Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 27.11.2023 16:25:11
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Isto. Ne zanima me sta drugi misle. Pogled mm mi sve govori. ❤️ Tako i treba.Zivi mi bili.
|
|
|
|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 27.11.2023 16:35:10
|
|
|
|
flamingos
|
Da smo žive i zdrave i da uživamo u životu.
|
|
|
|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 27.11.2023 16:35:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da smo zivi i zdravi.
|
|
|
|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 28.11.2023 10:28:33
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Da smo zivi i zdravi. Vec postaje smesno. Nije poenta samo nesto napisati, Nadam se da ce admini precesljati teme opet. Ruzno je,bez ljutnje.
|
|
|
|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 28.11.2023 10:59:06
|
|
|
|
flamingos
|
Bez ljutnje.Ružno je i da pišeš istog trenutja post za postom.Ja pišem,ali svakog dana.Pogledaj datume.Pravila da budu podjednaka za sve.
|
|
|
|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 28.11.2023 11:04:37
|
|
|
|
Srecko47E
|
Joj Boze! Pisem kad ja hocu,gde ja hocu i koliko hocu. Ne trazi razlgo za svadju,nisam taj tip. Igras za tortu pa pises gluposti tida da,aha,ok zivi izdravi na svakoj temi ok. Tvoja je torba ,spusti loptu,opusti se.
|
|
|
|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 28.11.2023 11:15:09
|
|
|
|
flamingos
|
Bože,ma ko se svađa?Ti sama pitaš,sama odgovaraš.Ne svađam se niti planiram.
|
|
|
|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 28.11.2023 11:55:51
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ukoliko zena ima problem sa kg,mogu preporuciti Anu,divna nutricioniskinja. Planovi ishrane su joj sjajni!
|
|
|
|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 28.11.2023 11:58:44
|
|
|
|
flamingos
|
Mm se pridržavao pravila nutricioniste i skinuo 10 kg.na zdrav način.Oboje smo bez suvišnih kg.
|
|
|
|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 28.11.2023 12:03:26
|
|
|
|
Srecko47E
|
F-stalno to naglasavas,nema potrebe.Iz dana u dan,pises isto.Jedno te isto. Jeste,forum je javan,mozes pisati sta i koliko hoces. Procitace neko,ko se bori da skine kilograme.To nije podrska.To je dodatno pogorsanje svesti,njihove. Nema potrebe pisati svaki dan ,jasno je svima da si zadovoljna i da nemas visak kg i ostalo. Apropo teme, Kompleksas nisam,nemam potrebe da naglasavam svoju kilazu,vidim se u ogledalu. Zadovoljna sam sobom,sebi sam lepa,za ostale ,pa i za mm me briga. Ja sam u svojoj kozi,ja sam bitna. To zelim svakoj zeni da kazem/napisem-ako nisi zadovoljna sa sobom,menjaj nesto. Ako si toskicna za okolinu-menjaj nesto, potrazi pomoc .Popricaj sa nekim. Ako imas visak kilograma-nije smak sveta,redukovana ishrana,setnja,sredice se. Buti nabolja verzija sebe,bez potrebe drugog da ponizis. ...jer zadovoljna zena,ponovicu-jeste,srecna zena!
|
|
|
|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 28.11.2023 12:04:59
|
|
|
|
flamingos
|
Sve si u pravu.Ja se sređujem najpre zbog sebe i da budem zadovoljna.Ostalo me ne zanima.
|
|
|
|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 28.11.2023 12:16:02
|
|
|
|
Srecko47E
|
Prvenstveno biti lepa sebi,sve ostalo je prolazno.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 3.12.2023 20:10:55 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?