Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:07:00
|
|
|
|
Anoniman
|
ALEXX: nick: Garant Alex sa jednim X nije slobodno! avatar: Šta ova žena juri a nikako da stigne?
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:10:13
|
|
|
|
jelena038
|
tasha - uvek me podset_i na moju najstariju virtuelnu prijateljicu, natasu iz zrenjanina koju sam tako zvala, ali sa kratkim prvim A. dopisivale smo se pismima i mnogo je volim. merilin - ta zena mi popravi raspolozenje na prvu.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:12:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR ALEXX: nick: Garant Alex sa jednim X nije slobodno! avatar: Šta ova žena juri a nikako da stigne? Ja bih se pre orijentisala na ono HELP TASHA: nick - nešto nežno avatar - ispod mire 300 vire
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:30:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Alexx Nick - originalnost, voli da bude svoja... i to jako cenim. Avatar - spremna da pomogne i zatraži pomoć
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:43:04
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: diamond e tebe sam čekala... sve me asocira na grubu, strogu ženu a zaključila sam da nije tako....nećeš me prevariti... kaliopi Nick--mmm bato mogla sam voleti.... Avatar--cool ,opustena uziva u zivotu kakva si sigurno i ti inace
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:46:04
|
|
|
|
jelena038
|
alexis - dinastija avatar - nikako mi ne ide uz nik, mnogo je finiji
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 15:16:05
|
|
|
|
Lilly*
|
Jelena- imenjakinja Avatar- držimo fige da poraste i ostane iznad crvene
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 15:35:06
|
|
|
|
jelena038
|
lilly - uvek me podseca na neki kozmeticki proizvod avatar - bilo bi super da ljudi izgledaju ovako
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:08:27
|
|
|
|
Anoniman
|
nick- jaka, nesvakidasnja, otmena...sa stilom Ane Karenjine avatar- takodje Ana Karenjina, ali u modernizovanoj verziji; dusa klasika, a teznja ka zeni tipa Merilin Monro
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:15:25
|
|
|
|
gagana83
|
avatar - osoba koja obozava flert i koja privlaci mnogo muskih pogleda nick - asocira me na ime moje mame veselo i bezbrizno stvorenje
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:20:17
|
|
|
|
cipiripi
|
Avatar- mogla bi da osvezi sliku male chupavice Nick- 83 je moja godina rodjenja...a ovo "gagana" mi je sinonim za
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:20:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Nick - moja generacija, i odmah se setim lika i sva mi je nekako slatka Avatar - brizna mama i zadovoljna zena, pre svega
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:22:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Nick - moja generacija, i odmah se setim lika i sva mi je nekako slatka Avatar - brizna mama i zadovoljna zena, pre svega E , ovo se odnosilo na Gaganu, a ova druga moja generacija nama se ispreci
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:22:51
|
|
|
|
Anoniman
|
nick- topla, pomalo naivna osoba, sa detinjim pogledom i sposobnoscu da se raduje sitnicama i zivi jednostavan zivot avatar- osoba koja zna da odredi prioritete u zivotu, sa ispravnom lestvicom vrednosti i licem koje je milo i familijarno...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:23:14
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Avatar- mogla bi da osvezi sliku male chupavice Nick- 83 je moja godina rodjenja...a ovo "gagana" mi je sinonim za Sad sam razmisljala o tome. O novom avataru,ne o IZVORNA PORUKA: verolino nick- topla, pomalo naivna osoba, sa detinjim pogledom i sposobnoscu da se raduje sitnicama i zivi jednostavan zivot avatar- osoba koja zna da odredi prioritete u zivotu, sa ispravnom lestvicom vrednosti i licem koje je milo i familijarno... Ovo se odnosilo na mene? Svaka cas_t,posebno za ono pomalo naivna i sposobna da se raduje sitnicama
< Poruku je uredio gagana83 -- 26.4.2010 23:25:21 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:39:42
|
|
|
|
lelaigor
|
Nick me asocira na nežnu žensku osobu sa baby face-om, kojoj iako je odrasla svi tepaju... Avatar me asocira na majku, ili na malo, nestašno dete....pritom i čupavo...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:40:57
|
|
|
|
Anoniman
|
lelaigor nick me asocira na zajednicu, i na brak a avatar na crtace koje mislim da necu dozvoliti detetu da gleda
< Poruku je uredio Nedja -- 27.4.2010 11:41:31 >
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:43:58
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Nedja lelaigor nick me asocira na zajednicu, i na brak a avatar na crtace koje mislim da necu dozvoliti detetu da gleda Hahahaha....sooooo true.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:46:53
|
|
|
|
simke
|
Nick-ljubav,sreća,zajedništvo Avatar-miroljubiva,pomalo detinjasta,voli da mašta,duhovita
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:49:02
|
|
|
|
Anoniman
|
simke: nick-direktor avatar-direktor
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:50:23
|
|
|
|
Alexis79
|
Nick - asocira me na jednog decka sa tim nadimkom Avatar- na luckaste crtace koje i dan danas obozavam
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:56:42
|
|
|
|
simke
|
Nije fer,znamo se Nick-mislila sam da tako tepa Neši,bila sam u zabludi Avatar-majčinstvo,ljubav,sreća,posvećenost
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:59:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Simke Nick me podsetja na chokoladu....bila neka reklama...simche vashe kockasto ljubimche....valjda Avatar me podseca na moju decu u stomaku...garant me ovako lupaju
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 12:00:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Nick - nasmejano i vedro stvorenje Avatar - bice mama duplica
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 12:01:48
|
|
|
|
Anoniman
|
nick- podseca me na nesudjenu zenu Atile hunskog Avatar- tajanstvena, zenstvena, posebna
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?