Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 25.3.2009 13:35:33
|
|
|
|
Modessty
|
pa ja to probala al ne uspeva možda treba da napijem mm a ne da se ja napijem?!
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 25.3.2009 13:37:32
|
|
|
|
eugenija
|
Oboje, oboje
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 25.3.2009 13:40:10
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Nego kažite vi što ste trudne i imate decu gde se najbolje nafatju bebe, u krevetu,na haubi auta, na veš mašini ili možda u liftu? da isprobam Eto ja jadna ipak u krevetu,nisam imala vremena da biram teta doktorica rekla sad si plodna( ) i ja kući na dragog
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 25.3.2009 13:55:10
|
|
|
|
Kiki BG
|
mmmm zanimljiva tema :) Meni kad dodje ja ne biram gde cu to da uradim sa dragim Mada, u pravu ste... Krevet je ipak najudobniji,ali experimentisanje ima svoje cari Meni se jako dopalo u sauni i djakuziju... pogotov kad voda pocne da bucka Ali moram da se slozim da je sex kad si pijan FENOMENALAN! E tad je pravi haos! Prosto obozavam kad odemo negde i nacirkamo se pa u povratklu ludilo
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 25.3.2009 13:58:32
|
|
|
|
Anoniman
|
A u sumarku, kad lezis na ledjima i gledas krosnje od drveca iznad tebe, ih miline!!! Pa na terasi nekog hotela. Pa u polupraznom autobusu. Eh sto smo znali da zivimo. Od kad imam svoju kucu, samo u krevetu. Ne znam zasto? Mozda smo se uzeleli kreveta?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 25.3.2009 18:46:28
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 25.3.2009 18:51:40
|
|
|
|
Ana RR
|
definitivno u vodi, najbolji osecaj
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 25.3.2009 21:13:34
|
|
|
|
bebać
|
Moj m kaže kad sam pijana da sam najgora, čitaj najbolja a ja sam pijana od 2 vranca ona 0,2 sa dec cole i sebis e svidjam takva,samo što enmam baš prilika da 'to' upražnjavam često
|
|
[Obrisana poruka] 25.3.2009 23:01:36
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 23.8.2009 18:01:32
|
|
|
|
Lu
|
Sad sam se sjetila jedne tezge na pijaci
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 23.8.2009 18:08:51
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 23.8.2009 18:24:56
|
|
|
|
afrodita
|
I ovde mogu svasta saznati. O mama...
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 23.8.2009 18:27:33
|
|
|
|
Lu
|
Ma pročitala sam ja gagi šta si ti napisala,zašto obrisa Nema veze,to je bilo daaavno i bilo je sauuuper
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 23.8.2009 19:22:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Naisao mi je period kada sam to odlucila da uradim. U vezi u kojoj sam tada bila, nije nesto stimala- prvi put se posvadjali. Ja uvek bil fina, dobra, i momak me nesto iznervira, i ja kazem sebi da je dosta bilo finjaka. a on mi je bio prvi. I odlucim da se prepustim carima flerta. I tako bio jedan lik sa kojim sam radila zajedno, on u dugoj smornoj vezi kao i ja, i stalno me je muvao... uf i sad se stresem kada se setim kakav je frajer, brrrr i napokon pristanem da se sastanem sa njim. prvi put se malo vacarili u njegovom autu. drugi put on dosao kod mene kuci, i sad osjetim kako se tresao kao prut kolika ga je nervoza uhvatila, jer sam se ja njemu dugoooo svidjala. i na kraju se desilo da ON NIJE MOGAO HIHI, TJ ZASPAO MU GOSPODIN HIHIHI! pobjegao je kuci ko da ga je neko vilama u dupe bocnuo. od blama je trazio da ne radimo vise na istom poslu, nego da mu daju nekog drugog, I DANAS MI JE DRAGO STO SE NIJE NISTA DESILO
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 1.9.2009 16:08:15
|
|
|
|
Sanja79
|
Glasam za bračni krevet!
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 18.11.2009 22:30:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Znaš onu od Dugmića... NA ZADNJEM SEDIŠTU MOGA AUTA... Mene mm zajeba i ja izgubila nevinost tamo! IZVORNA PORUKA: morena meni je najdraže na stolici. e to odgovara! IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ili haubi... Od ovog vise bole ledja nego od poda! IZVORNA PORUKA: Ana RR definitivno u vodi, najbolji osecaj Ovo nismo jos probali! MM ne zna da pliva pa da se ne udavi slucajno!
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 19.11.2009 1:27:01
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: Sanja79 Glasam za bračni krevet! Slazem se nista lepse od starog dobrog kreveta!!! Lepo je i na moru u vodi ali opet prednost dajem krevetu.
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:26:11
|
|
|
|
jabudic
|
E posto sa ovolikim stomakom mogu samo da se prisjecam gdje smo to radili, da pocnem da nabrajam: Krevet se podrazumjeva, na podu, uz zid, u jezeru, u moru, na livadi pored rijeke , u vozu , pod tusem, u kadi, na terasi, u fotelji, u sumi... Nesto ne mogu vise da se sjetim...
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:44:31
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic E posto sa ovolikim stomakom mogu samo da se prisjecam gdje smo to radili, da pocnem da nabrajam: Krevet se podrazumjeva, na podu, uz zid, u jezeru, u moru, na livadi pored rijeke , u vozu , pod tusem, u kadi, na terasi, u fotelji, u sumi... Nesto ne mogu vise da se sjetim... i ti meni nesto kazes!!!???? pa ja pola tih stvari nisam isprobala! jaaaao jadan mm kada se porodim, a tebe cu kriviti za sve , jer si mi dala ideju pa se vadi kod prijatelja... ja obozavam u kolima, da se onako mucim, da je sve tesno, uh... a mm nikako ne voli u kolima
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:46:15
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic E posto sa ovolikim stomakom mogu samo da se prisjecam gdje smo to radili, da pocnem da nabrajam: Krevet se podrazumjeva, na podu, uz zid, u jezeru, u moru, na livadi pored rijeke , u vozu , pod tusem, u kadi, na terasi, u fotelji, u sumi... Nesto ne mogu vise da se sjetim... sram te bilo
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:46:49
|
|
|
|
jabudic
|
A mi nismo nikad u autu Mi volimo open space
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:48:14
|
|
|
|
jabudic
|
Za voz...stvarno , ali je super, a sto za sumu? I vukovi se tamo ... pa se ne stide
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:50:11
|
|
|
|
Olga75
|
samo da vas podsetim zasto su vam sad noge otecene i imate problema sa zatvorom
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:50:51
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Za voz...stvarno , ali je super, a sto za sumu? I vukovi se tamo ... pa se ne stide aha ali u sumi bude 'nesto me ubode, mislila sam da je muz' ali cvrc, to bude neka zivotinjka! neka hvala...
|
|
|
|
RE: Svuda pođi, u krevet dođi! :o) 4.5.2011 22:52:25
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR samo da vas podsetim zasto su vam sad noge otecene i imate problema sa zatvorom Ja nemam ni jedno ni drugo Od treninga je to
|
|
|
Anketa
ime za moju bebuDankas
Lena (
40%)
Lenka (
18%)
Sara (
25%)
Lola (
17%)
Ukupan broj glasova: 225Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!