RE: Pohvalimo se našom decom :) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

PoisonEve -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (15.7.2012 19:31:20)

Bravo Hana[sm=bravo.gif]
Mini vec mesec dana zna da pokaze pa-pa, skoro je naucila da tapse i sama se uspravlja da stoji na podu[sm=bravo.gif]

madre -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (15.7.2012 23:19:54)

bravo, mini[sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (26.7.2012 21:52:08)

Odemo ja i T na spavanje, tj. ja legla s njom , kad mm koka kokice i Tara cula i vice Kokice, kokice...dosli da jedemo... ja sela za komp, a ona jede...gleda gleda i ode po dve cinije i napuni ih kokicama iz tatine velike cinije.
Jednu da meni jednu njoj [sm=smiley27.gif] Moj andjeo!!!!!![sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

PoisonEve -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (26.7.2012 21:52:55)

Dusa[sm=smiley27.gif]

Anoniman -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (9.8.2012 20:35:15)

Mene moje dete upravo raznežilo do suza

Čujem ga kako sedi na podu i nešto priča, ja privirim on drži sliku bebe sa UZ i priča sa bebom, nešto se smeje, pa uzeo da mazi sliku i kaže: jepa beba... A onda je poljubio [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

red3lilu -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (9.8.2012 20:40:26)

IZVORNA PORUKA: n i n a

Mene moje dete upravo raznežilo do suza

Čujem ga kako sedi na podu i nešto priča, ja privirim on drži sliku bebe sa UZ i priča sa bebom, nešto se smeje, pa uzeo da mazi sliku i kaže: jepa beba... A onda je poljubio [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

srce malo [sm=9nebesa.gif]

Snelle -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (14.8.2012 12:46:56)

Lana: Mama, evo ga mvav (mrav).
Ja: Pa, zgazi ga (u kući ga je videla inače).
Lana: Ne moguuuu, on nosi hvanitu sojoj detiti (Ne mogu, on nosi hranicu svojoj dečici).
Nemam pojma odakle joj to, ali me je oduševila [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

lesica -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (14.8.2012 13:04:58)

Joj mili maleni,nezni i dobri [sm=9nebesa.gif]

madre -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (14.8.2012 23:34:48)

IZVORNA PORUKA: Snelle

Lana: Mama, evo ga mvav (mrav).
Ja: Pa, zgazi ga (u kući ga je videla inače).
Lana: Ne moguuuu, on nosi hvanitu sojoj detiti (Ne mogu, on nosi hranicu svojoj dečici).
Nemam pojma odakle joj to, ali me je oduševila [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

srce malo[sm=angel.gif]

maja_esm -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (8.9.2012 19:32:44)

kad se sazale i na bubice. tako se moj Pavle cese pred vrtic,ja kazem 'nevaljali komarac,zar je morao da te ujede',a on ce 'pa morao je da doruckuje'

pepeljuga -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (8.9.2012 22:58:45)

Lana [sm=smiley27.gif]

ishler -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (14.9.2012 15:17:56)

Moje dete od 14m non stop vec mesec dana donosi knjige i trayi da citamo.Kako otvori oci donosi knjigu[sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (26.9.2012 11:42:25)

Moramo da se pohvalimo da vec nekih nedelju dana Taca ide sama u wc!
Skine se piski, obrise se i obuce, zatim pusti vodu. Jedino kad kaki ja dodjem da je obrisem ...za svaki slucaj :P

Nisam je forsirala, jednostavno samo dete ode i obavi i nikog ne zove [sm=smiley1.gif]

Snelle -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (26.9.2012 13:19:27)

Super Anck, mi još uvek ne piškimo sami, tj ponekad, kad je ne mrzi, piški sama, ali uglavnom neće.

bratzz -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.10.2012 8:00:45)

M je pocela da peva omiljene pesmice, neod reci do reci, ali svakog dana je sve bolja, kroz pesmice je naucila i nove reci [sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.10.2012 12:39:24)

I mi smo poceli da dopunjavamo mamu dok pevs. Krenem da pevam pesmicu I stanem Teodora me dopuni.[sm=smiley1.gif] pevusi neke pesmice samo ne mogu da skontam koja je pesma u pitanju. [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (6.10.2012 12:43:52)

Bravo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Yula -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.10.2012 22:43:52)

Super tema! E sada da se ja malo hvalim [sm=smiley36.gif]

