pepeljuga
|
Meni je ova Olgina prica super, i ja sam tako, nisam forsirala, nisam dramila (moja drugarica je svoje dete kaznjavala ako se upiski u pelenu ili gacice i meni to savetovala). Ja sam odmah rekla neka hvala, neka nosi pelene koliko god mu je potrebno, kad sam ih kupovala dve godine, kupovacu i tri, ako tako mora, ali necu stresirati dete da bih se hvalila drugaricama kako je skinuo pelenu. Lepo smo mu pokazivali sta i kako, nije hteo ni da sedi na nosi, vaspitacice kazu da nema dovoljno strpljenja i da odmah ustaje, izgledalo je potpuno beznadezno, sveki se vec prilicno izdeprimirala i rekla da smo neozbiljni, ja sam mu strpljivo pokazivala i jos stpljivije mu stavljala pelene a onda je odjednom, pre dve nedelje, sam poceo da seda na nosu i piski i nijednom se nije upiskio u pelenu, a ubrzo smo usavrsili i ono drugo, i sad nosimo gacice, osim kad spavamo, mada se i budi sa suvom pelenom. Eto, to je nasa prica, nikakvo forsiranje, naucice kad im dodje, oni su licnosti, svako za sebe, neko ce pre, neko kasnije, kao i sve drugo, samo opusteno