Anoniman -> Svuda pođi, u krevet dođi! :o) (25.3.2009 10:48:14)
|
Ima tema o sex-u... znam... ali text koji sam sada pročitala na Krstarici mislim da zavrednjuje novu temu... kopiraću vam deo texta: Seks na podu (ponegde se i oderete zbog trljanja o tepih, ali nema veze, baš je žestoko bilo). Seks na kuhinjskom stolu, na kuhinjskom podu (pločice umeju da budu neudobno hladne), na sudoperi (hm, kuhinja baš pruža razne inspiracije za seks). Seks u kupatilu - u kadi, pod tušem, na veš-mašini (neki sanjare o seksu na veš-mašini dok radi centrifuga, pitanje je koliko je to izvodljivo). Seks uza zid. Seks u liftu. Seks napolju (uz mogućnost da vas neko vidi, pa i da vas uhapse zbog nedoličnog ponašanja na javnom mestu). Seks u automobilu. Seks ovamo, seks onamo... Uz sve moguće predloge može izgledati kao da je seks u krevetu nešto potpuno prevaziđeno, samo za one nemaštovite. Seks u krevetu i te kako ima svojih prednosti. Udobno je. Ako je u vašoj spavaćoj sobi, imate privatnost i niko neće doći da vas hapsi zbog toga. Čista, mirisna posteljina takođe može da doprinese uživanju, kao i to što ste na teritoriji na kojoj se osećate bezbedno. Jesmo li pomenuli da je udobno? Jesmo već pričale o ovome? Gde koja voli? Čak ni ne gde koja voli, nego... jel experimentišete, ili ipak zaista više volite krevet? Jesmo spomenule onaj kauč... trosed, dvosed kao mesto gde se najviše dece začinje...
|
|
|
|