmah a sinu nakon 5 meseci. E sad, ovako - ja sam drugo dete stavljala od godinu dana , posle svakog jela i spavanja i to trudna, kad se set_im, bas sam se namucila, ne bi li on ranije ostavio! Skidaj, stavljaj, nosaj, ma trecu trudnocu pamtim po tome... I opet je ostavio sa pune dve godine. Tako da poucena tim iskustvom, ovog malog sto ima 16 meseci stavim povremeno, da ne zaboravi i da to ne bude nesto skroz novo, i u vrticu ga stavljaju, ali ne forsiram, kao sto sam sa drugim detetom. Svakako nece ostaviti pre drugog rodjendana... Serpice, ima logike. Mozda poneko dete uspe ranije, e sad, moguce da je moj sin duze nosio nocnu zato sto sam ga ranije stavljala, ne znam. U svakom slucaju, on je uredno prihvatio da sedi i nikad se nije bunio i takav mu je reflex da je obavljao u 90 posto slucajeva posle jela, ali nismo mogli skinuti pelenu jer se desavalo i u medjuvremenu da pusti..
|
|
|
|