Anoniman -> RE: online kupovina bebi opreme (28.8.2010 22:11:20)
|
E, cure , Novosađanke , samo da vam kažem , ukoliko neka ne zna ... Ova firma gde sam danas kupila kolica od skoro ima foru "kućne dostave" koja je za NS-đanke besplatna , uz besplatnu članarinu i VIP cene na sve proizvode . Šta podrazumevaju pod kućnom dostavom ? Pa , recimo , vama kod kuće nestane kašica za bebu , pelena ... Nazovete njih , i kažete - želim 5 kašica od banane , jedno pakovanje pelena tih i tih i vlažne maramice ! Oni vam to lepo dostave na kućnu adresu , sa svojih lagera . Meni je to skroz ok , s obzirom da ću se možda nekad zadesiti sama kod kuće , januar mesec , hladno ... I onda nazovem i oni mi donesu ... Vip cene ? Pa znaju da variraju od 200-300 din jeftinije za sitne proizvode , pa do 1000-2000 jeftinije za krupnije stvari na sajtu , u odnosu na "obične" kupce . Vip kupac postajete kada prvi put kupite nešto kod njih , sledeća kupovina je po VIP ceni , tako sam razumela . Inače , mnogo su jeftiniji od klasičnih prodavnica . Kolica koja sam ja kupila online koštaju 15 700 , a po vip ceni 15 100 dinara , a na Bulevaru u jednoj prodavnici su 17 500 , što nije mala ušteda .
|
|
|
|