Pre neke dve nedelje, pa bas kada je napunio 16 meseci, ja mu pisem na tabli brojeve, koje inace obozava zbog pesmice matematika i ucimo da brojimo, i izgovaram ih naglas, kada sam stigla do 5 on sam kaze PETIIIII [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Pomislila sam da je bilo slucajno, pa krenem ponovo, kad on opet. [sm=bravo.gif] Od tada stalno po malo broji sa mnom, samo sto nekada bas lose izgovara brojeve, mazi se, ali zna da kaze daaa (2), tiii (3), peeet, seeee(6), dese (10) [sm=smiley36.gif] I uopste, svaki dan nauci dosta reci, bas voli da ponavlja, niko ga ne forsira, sve zeli sam. A pre dve nedelje nas u savetovalistu gde idemo da se igramo, pitale one tete sto rade tamo, sta znaci to sto cesto ponavlja 'mate-mati', ja im kazem matematika, one se zacudile. I pesmice poodavno pevusi, ali zna po neku rec samo npr. ija-ija, Ti i ja od Vrapcica zove 'tija' itd.

A najbolje od svega je to da je veceras spakovao veeliku kulu od lego kockica. Ima vec dva meseca kako se igra sa njima, ali nije uspevao lepo da ih spakuje, da podesi tako da kada ih pritisne gornja lepo nalegne na donju, pa se nervirao, ali veceras uze decko kockice i spakova ih skoro sve. Na kraju mi doneo cvetice da ih ja udenem jer njih nije uspeo. [sm=smiley27.gif]

Knjige i bajke obozava jos odavno, samo retko hoce da saslusa pricu do kraja, vec hoce da okrece strane i pokazuje slicice a mi da mu pricamo sta je sta, ili da ga pitamo gde je mama Koka, a on pokaze, gde je pile itd.

Anoniman -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.10.2012 22:49:31)

yula pametan decko...[sm=smiley1.gif]
i mi znamo da brojimo, ali samo do tri, brojimo vec nekoliko meseci stipaljke, ia kada ja kazem jedan, odmah ona kaze daaa (2) tiiiii (3)

Yula -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (17.10.2012 22:57:23)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Bravo! Curice su uvek cini mi se spretnije sa pricom od decaka. Ona tako mala, nema ni godinu a vec izgovara brojeve, to je super!
Lazar je puno vremena u toku dana drzao lazu u ustima i tada naravno cuti kao zaliven, sada je poceo sam da je vadi i baca i od tada mnogo vise prica. Ja sam bas srecna jer je on u toku dana dosta u kontaktu i sa francuskim jezikom i malo mi je frka bila da ce mozda imati blokadu i da ce se zbunjivati, ali dobro mu ide. [sm=smiley27.gif]

Anoniman -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (1.11.2012 11:02:31)

Ja sam se juče šokirala.
Idemo Neša i ja autobusom, i neka reklama na kojoj je 9 kremica. Izbroji on, i kaže "Ova deveta nema par". Ja kažem "Pa 9 je neparan broj, a 8 je paran". Iz zeze ga pitam kakav je broj 3, kaže on neparan. 6? Paran. Kao iz topa, bez ikakvog kalkulisanja. Ispitah ja njega tako, nasumično, sve brojeve do 20, i sve do jednog je znao, a nikad to nigde nije učio. A pre mesec dana nas je iznenadio sabiranjem, u glavi. Ali ne 4+4 je 8, nego "Ako imam 4 gormita pa mi baba kupi još 4, to je onda 8", i tako sabira do zbira 10, ostalo mu je prekomplikovano. Baš sam ponosna.

Anoniman -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (1.11.2012 11:18:16)

Bravo [sm=bravo.gif] Mićko sastavi samo da je nešto jedno ili ako ima dva, da je to dva...Sve preko toga je puno[sm=jezicek.gif]

Figaro88 -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (1.11.2012 14:10:37)

Andrea je naucila lepo da se obuce sama,vec neko vreme zna ali joj je majica bila problem,sad joj vise uopste ne pomazem.Kupila sam joj onu pino slagalicu sa slovima i strasno brzo uci,vec zna pola,a zna i da napise ana[sm=bravo.gif]

lanajelena -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (5.11.2012 12:17:07)

Lana je naucila skoro celu azbuku,bune je jos par slova(u prvi razred tek za dve godine),poneko i latinicno prepoznaje [sm=smiley14.gif]

Snelle -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (5.11.2012 13:51:33)

Bravo Lanice [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>