Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:52:27
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR samo da vas podsetim zasto su vam sad noge otecene i imate problema sa zatvorom pa ja volim prvenstveno krevet a posle, pa bilo je svaceg...ali nas niko nije video,dobro je...
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:52:33
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR samo da vas podsetim zasto su vam sad noge otecene i imate problema sa zatvorom Mladosti moja...
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:53:04
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: bubulence aha ali u sumi bude 'nesto me ubode, mislila sam da je muz' ali cvrc, to bude neka zivotinjka! neka hvala... E bas si romanticna
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:53:24
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR samo da vas podsetim zasto su vam sad noge otecene i imate problema sa zatvorom IZVORNA PORUKA: jabudic Za voz...stvarno , ali je super, a sto za sumu? I vukovi se tamo ... pa se ne stide jaaao sada sam se setila da sam u sumi izgubila nevinost... ali bila mlada i luda, sada ne bih ponovila
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:55:06
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: bubulence jaaao sada sam se setila da sam u sumi izgubila nevinost... ali bila mlada i luda, sada ne bih ponovila Sta bi, prijo, a sve se pravimo naivni Ja, bogami, u krevetu, ka' prava gospodja
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:56:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: bubulence aha ali u sumi bude 'nesto me ubode, mislila sam da je muz' ali cvrc, to bude neka zivotinjka! neka hvala... E bas si romanticna sta da ti kazem, takva sam rodjena ma draga, operisana sam od romantike...
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:56:04
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Olga RR samo da vas podsetim zasto su vam sad noge otecene i imate problema sa zatvorom IZVORNA PORUKA: jabudic Za voz...stvarno , ali je super, a sto za sumu? I vukovi se tamo ... pa se ne stide jaaao sada sam se setila da sam u sumi izgubila nevinost... ali bila mlada i luda, sada ne bih ponovila ako priroda prirodi... moja drugarica je izgubila nevinost na groblju... kako li to ona pamti...
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:57:14
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Brana moja drugarica je izgubila nevinost na groblju... kako li to ona pamti... Kako im tamo pade na pamet?
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:58:39
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Brana moja drugarica je izgubila nevinost na groblju... kako li to ona pamti... Kako im tamo pade na pamet? nemam pojma ja kada sam cula nisam mogla da verujem...ali mozda nekoga loze dead things
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:58:47
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Brana moja drugarica je izgubila nevinost na groblju... kako li to ona pamti... Kako im tamo pade na pamet? Ko da je znala da je u groblju, ona je mislila da je u raju
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:58:54
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: bubulence jaaao sada sam se setila da sam u sumi izgubila nevinost... ali bila mlada i luda, sada ne bih ponovila Sta bi, prijo, a sve se pravimo naivni Ja, bogami, u krevetu, ka' prava gospodja e pravila sam se fina prva 3 min, kao 'ju, necu valjda u sumi da izgubim nevinost '? ali naisla na konja koji je romantican kao ja pa rekao 'da ne bi u hajat da te vodim'? pa reko bolje da mu dam da se ne predomisli.... brano tvoja drugarica je jos romanticnija
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:59:43
|
|
|
|
bubulence
|
sto je zivnula tema
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 23:01:11
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ko da je znala da je u groblju, ona je mislila da je u raju Joj, probudicu sve kako se smijem, kao luda
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 23:02:22
|
|
|
|
New Mom
|
Je li Lu, neke aritmije spominješ?
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 23:09:38
|
|
|
|
bubulence
|
evo, sada nabrajam mm sta jos treba da radimo tj gde a on kaze da sam ja u trudnoci poludela . jbt, al ga pice hormoni...
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 23:10:50
|
|
|
|
Vika
|
Ček, ček, je li tvoj onaj što ima sa čime, a neće?
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 23:11:21
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Brana moja drugarica je izgubila nevinost na groblju... kako li to ona pamti... Kako im tamo pade na pamet? Ko da je znala da je u groblju, ona je mislila da je u raju To kao vic o babi: Dosao unuk narkoman i pita babu:"Jeli baba gde su mi one tabletice sa stola? A baba ce na to:"Ma pusti tablete jel si ti video one zmajeve u kuhinji?
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 23:11:45
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Vika Ček, ček, je li tvoj onaj što ima sa čime, a neće? daaaaa, pa sta mislis zasto ja stalno trazim ovakve teme
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 23:11:58
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: bubulence jaaao sada sam se setila da sam u sumi izgubila nevinost... ali bila mlada i luda, sada ne bih ponovila Sta bi, prijo, a sve se pravimo naivni Ja, bogami, u krevetu, ka' prava gospodja brano tvoja drugarica je jos romanticnija sut bolan romantika..
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 23:21:23
|
|
|
|
Didy
|
Ove trudnice podivljale na ovim temama. Što reče mm jednom - Taj ko mnogo priča, tom sigurno fali. Ja vam glasam za komfor - krevet je zakon, po mogučnosti bračni. Najviše što sam pristala je pod, ali i tu na jorganu i preko plahta, okolo sveće, pa masaža, pa ulje. Kaže mm kad ja počnem da nameštam, prođe ga volja. Čak ni u autu nismo nikad probali. Ponekad pomislim da će mm morati da me negde prevari samo da okusi čari nekog drugog ambijenta. Jbg, ja sam više za eksperimentisanje u krevetu, a ne povodom mesta.
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 23:32:17
|
|
|
|
Brana
|
Ma najbolje je u krevetu samo da nije onaj sa federima pa kada krene ravnomerno da skripi...
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 23:36:19
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Brana Ma najbolje je u krevetu samo da nije onaj sa federima pa kada krene ravnomerno da skripi... Ma, bolje i da škripi nego da žulja.
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 23:37:44
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Brana Ma najbolje je u krevetu samo da nije onaj sa federima pa kada krene ravnomerno da skripi... Ma, bolje i da škripi nego da žulja.
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 23:47:31
|
|
|
|
mikica sa
|
e joj, al se ismijah, vi mi ono dodjoste kao terapija smijehom krevet jeste dobar ali ponekad covjek pozeli da promijeni, cisto da se ubije monotonija. meni je ostalo u sjecanju mazenje na livadi davnooooooooo proslo vrijeme. a sa mm hm, u skoro svim dijelovima stana plus auto. kad smo bili u autu kaze "e, sad si i ti izgubio nevinost" . u kuci je kupatilo ipak najinspirativnije. ej, a jeste li probale "stolicu u vratima"? super!
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 5.5.2011 8:16:53
|
|
|
|
bubulence
|
e da znate sta sam sve sanjala mikice ja sam mlada i neiskusna (pojma nemam odakle mi stomak ) pa ne znam sta ti dodje ''stolica u vratima''
< Poruku je uredio bubulence -- 5.5.2011 8:18:18 >
|
|
|
Anketa
Dexon (
80%)
(
20%)
Ukupan broj glasova: 54Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!