|
RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ... 17.7.2020 9:00:16
|
|
|
|
branki*
|
da,moze se o ovome pricati i u -problemi u srbiji,jer to je jeste jedan od nasih problema,medju mnogobrojnim moja cerka je mala,ne znam kakva ce biti tad kad bude u tom uzrastu...trudicu se pricom i ljubavlju da joj usadim snagu i jacinu,onda ce joj biti lakse da se nametne okolini kao svoja i izbori sa pritiskom,mada je u tom uzrastu to jako tesko. kod nas se zaista pridaje previse paznje izgledu. ja se sminkam za posao uvek,po gradu isto,ne bas ful.na bazen npr i naravno idem skroz bez sminke,ali sam uradila japansko crtanje obrva da bi mi se videle obrve npr.isto znam devojke ,vidjam ih,koje idu nasminkane na plazu,ne skroz,ali primetim maskaru,kreon,ajlajner,pa cak i karmin.da li je to njihova nesigurnost jer sebe ne smatraju atraktivnom onda i kome zele da budu atraktivne?sebi ili drugima?npr...da je bazen skroz pust i da nema nikog ,da li bi i onda trosila vreme da se sredi za bazen ili bi odmah otisla bez ikakve sminke? a,mozda,stavrno nekom to toliko predje u rutinu da se srodi sa tim i svuda mora da bude nasminkan. mada,tema je biti lepa...ima zena koje su sebi lepe i bez sminke i sa viskom kilograma i sa celulitom i u trenerkama.bar mislim da ima. pri tom,ima realno lepih zena,kojima sminka ne treba uopste,kao nasa jess,npr ,a ima i drugih ,koje realno,po parametrima nisu lepe,a zadovoljne su.
< Poruku je uredio branki* -- 17.7.2020 9:06:56 >
|