RE: Kako kanališete svoju ljutnju/bes? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Kako kanališete svoju ljutnju/bes? (17.10.2013 21:19:59)

IZVORNA PORUKA: Dana 72

Ja sam neko ko se stalno smeje. I kada mi najteze pronadjem razlog da se nasalim i nasmejem. Uvek kazem da mi je smeh "dusevna hrana" i nesto sto me cini jacom , daje snagu da lakse podnesem i manje lepe trenutke u zivotu. I da tu moju pozitivnost i vedar duh niko i nista nemoze "slomiti" . Za bes "nema mesta" , SVE se mnogo lakse i lepse resi osmehom . [sm=smiley1.gif] Izbegavam maximalno negativne ljude, price. A nesporazume i konflikte resavam po "kratkom postupku" Nisam zlopamtilo, brzo prastam , i ne dozvoljavam da mi bilo ko ili sta "truje dusu". I cvrsto verujem u to da dan proveden bez smeha je jedan "izgubljen dan"

isto[sm=bravo.gif] ali desi se naravno da pobesnim ali za to treba da mi neko skace po zivcima jako jako dugo i onda se sklanjajte kud koji mili moji. A cak ponekad i tad umem da se iskontrolisem, udahnem, krenem nesto da radim, ribam i brzo sam ok.

mtajcica83 -> RE: Kako kanališete svoju ljutnju/bes? (17.10.2013 21:41:04)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Na meni se uvek vidi kad saam ljuta.

I na meni, sve i da hocu da odglumim da mi nije nista, nema sanse, vidi se iz aviona.Ja nemam dlake na jeziku i kad me neko dovede do toga istresam se odmah, svadjanjem,vikom,psovkama...Mada kad je neko stariji u pitanju npr moja sveki, onda ne vicem ni ne psujem naravno, ali itekako se na lijepe sto bi se reklo istresem ,kazem sto mislim i posle mi je lakse.

jelenica011 -> RE: Kako kanališete svoju ljutnju/bes? (28.12.2014 13:31:21)

Bromazepak 1/2 od 3mg [sm=smiley1.gif]

opcinjena -> RE: Kako kanališete svoju ljutnju/bes? (28.12.2014 19:09:05)

Urlam da me komsiluk cuje, a i sire. Zato me ne diraju tipa "ne diraj lava dok spava" [sm=zmeden.gif]

jabudic -> RE: Kako kanališete svoju ljutnju/bes? (28.12.2014 19:21:42)

Mislim da sam dostigla neku fazu kada me zaista malo šta može izbaciti iz takta.
A kada se to desi, onda samo ćutim dok me prodje. Nekih pola sata maksinum...

opcinjena -> RE: Kako kanališete svoju ljutnju/bes? (28.12.2014 19:22:44)

Ti mora da si neki rak/vaga isl. [sm=bravo.gif]

big mum -> RE: Kako kanališete svoju ljutnju/bes? (28.12.2014 19:28:01)

Urlam po kući,meljem ,pričam sve što mi padne na pamet[sm=smiley36.gif]ali brzo me prođe[sm=smiley4.gif]

jabudic -> RE: Kako kanališete svoju ljutnju/bes? (28.12.2014 19:31:22)

IZVORNA PORUKA: opcinjena

Ti mora da si neki rak/vaga isl. [sm=bravo.gif]

Riba/Bik - u prevodu :"Čuvaj se bijesa strpljivog čovjeka!"[sm=smiley36.gif]

maminozlato1 -> RE: Kako kanališete svoju ljutnju/bes? (28.12.2014 19:49:04)

i ja sam tiha u ljutnji. mislim da je jutro pametnije od veceri. dok si ljut i besan kazes i sto ne mislis da bi nekog povredio a to mi ne treba. u trenutku besa treba misliti i na sebe i na druge.

dejana007 -> RE: Kako kanališete svoju ljutnju/bes? (28.12.2014 21:23:45)

bljujem vatru - nazalost. znam da je to velika mana, znam. ali kad nesto precutim jedem se danima, zato bolje da "ispljunem" [sm=jezicek.gif]

acalukic -> RE: Kako kanališete svoju ljutnju/bes? (8.3.2015 0:15:49)

izdvojim se

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]