RE: Pohvalimo se našom decom :) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Maraj -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (9.6.2018 10:26:46)

Divno mili [sm=bravo.gif] bravo za mini bubu

Duškić -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (9.6.2018 10:30:37)

Bravo za mini bubu ...dusaa

MimaKos -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (9.6.2018 11:16:52)

Joj i mi smo januarska beba sad, a starija novembra, oboje ce biti najmladji u grupici kad krenu..

Milena18 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (9.6.2018 12:58:43)

Milicicak, bravo za devojku!
Moja koleginica je uspela da odloži polazak u školu za dete koje je rođeno u februaru iako je psiholog procenio da je dete spremno.

emicaa -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (9.6.2018 13:20:46)

Bravo za mini bubi [sm=bravo.gif]
David ce krenuti u predskolsko cim napuni 4,isto tako ce mu biti ukrdena godina djetinjstva.Ali sta da radim,nije samo njemu tako.Ovde postoji opcija da odgodis za godinu dana,mm je za to ali ja i nisam bas.

jess021 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (9.6.2018 13:35:03)

Bravo za veliku devojcicu [sm=bravo.gif]
Ja sam februarsko dete. I sem sto sam uvek bila najmladja u razredu, nista drugo nisam dobila. Uopste ne vidim nikakvu prednost, samo mane.

IvanaSK RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (9.6.2018 13:36:02)

Zato sam ja drugo rodila u maju[sm=smiley36.gif] ovaj sto je krajem novembra je slobodno mogao krenuti godinu kasnije [sm=smiley36.gif]
Jess, isto sam februarsko dete i isto mišljenje delim. :)
Evo nam i teme Klik

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (9.6.2018 13:59:06)

Bravo za pametnicu [sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.6.2018 13:12:00)

To je jako lepo Milicicak i za pohvalu mada meni rano da barataju s takvim stvarima.
Moje su pre neki dan trazile da peku nesto u tiganju. Samo sam joj pokazala kako sam se prsnula pre dva dana i da ne zelim da joj se desi slicno. Onda je trazila da kuva samnom , opet zasto da se igra vrelom vodom..ima vremena i sto se tice kuhinje izbegavam stvarno da im dajem.Bez obzira sto zele i imaju volju.

Moje vole da peru prozore, inace staklene povrsine, raspremanje stola, sudovi iz masine da sloze, al svoju sobuuu sto ne vole da spremajuuuuu [sm=jezicek.gif]

Maraj -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.6.2018 13:13:54)

Ja jedino sto dam L u kuhinji da radi jeste da mi razbije jaje. To mu je jako zanimljivo. Onda hoce i da ga muti viljuskom.
A pre neki dan smo pravili proju pa sam mu dala da drzi mikser. To je sve sto on radi u kuhinji

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.6.2018 13:14:56)

Joj da, ve drugo bibradila samo ne sklanjala igracke [sm=smiley13.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.6.2018 13:17:22)

Maraj ma da , i da se mesi i da se brlja ali sa vrrelim uljem, vodom ne, jedva da im dam da nam skuvaju Nes u mikrotalasnoj i to da ne prokuva bas voda [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.6.2018 13:25:42)

Milicicak, bravo [sm=bravo.gif] sjajna je!!

Treba deca da imaju neku obavezu u kući, to je sasvim normalno. Moj voli da se petlja sa mnom po kuhinji, sinoć je tražio da peče palačinke pa sam mu dala par komada da razlije. Pa je oprao suđe (par tanjira i čaša samo), iznosi smeće... u suštini, sve mu je ok samo ne voli da rasklanja svoje stvari i igračke [sm=smiley29.gif]

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.6.2018 15:13:03)

[sm=smiley36.gif]
Njima je verovatno samo da budu u drustvu ida zajedno sa nekim rade...

Misha i Ljisha -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.6.2018 16:14:50)

Juce sam pretila da cu baciti Igeacke
[sm=smiley36.gif]

Isto svasta al ono sto treba nece

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.6.2018 16:17:38)

[sm=smiley36.gif]
I ja svaki dan pretim da cu ih baciti kroz terasu [sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.6.2018 16:32:44)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Juce sam pretila da cu baciti Igeacke
[sm=smiley36.gif]

Isto svasta al ono sto treba nece

Boga pitaj koliko sam lego kockica usisala... ne slučajno, naravno. Ako su na podu znači da nikome ne trebaju. Ćao zdravo.

Anck Su Nmaun -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.6.2018 17:28:56)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

[sm=smiley36.gif]
Njima je verovatno samo da budu u drustvu ida zajedno sa nekim rade...

Moja H obicno pravi haos po sobi al kad treba da skupljaaaa kuka mama dodji da zajedno skupljamo.

milicicak -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.6.2018 17:31:23)

Mislim da ni jedno dete ne voli da sredjuje igracke [sm=smiley36.gif]
Ank, i ja mislim da je rano da pegla i jako se plasim ali kao sto rekoh, davno sam ja sebi obecala da necu da dozvolim da moj strah sputava moje dete da radi ono za sta misli da je spremna. Ja sam tu pored nje, nadzirem je ali je pustam.
Ona odavno kuva samnom, secka povrce za supu i rusku salatu, muti palacinke i mesi testo. Ali vrucu vodu, npr, nece ni da pipne, ni bilo koji vruc kuhinjski predmet, cak ni iz ketlera nece da sipa vodu. Ali peglu je eto trazila

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.6.2018 18:00:23)

Sjajna je stvarno, uz nadzor je to sve savrseno!!

lesica -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (20.6.2018 19:41:50)

Bravo drugari , svi redom [sm=bravo.gif]
Mili, posebno bravo za Mini Bubu [sm=smiley27.gif]

Ja moram da pohvalim veliku šćer - pročitala je Sestre po metli, od vikenda do danas, sad je prešla na Veštice na putu [sm=smiley36.gif] Videću koliko će je Pračet držati.

Ana RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (20.6.2018 19:44:18)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bravo Lenka [sm=bravo.gif]

MimaKos -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (20.6.2018 19:53:00)

Meni se cini da je moja sve blize tome da pravilno izgovori r, bez logopeda, vezbamo i dalje kuci ali je napredak ocigledan. Ako ne uspemo, letos na vezbice obavezno

milicicak -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (20.6.2018 19:54:26)

Bravo za Lenku [sm=bravo.gif] i bravo za mamu sto joj daje prave knjige sa citanje [sm=bravo.gif] znaci za dve godine mozemo da pocnemo sa Pracetom [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (20.6.2018 19:59:54)

Mili [sm=smiley31.gif] još kako!
Do tad gledajte skupa filmske adaptacije [sm=smiley4.gif]

Mada, mene šćer toliko oduševljava sa izborom knjiga koje joj drže pažnju, a koje čita kao po kazni.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>