Klarita -> RE: Srbija među prvima u Evropi po broju abortusa (15.9.2014 1:01:40)
|
Ljiso, jes' vala [sm=smiley1.gif] Ovo je stari statisticki podatak, uzet verovatno na slucajnom uzorku, uz ne znam ni ja koju verovatnocu i da ne duzim sad, nisam skoro polagala statistiku, ali ne verujem statistickim podacima. Misljenja sam da svaka zena ima prava da odluci da li ce roditi ili nece i nista i niko je u tome ne treba sprecavati. Vrlo sam liberalna i konzervativna u isto vreme, ali sto se tice abortusa, sve se slazem sa Wiv. Isto sinoc na TV u vestima snimak kako muz (neki poznati bejzbol igrac cini mi se, meni svakako nepoznat) bije zenu. Cela Amerika se digla na noge, cak i Bela kuca i silne organizacije. Tepana zena ga branila posle od "napada". Ma, sta bre mene briga ko se bije, i sta sad ako mene mm bije, neko ce da pribelezi kamerom i prijavi me socijalnom, ne razumem, mozda sam ja sado-mazo tip pa volim da me bije. (Odmah da se ogradim- ako se neko bije pred decom i maltretira decu, to je vec drugo)
|
|
|
|