RE: Pohvalimo se našom decom :) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Bebilina -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.7.2013 15:06:13)

Nije mi objavio prethodnu poruku:

Mod vecamo sa mm-om koju sumu da joj prilozimo [sm=smiley36.gif] Zasluzila je svaku paru, zaista je divno dete. [sm=smiley1.gif]

Bravo za Danila [sm=bravo.gif]
Ivanka premedena je, ideja joj je super [sm=bravo.gif]

Ajde i sina da pohvalim: danas se sam hodajuci popeo uz stepenice. Stepenice ko za njega, manji ugao od nasih i ladno dete nogu pred nogu ode do vrha. Inace hoda sam vec odavno, sad evo savladava propratne vestine [sm=bravo.gif]

majared -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.7.2013 15:40:46)

Milance poceo da nas prati pogledom, lepo okrece glavu kada se pomeramo levo, desno.[sm=bravo.gif]

marince1 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.7.2013 18:25:01)

mi puzimo [sm=bravo.gif]

Ivanka 75 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.7.2013 18:29:48)

Bravo Marinche [sm=bravo.gif]

sneza24 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.7.2013 18:56:06)

Marinče [sm=bravo.gif]

lesica -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.7.2013 19:05:42)

Marinče, bravo za šmizlu [sm=bravo.gif]

Moiraina -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.7.2013 20:25:26)

Ajde i ja da se pohvalim [sm=smiley1.gif]
Malopre Đ jede sladoled iz činijice i gleda crtaće, ja u kuhinji. I vidim dolazi on sa vlažnom maramicom i baca je u đubre i kaže: Mama, ja sam prosuo sladoled. Kažem mu, hajde pokaži mi gde si prosuo. Pokazuje mi na sto, a na stolu nema ništa, samo malko se vidi razmazano (da mi nije pokazao ne bih ni provalila) i kaže mi: Evo tu! Ja sam prosuo, ali sam sve obrisao. Neće mama da se ljuti [sm=smiley36.gif]. A on lepo uzeo vlažnu maramicu, sve obrisao i došao da mi prijavi šta je uradio [sm=smiley27.gif] (dobio je još sladoleda [sm=smiley1.gif])

Janncica -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.7.2013 20:34:02)

Dusa mala... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Modessty -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (18.7.2013 0:42:21)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Donela mi tepalice da joj napravim za sneg, "vidi mama, pada sneeeeg" [sm=smiley27.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0717/xj9-DSCN24.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0717/b3p-DSCN24.jpg[/img]

joj slatko me nasmeja! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bebilina -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.9.2013 23:28:55)

Moja je cera preskocila citav jedan Oxford novo citanja i prebacili su je za dva vise [sm=bravo.gif]

Olga75 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.10.2013 18:55:11)

moje dete je konacno napisalo mama i tata [sm=sloncek.gif]
i kaze jos da naucim da napisem majka i Marija i mocicu da napisem drvo [sm=smiley36.gif]

jole82 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.10.2013 19:12:04)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

moje dete je konacno napisalo mama i tata [sm=sloncek.gif]
i kaze jos da naucim da napisem majka i Marija i mocicu da napisem drvo [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif] za zvercicu
Al "drvo" [sm=smiley36.gif] kad se ne preturih[sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.10.2013 19:25:58)

Bravo zverčice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

big mum -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.10.2013 19:42:30)

Danima tražim ovu temu

Evo da se malo i ja pohvalim svojom ćerom

Prije par dana bila je kod zubara da popravi zub i njie se ni mrdnula[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Janncica -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.10.2013 20:52:52)

S naucio gde je pametna glava. Sve zasluge nosi velika seka koja ga je do iznemoglosti (m)ucila... [sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.10.2013 20:55:51)

Mi se nismo pohvalili,Iva mase i salje poljupce...

Maslacak15 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.10.2013 21:02:48)

Mi mali, puzimo vojnicki od proslog vikenda[sm=smiley1.gif]. A matori je jutros trazio palacinke i svaki dan nas uveseljava svojim srpsko-nemackim[sm=smiley36.gif]

nina26 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.10.2013 21:03:19)

Bravo drugari [sm=bravo.gif]

moja jos to ne zna, tj udara se sama po glavi kada ona hoce, pa ja kao uletim, pametnaaaaaaaa glava, jeste [sm=smiley36.gif]

da salje poljubac nece, a bogami ni da mase[sm=smiley36.gif]

ali, je zato pocela vec neko vreme da stoji, ne bas sama, ali vidim brzo ce ona to[sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.10.2013 21:06:32)

Bravo drugari, veliki i mali [sm=bravo.gif]

adulence -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.10.2013 21:17:56)

Rastu nam deca...men je mnigo smesna iva kad ustane u krevecu i onda nas doziva da je vidimo..

Misha i Ljisha -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.10.2013 21:25:52)

Moja cera nista novo nije radila dugo dugo i sad je odjednom pocela svasta. Da ne pisem sad sve ali uglavnom nam je komunikacija na zavidnom nivou[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] zahvaljujuci znakovnom jeziku, mase, baca pet odavno, radi tasi tasi i td. Fizicki nije izgleda nesto jaka ali evo sad smo u pokusajima puzenja pa se nadam da ce uskoro da pocne da puzi, igra uz muziku (drma se [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] pogotovo uz Rijaninu pesmu rikoset kad cuje na radiju hahaha)

Spretna je s rukama i hoce vec sama da jede, nekad samo gnjeca hranu a nekad lepo stavlja u usta valjda zavisi da li joj se svidja tekstura ili ne.

dunja RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (4.10.2013 23:34:16)

Juhu drugari, kakve pametnice i vrednice ovde imamo [sm=bravo.gif]

lesica -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (14.10.2013 12:00:14)

Moram da se pohvalim- ima neko vreme kako je L počela sama da briše guzu nakon obavljene nužde, i to je bila sama počela da insistira jer tako rade u vrtiću ( ja onako šokirana jer je zaboga još mala), onda se lepo obuče ili skloni adapter ili sama prospe nošu, kako kad, pere ručice, sve po ps-u.
Baš je odjednom porasla...

Anck Su Nmaun -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (18.11.2013 8:25:45)

Tara je pocela sama da pise svoje ime ( 3,5 god)[sm=bravo.gif]
Znaci sama, ja je nisam ucila, nije ni vaspitacica. Jutros bas pitam da niste mozda poceli da radite slova? Kaze ona:"Kakva crna slova ovde neki tek jedva znaju da pricaju".
Ali, kaze, videla sam da je zainteresovana i da je pitala i ona joj pokazala u knigama. I da je mnooogo naprednija od ostalih drugara , kaze na spram njih mogla bi u prvi razred [sm=smiley36.gif]

Eto... kako se sve brzo menja , a progovorila tek sa 2 god.

Lesice , moja T je odavno htela sama da brise guzu, ali naravno to nikad nije dobro obrisano, pa je ipak ja obrisem posle [sm=smiley36.gif]

Biserce -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (26.11.2013 9:44:56)

Moj sin pre 9 dana prestao da piski u gacice, sam trazi da kaki i piski...konacno!!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>