LillyT -> RE: online kupovina bebi opreme (6.5.2010 20:58:33)
|
IZVORNA PORUKA: viking Ne znam detalje, mogu da pitam, ali mislim da je i sa tim mnogo povoljnije. Sad možda lupetam, ali znam da kad se prelazi granica, oprezuju ti robu koja je skuplja od 150 evra, ispod toga ne. Baš joj je stigla isporuka pre dve nedelje, kaže da je sve duplo jefitnije (nabrajala je cene ali sad ne mogu da se setim) i od kad je to provalila, samo on-lajn kupuje Ja se bavim ovim poslom (izmedju ostalog) i nazalost ovo nije tacno. Kod nas je i dalje sve moguce po pitanju carine. Moze da vam se dogodi da vas ne ocarine, a mogu i da vas bace u ogromni trosak. Iskustvo mi govori da je najpovoljnije da, ako postoji opcija biranja transporta, da to uradite da vam dodje postom jer su oni najposteniji. DHL i UPS...uf, znaju jako da vas oderu, pa se ljudim nekada nije ni ispaltilo da uopste pokupe narucne stvari. Primera radi, za nekoliko knjiga (ukupna vrednost je bila oko 60 evra), kompletan uvoz je bio oko 6000 dinara. Ja uvek gledam da idem preko poste i dosada su stvarno bili korektni. A slazem se da je povoljnije, vec sam rekla da ja tako kupujem.
|
|
|
|