Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 1:56:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Zanimljiva analiza OTI! Jest gadno skrajnuti sve što znaš o osobi, ali evo: Nik: muškobanjasta, čvrsta, sa stavom, pomalo "teška", karakterna osoba koja sebe mnogo ceni jer su joj sva slova u niku napisana VELIKIM. Avatar: neobična, nesvakidašnja, načitana, direktna (zbog strele) i pomalo živi u svetu mašte avatar je Slovenska boginja! Eugi bre dobro ti ide ovo...dobra si(kao i u svemu draga)
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 1:59:23
|
|
|
|
eugenija
|
Hvala draga moja čarobna, šta da kažem, a da ne kažem "i ti si"? Ali, jesi! Jedva čekam da se napuni ova tema da sve redom izanaliziram, nešto i ja vidim da me baš ide
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 7:58:09
|
|
|
|
Anoniman
|
nick: asocira me ne rusku književnost avatar: "MMMMM ova ženska bi mi se mogla dopasti, ima plavušu koja puši!"
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 8:28:44
|
|
|
|
Lu
|
Ova žena iznad mene skriva svoje osjećaje i ne dozvoljava nikome da ih analizira,tek ponekad otkrije neku svoju slabost ali brzo to zamaskira humorom Vrlo je seksipilna,nije bez razloga odabrala ovaj avatar
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 8:35:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ova žena iznad mene skriva svoje osjećaje i ne dozvoljava nikome da ih analizira,tek ponekad otkrije neku svoju slabost ali brzo to zamaskira humorom Ovo nisi zaključila iz nicka! Ne važi se. lu: nick: nije znala koji da uzme pa je natipkala prva dva slova koja su joj pala pod ruku??? avatar: nežna mama, strpljiva, puna razumevanja.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 8:40:53
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Lu RR Ova žena iznad mene skriva svoje osjećaje i ne dozvoljava nikome da ih analizira,tek ponekad otkrije neku svoju slabost ali brzo to zamaskira humorom Ovo nisi zaključila iz nicka! Ne važi se. aaaa jesam,pa pogledaj kako se prikrivaš haljinicom i pritom smešiš...dobro tu ne prikrivaš osjećaje ali me to asociralo lu: nick: nije znala koji da uzme pa je natipkala prva dva slova koja su joj pala pod ruku??? Ljudi ovo Tasha lažeee
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 10:27:20
|
|
|
|
marince1
|
Nick:kratka,jasna,otresita,direktna avatar: duhovita,nezna ,strpljiva
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 10:30:50
|
|
|
|
bebablue
|
nick: prijatna, dobrocudna i dopadljiva osoba avatar: malo pogubljena, opustena i simpaticna
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 10:36:34
|
|
|
|
jelena038
|
nik - pobegao iz balaseviceve pesme avatar - ma noge, kakva lampa!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 10:38:10
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: bebablue nick: prijatna, dobrocudna i dopadljiva osoba avatar: malo pogubljena, opustena i simpaticna dobro da nisam buljava
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 10:39:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: bebablue nick: prijatna, dobrocudna i dopadljiva osoba avatar: malo pogubljena, opustena i simpaticna Nick>Nezan i prijatan Avatar>Interesantan, zanimljiv, moram reci vrlo dvosmisleno tek sam skoro spazila onaj drugi deo gde to moze biti i nesto sasvim obicno ( dok sam ja ispisala proslo ... )
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.4.2010 10:49:02 >
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 13:28:11
|
|
|
|
bebablue
|
nick: fizicka lepota i inteligencija avatar: da je vrlo otkacena osoba
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 13:33:03
|
|
|
|
anajid
|
nick/nezna,umiljata draga osoba avatar/uuuuuuuuu dvosmisleno nema sta
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 13:39:22
|
|
|
|
Veca77
|
Nick - malo cudan, doduse; mozda je deo njega pravo ime....Ana Avatar - esteta, voli lepe stvari
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 13:40:22
|
|
|
|
simke
|
Nick anajid-misteriozna,inteligentna Avatar-iskrena,sklona zavođenju Nick Veca77-otvorena,umiljata Avatar-društvena,voli provod(sve što vole mladi )
< Poruku je uredio simke -- 26.4.2010 13:42:43 >
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 13:44:26
|
|
|
|
usamljena
|
Nick- Vesna, Vedrana- 1977. starija godinu od mene Avatar- Gibonni- "Ne znam plesat" Simke zeno, pretece me
< Poruku je uredio usamljena -- 26.4.2010 13:45:23 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 13:44:56
|
|
|
|
Veca77
|
Nick - opustena, iskrena, otvorena Avatar - energicna, impulsivna, i ona voli dobru zabavu
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 13:47:05
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: usamljena Nick- Vesna, Vedrana- 1977. starija godinu od mene Avatar- Gibonni- "Ne znam plesat" Simke zeno, pretece me za Gibonnija Prvo ime si pogodila Nick - ne voli kad je sama (nikad neces biti sama, mi smo uvek tu) Avatar - maza, emotivna osoba, iskrena, otvorena
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 13:51:37
|
|
|
|
usamljena
|
Hvala. Pogodila si, malo sam zasuzila Hvala Vam sto ste tu u svakom trenutku
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 13:52:58
|
|
|
|
Jeca*
|
meni su i nick i ova slika kuce tako nekako nežni, krhki...usamljeni. Ali lepa mi je sličica i deluje mi kao da je iza nje topla i nežna osoba
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 13:56:58
|
|
|
|
simke
|
Hm...nick- otvorena,duhovita avatar-strogoća protkana humorom
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 13:58:07
|
|
|
|
Lu
|
Jeca je divan,pravedan i umiljat mali vražićak koji se skriva iza velikog MALJA
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:03:27
|
|
|
|
simke
|
Nick-direktna,otvorena osoba Avatar-nežna,strpljiva,duhovita
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:04:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
LU: nick - asocira me na more (nemam pojma zašto) avatar - stroga, a pravedna
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:05:39
|
|
|
|
*Alexx*
|
SIMKE: nick - nadimak za nekog dobroćudnog dečaka avatar - vragolan
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Strah od nove trudnocePansophiaDa li posle porodjaja imate strah od nove trudnoce?Da (
41%)
Ne (
44%)
Ponekad (
14%)
Ukupan broj glasova: 70Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!