RE: Pohvalimo se našom decom :) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

milicicak -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (20.6.2018 20:07:49)

Les, dobro me podseti za filmove, mogli bi [sm=smiley1.gif]
I jos jednom svaka cast [sm=bravo.gif]
MimaKos, bravo za napredak [sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (20.6.2018 20:12:18)

[sm=bravo.gif] stvarno!!
Less, divno ❤
Mima [sm=bravo.gif] za cerkicu.
Pametnice male, mudrice!

IvanaSK RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (20.6.2018 23:00:05)

Bravo za duse slatke[sm=bravo.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (20.6.2018 23:27:05)

Vauu ja Praceta citala u srednoj. Al sam zaostala[sm=smiley36.gif] cak imam i njegov autogram u poslednjoj izdatoj knjizi i imam je na engleskom. Posveta je za mene[sm=smiley9.gif] Heather moja drugarica iz amerike isla na njegovu promociju knjige i trazila posvetu za mene.
Al nesto mi mala deca za Praceta. No moja D ce kasniti u razvoju ona ce to tek na kraju osnovne heheh... Bravo za Lenku. Svaka cast. [sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (21.6.2018 8:53:24)

[sm=bravo.gif] za Lenku

I moj L voli knjigice. Ja mu citam. Onda on uzme pa prepricava koliko moze. U sustini pocetak ceo isprica kako sam mu ja pricala.
Jutros je uzeo neki papir, otvorio ga i kao cita. I vidim svih prica se seca. Prepricava Vrednu koku. Tu knjigu bas voli

Anck Su Nmaun -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (21.6.2018 8:55:58)

Bravo za decicu [sm=bravo.gif]
V jos nema zivaca za price. Pocnem ali posle minut ode nema zivaca da slusa [sm=jezicek.gif]

Maraj -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (21.6.2018 8:58:13)

Moj L bas voli knjigice. Jos kad je mladji bio imao je knjigicu u obliku kamiona sa tockovima. Pa kad se otvori unutra su razna prevozna sredstva
Obozavao je jer je mogao i da je vozi (zbog tih tockova) a i da je otvara i imenuje prevozna sredstva
Mislim da se zove Kamion tockic i drugari

MimaKos -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (21.6.2018 9:58:51)

Hvala, bravo i za ostale pametne glavice [sm=bravo.gif]Ja krenem da joj citam nesto, a onda ona nastavi sama, mnogo mi se svidja to sto ima bujnu mastu. I pocela je fantasticno da crta , za dete od 4 god bas precizno.. Bolje od mene :)

Misha i Ljisha -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (21.6.2018 13:19:28)

Maraj super je vredna koka hsha. Moracu daprocitam D i mm opet
Bisam davno. Dobro si me podsetila. Hehe..

Maraj -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (21.6.2018 13:25:05)

[sm=smiley2.gif]

emicaa -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.6.2018 12:17:05)

David broji do 7 na njemackom [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.6.2018 12:34:52)

Bravo za veliku Lenku[sm=bravo.gif]
Emice, bravo za Davida! Ja sad pokusavala da se setim kako ide[sm=smiley1.gif]

MimaKos -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.6.2018 12:41:02)

Mi naucili godisnja doba i sta koje znaci, sta ih simbolise... Barem osnovno da savlada pred predskolsko. I dopada mi se sto uci kroz igru 😀

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (24.6.2018 13:43:51)

[sm=bravo.gif] decice!!

dunja RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (29.6.2018 12:58:09)

Moj S naučio da čita ćirilicu, sam, pa smo iznenađeni. Pisala sam već, ja sam jako rano naučila da čitam, sa 3 i nešto sam tečno čitala, isto samouka, pa sam nekako sigurna da je na mene taj gen. Sećam se scena, pošto je moja mama bila vaspitačica, ostavi mene malu da čitam starijoj grupi, a mama i ekipa vspitačica na kafu i puš pauzu. Ja čitam a veliki me slušaju, u grupi, u istom vrtiću gde S sada ide [sm=smiley36.gif] On sad ne čita baš tečno, prvo je krenuo kratke reči, sada već i duge, pročita prvo slogove, pa spoji celu reč. Meni to sad deluje puno rano, jer sam ja učila mog mlađeg brata (mlađi do mene 13,5 godina) da čita, i to nikako nije išlo, on je sa 6 godina čitao na flaši K NJ A Z M I L O Š, sriče, ja ga pitam, iii šta piše, a on kao iz topa sav ponosan - Kisela voda [sm=smiley36.gif]

Vaspitačica Savu zove naučnik, uvek ispred njega gomila knjiga, smešno joj, kaže da joj traži čak i neke njene knjige (da li reče o avionima, nisam sigurna, žena nešto čita) da čita, ili čitaju zajedno. Šou. Iznenađeni smo ovim momentima.

dunja RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (29.6.2018 13:00:17)

Svaka čast [sm=bravo.gif], ovaj moj naučnik isto 4 godine, ne voli crtanje i dalje, i nema pojma da crta.

IZVORNA PORUKA: MimaKos

Hvala, bravo i za ostale pametne glavice [sm=bravo.gif]Ja krenem da joj citam nesto, a onda ona nastavi sama, mnogo mi se svidja to sto ima bujnu mastu. I pocela je fantasticno da crta , za dete od 4 god bas precizno.. Bolje od mene :)

IvanaSK RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (29.6.2018 13:00:24)

Bravo za Savketa[sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (29.6.2018 13:01:40)

To je super ! Bice mu sve posle lakse!
Moja T je pocela jako rano da pise sa oko 3.5
Znala i da cita i da pise u prvom razredi ( ne da je potrebno ali) deca koja nisu znala mnogo im je teze islo sve.
Samo napred bravo Savooo[sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (29.6.2018 13:07:47)

[sm=bravo.gif] Savo 😊

Sanjica26 RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (29.6.2018 13:10:36)

Bravo Savo! Nista manje nismo ocekivali od tebe. [sm=smiley1.gif]
Mnogo je lakse kad dete krene sa predznanjem u skolu.

gagana83 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (29.6.2018 13:17:35)

Oo svaka cast! Uspeh je i sto zna sva slova u tom uzrastu, a tek sto zna da cita...
Evo i ja da se pohvalim, gotov drugi razred, sve petice [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (29.6.2018 13:22:41)

Bravo za nju Gaganče, i za sve prvake, drugake i ostale školarce, za uspeh na kraju školske godine [sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (29.6.2018 13:42:18)

IZVORNA PORUKA: gagana83

Oo svaka cast! Uspeh je i sto zna sva slova u tom uzrastu, a tek sto zna da cita...
Evo i ja da se pohvalim, gotov drugi razred, sve petice [sm=smiley1.gif]

Bravoooo [sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (29.6.2018 13:46:06)

[sm=bravo.gif] gagana

A moje dete prelepo peva [sm=smiley1.gif]
Nema jos 3 godine ali sve spice za crtace zna i tako lepo isprati melodiju. Divno ga je slusati[sm=smiley27.gif]

Maslacak15 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (7.7.2018 12:15:31)

Moj mladji sin naucio da pliva[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. A beba zna da se okrene na stomak sama i preko levog ipreko desnog kuka sa 3,5 meseca. Sposobna deca, ko bi reko da je majka sampion u gledanju televizora i pritiskanju kauca[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>