RE: Pohvalimo se našom decom :) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.8.2018 15:34:00)

Vuki je nabrojao po imenima drugare iz vrtica redom gledajuci po slici, bas nas je iznenadio [sm=bravo.gif]

IvanaSK RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.8.2018 15:53:28)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Vuki je nabrojao po imenima drugare iz vrtica redom gledajuci po slici, bas nas je iznenadio [sm=bravo.gif]

Vau, pa bravisimo[sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.8.2018 16:29:51)

Sjajno [sm=bravo.gif]
Svaka cast stvarnoa

Rosita -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.8.2018 16:41:10)

Bravo Annck!
Bravo svoj dečici.

mama ivane -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (7.8.2018 9:41:51)

Bravo za nasu pametnu decicu[sm=bravo.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (7.8.2018 9:48:18)

Vauuu Anck svaka mu cast.[sm=bravo.gif] ova moja blenta mislim jos nije u stanju tako nesto

Sanjica26 RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (7.8.2018 15:14:41)

Bravisimo za Vuka[sm=bravo.gif]

Rosita -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (16.8.2018 18:34:05)

Ajd i ja da pohvalim N, uspeva mu da se obrne u oba smera i pruža ručice kad mu kažem dođi[sm=smiley1.gif]

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (16.8.2018 18:44:45)

[sm=smiley1.gif]
Bravo maleni [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (16.8.2018 18:49:21)

Bravo za N.[sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.8.2018 11:05:02)

Una je propuzala [sm=smiley36.gif]
Juce bojazljivo, a evo od jutros ozbiljne prepreke bi da savlada [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.8.2018 11:07:49)

Bravo za dečicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.8.2018 11:10:58)

Draga djecica pametna [sm=bravo.gif]

Rosita -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.8.2018 14:05:44)

Bravo za sve[sm=bravo.gif]

vocicana -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (18.8.2018 7:47:19)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Bravo duso!!!
Bravo za sve!

vocicana -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (25.8.2018 21:41:15)

E dosla mama u temu da pohvali sinka.
Igrao se sinoc D sa loptom onom na naduvavanje, za plazu i u momentu kako je bacio, zaglavila se izmedju tv-a i zida. On je dozivao mm koji je lezao na ugaonoj, tata vidis lopta, uzmes tata, loptu. Medjutim mm ga je negirao, nije hteo da ustane i kaze mm, samo ga vidim gleda gleda i sledeca scena, nosi steper iz kupatila, penje se na njega, pa na komodu pored tv-a i sam vadi loptu! Odusevio me je zato sto je razmisljao.
Ljubi te mama tako slatkog.[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (25.8.2018 22:55:34)

Bravo za sincica.
Rosi rekla si mi za N al evo i ovde da kazem bravo za derana.
Moj P lepo komunicira sa nama[sm=smiley36.gif] kad hoce da ustanem ako ga drzim u krilu upre ruke i noge i glavu ka napred i onako prdi ustima hahah i navodi tacno da idem gde on hoce. Takodje se okrece konacno na obe strane. Stalno se okretao sa ledja na levu stranu pa na stomak. Konacno to radi i na desnu i jednom ga usrecilo da je mogao i obrnuto tj sa stomaka na ledja[sm=smiley36.gif]
I puzace nadam se brzo jer on prelazi po citav metar da bi stigao do cilja. S mukom. Dihne guzu pa zabilki glavu pa vuce napred rukama i u krug. Ali krece se. Poale nekog vremena sizne jer ne ide bezinom valjda kpjom bi hteo ali ide to njemu. Znam da bebe obicno krenu vojnicki unazad medjutim on nekim cudom ide samo napred. Valjda da dodje do cilja hahah...

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (25.8.2018 23:37:04)

[sm=bravo.gif] decice...
Voci, bas je snalazljiv 😊
Ljisho, batke je superiska, borac nema sta 😊

Rosita -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (26.8.2018 0:04:20)

Bravo za Damjana i Batketa[sm=bravo.gif]

vocicana -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (26.8.2018 10:21:33)

E lutka moja, batke, srecica.
Hvala devojke.
Pa odusevim se tako, zato sto koristi mozak, nasa decica [sm=zz_inlove.gif][sm=smiley27.gif][sm=zz_wavespin.gif]

Maslacak15 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.9.2018 12:49:07)

Evo da se zapljunem moje dete broj 3. je propuzalo sa 5,5 meseci[sm=smiley36.gif]. Rekoh vec prosle nedelje da ide u rikverc vise metara ali sam joj to samo polovicno racunula posto jeli po mojoj definiciji umes da puzis samo ako ciljano umes da odes do izabranog cilja i dohvatis igrackicu. Grozna sam znam ali tako ja to vidim. E pa A je naucila kako da se krece napred i sto je najvaznije kako da kontrolisano stigne do zeljenog cilja. Sto se tehnike tice to je jos neka kombinacija vojnickog i pravog puzanja, dize se na sve 4 ume i da korakne ali se i spusta na stomak. Ali mislim da ce jako brzo preci na klasicno puzanje.
Inace na temu decaci devojcice time je u dlaku ista ko decaci. Svo troje su krenuli tako, bukvalno unutar nedelju dana.znam da deca mogu biti jajo razlicita ali moja su za sada ko preslikana.

mama Jo -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.9.2018 17:52:14)

[sm=bravo.gif] malena, sad ce da trazi uz sta da se penje garant [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.9.2018 19:19:52)

Maslacak, bravo za A 👏

Maraj -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (7.9.2018 17:37:23)

[sm=bravo.gif] maslacak

Ja da pohvalim moje starije dete
L je tako divan prema S. Uopste nije ljubomoran. Kad place, dodje da vidi sta joj je. Mazi je po stomaku. Ujutru kad ustane pre nje, vidi ugao kreveta, na kom ona obicno lezi, da je prazan i odmah me pita, mama gde je S.
Uz to evo 3.dan kako ide u vrtic. Bez problema ide. Jos nece ni da krene kuci. I toga sam se pribojavala, zbog novog clana u kuci...ali L je divan u poslednje vreme. [sm=smiley1.gif] pu pu da ga ne ureknem [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (11.9.2018 9:14:28)

Kako su to lepe vesti. Divne li dece.
Ja cu svoje dete da pohvalim, time, sto se cuo nije kod lekara, a gledao ih je mnogo za ovih par dana, saradjivao lepo I pricao. A kada mu je bilo bolje, isli smo na jos jednu kontrolu na odeljenje, jedna devojcica je jela glet masu cekala ispiranje zeluca, plakala je puno, a on joj je prisao I rekao, zasto paces? I poljubio joj nogicu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>